תמונה מרנינה מישיבת ראשי ממשלת ה"אחדות הריפוי והאיחוי"
(קרדיט לתמונה עמית סגל)
נשלח ב-7/6/2021 08:10
פצקו כתב:
קהלת כתב:
בהחלט תמונה מכובדת. 8 אנשים, ראשי מפלגות, שלא מנסים להשפיל האחד את השני, לדפוק האחד את השני, או לסכסך בין האחד לשני. כל הדברים שקיבלנו אותם כסטנדרט בזמן שלטון נתניהו.
בנט על עבאס "מחבק מחבלים". ליברמן על בנט "שקרן ובוגד אין לו מחילה אפילו ביום כיפור" .גנץ על לפיד "שונא אנשים". חבר מפלגתו של עבאס על הורוביץ "סוטה". סער על בנט- שוכר משרד חקירות נגדו.
משהו מכל ההגדרות האלה לא נכון? אולי חוץ מההוא ששוכר חוקרים. אין לנו איך לדעת אם כן או לא.
אני מאוד אהנה לראות שוב את התמונה בעוד זמן לא רב מידי כאשר הכל יתפרק ויריבו ויקללו אחד את השני. כשאני חושב על הרגע הזה שיקרה אני נהנה אפילו כבר עכשיו לחשוב על זה...
הדבר היחיד שמאחד את גוש השנאה הזה המכונה "גוש השינוי האיחוי והריפוי", זה "רק לא ביבי".
אם עשרה קבין של שנאה ירדו לעולם כמה מהם נטל גוש נתניהו? קרא מה כתבתם כאן ואיך מתבטאים בימים האחרונים חסידי נתניהו ברשתות החברתיות ובאמצעי התקשורת...קשוט עצמך ואחר כך קשוט אחרים.
נשלח ב-6/6/2021 23:17
נו נו. בשנתיים הראשונות, של כהונת בנט כרה"מ, אין סיבה שזה יקרה.
זה שיש להם כל הסיבות בעולם לריב זה נכון, אבל הסיבה האחת שלא תגבר על הכל.
אח"כ תלוי מה בנט ו/או חברי תקווה חדשה יחשבו שכדאי להם.
אם הם יאמינו שיש להם איזה שהוא עתיד פוליטי, ייתכן שהם יפרקו את הממשלה .
אם הם יבינו שמכאן הם יחזרו רק הביתה, זה יכול לסחוב גם ארבע שנים עד שלכולנו יצא עשן מהאזניים מרוב ריפוי ואיחוי.
נשלח ב-6/6/2021 23:15
ברכת_החמה כתב:
אני מאוד אהנה לראות שוב את התמונה בעוד זמן לא רב מידי כאשר הכל יתפרק ויריבו ויקללו אחד את השני. כשאני חושב על הרגע הזה שיקרה אני נהנה אפילו כבר עכשיו לחשוב על זה...
הדבר היחיד שמאחד את גוש השנאה הזה המכונה "גוש השינוי האיחוי והריפוי", זה "רק לא ביבי".
נשלח ב-6/6/2021 23:03
מצדרביעי
ברכת_החמה כתב:
בהחלט תמונה מכובדת. 8 אנשים, ראשי מפלגות, שלא מנסים להשפיל האחד את השני, לדפוק האחד את השני, או לסכסך בין האחד לשני. כל הדברים שקיבלנו אותם כסטנדרט בזמן שלטון נתניהו.
בנט על עבאס "מחבק מחבלים". ליברמן על בנט "שקרן ובוגד אין לו מחילה אפילו ביום כיפור" .גנץ על לפיד "שונא אנשים". חבר מפלגתו של עבאס על הורוביץ "סוטה". סער על בנט- שוכר משרד חקירות נגדו.
נשלח ב-6/6/2021 22:12
קהלת כתב:
עולם הפוך ראיתי
נשלח ב-6/6/2021 22:03
נשלח ב-6/6/2021 19:24
עבאס תחת שני דגלי המדינה היהודית, מרגש כמעט כמו תמונה דומה של ליצמן