בית פורומים בחדרי חרדים

שתיקת היועץ המשפטי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/6/2021 19:46 לינק ישיר 
שתיקת היועץ המשפטי

היה מן הראוי כאשר הולך להיות לנו ראש ממשלה גנב ונוכל אשר גנב את קולות בוחריו כמו מיידוף והעביר אותם לצד השני ,שימוש לא ראוי . אף אם החוק כיום עדין מאפשר זאת הרי זה ודאי לא ראוי ולא מוסרי .היה מן הראוי שהיועץ המשפטי וגם הנשיא יגנו התנהגות נלוזה ונבגדת זו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2021 01:48 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
מותר להיות רמאי, שקרן, נוכל, בוגד, וכל שום וחניכא דאית ליה כל זמן שהחוק אינו אוסר זאת.

אם החוק אוסר אז אפילו לקנח את האף אסור.

מוסר מעוות

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם ב"מותר" כוונתך "החוק מאפשר" אין זו אלא טאוטולוגיה - מה שהחוק אינו אוסר הוא מאפשר ומה שהוא אוסר הוא לא מאפשר. אף אדם שפוי לא ירצה לחיות במקום בו הדין נפסק על פי המוסר ולא על פי החוק (זו אחת הטענות נגד "האקטיביזם השיפוטי" (בצדק או שלא בצדק) וגם נגד בתי הדין לממונות) מנגד יש סיבות טובות לציית לחוק גם אם הוא שגוי או אפילו לא מוסרי (כמובן לכל דבר יש גבולות). זה לא מבטל את המוסר רק משאיר אותו מחוץ לתחום החוק ואכיפתו

תוקן על ידי A_Smithee ב- 07/06/2021 01:51:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2021 00:56 לינק ישיר 

כתבה מ2015 שאולי תשפוך קצת אור. ראוי לאשכול נפרד www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001085338

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 22:22 לינק ישיר 

אני לא מתמצא בחישובי הקואליציה אבל נדב העצני כתב שביבי עשה ממשלות שמאל גרועות משל בנט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 22:06 לינק ישיר 

א. לא היה מדובר ב"עבודה במקום ימינה" היות וכבר הייתה ממשלת 61, ולהבנתי זאת הייתה בקשה של גנץ להוסיף עוד מישהו שיספוג את האש...

ב. לביבי יש הרבה חסרונות, אבל כנראה שהוא לא בוגד בבייס שלו, והראייה שהוא קיבל גם בבחירות שלאחריהם 30 מנדטים, לעומת זאת כל בר דעת מבין שאם יהיו בחירות היום בנט יהיה רחוק מאוד מאחוז החסימה, ולא לחינם הוא שיקר במצח נחושה כל כך יומיים לפני הבחירות, ולא לחינם הוא כל כך חושש מבחירות חמישיות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 21:57 לינק ישיר 

אם הוא מכניס את העבודה במקום ימינה זה לא פגיעה בבייס?  או שלביבי מותר מה לשבנט אסור?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 21:55 לינק ישיר 
מצדרביעי

קלעפער כתב:
למה אתה מניח שיש לבנט אפשרות אחרת? ולמה לביבי לא הייתה אפשרות אחרת? למה הוא לא הכניס את ימינה במקום העבודה?

ביבי הסכים להכניס את ימינה אבל לא במחיר שהם רצו, בכל מקרה ביבי מעולם לא בגד ב"בייס" של בוחריו למרות תחמנותו שהם מודעים אליה ואפילו מעריצים אותה (וזאת זכותם).

כתבתי מקודם למה אני מניח שלבנט יש אפשרות אחרת, לנוחיותך מעתיק שוב:

שעל פי מקורות מהימנים (פרטים בהמשך) אם בנט היה מודיע שפניו לממשלת ימין בלבד סער היה מתקפל כדי לא להיזכר לדיראון עולם, אני רק מנסה לנחש מה הייתם עושים לגנץ אם היה מתנהג בסיטואציה הפוכה כמו בנט, המראות המסוכנים אותם ראינו בבלפור היו כאין וכאפס לעומת מה שהייתם עושים לגנץ...

מקור לדוגמה: עמית סגל ועוד, ובכלל רגליים לדבר- הרי לא שמענו קריאה אחת של בנט לסער להצטרף לממשלת ימין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 21:44 לינק ישיר 

למה אתה מניח שיש לבנט אפשרות אחרת? ולמה לביבי לא הייתה אפשרות אחרת? למה הוא לא הכניס את ימינה במקום העבודה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 21:16 לינק ישיר 

לא יודע מה לגבי נוירולוג, אני די משוכנע שאם גנץ היה מפר את אמון בוחריו בסיטואציה כמו של בנט, בה יש אפשרויות אחרות ובכל זאת היה רץ לזרועות ביבי - כולנו היינו מודים שיש בזה מן הגנות....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 21:04 לינק ישיר 

מה קרה לך? אני לא מאמין שניורולוג לא פתח כאן אשכולות על בגידת גנץ ונוכלותו שהצטרף לממשלת ביבי למרות ההבטחות הנחרצות. בטח שפתח. נורולוג הוא ישר כפלס...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 20:56 לינק ישיר 
מצדרביעי

עיבל כתב:
לא זכור לי שהיו כאן תאנייה ואנייה ברמה הדרמטית הזאת כאשר ב' גנץ "גנב את קולות בוחריו" כדי להצטרף לממשלת נתניהו. מה שמפריע למתלוננים הוא לא המעבר של בנט לגוש השינוי הם היו מקבלים בשמחה עריקים בכיוון ההפוך. מה שמפריע להם הוא שלגוש שלהם אין מספיק קולות להקים ממשלה, כי נתניהו מקבל פחות ופחות תמיכה ככל שהוא גורם לבחירות חדשות לבקרים.

ליועץ המשפטי אין מה לגנות, כי גוש השינוי אינו עובר על החוק. לנשיא אין מה לגנות, כי הקמת קואליציה איננה מעשה מגונה. מי שראוי לגינוי הוא ב' נתניהו, שבנסיונותיו הפתטיים להימלט מהרשעה בבית המשפט הוא מוכן לדרדר את המדינה לתהום תחתיות. לו פינה את מקומו לאיש ליכוד אחר הייתה מתגבשת כאן ממשלה יציבה בראשות הליכוד תוך שבוע. מי שאחראי להקמתה של ממשלת גוש השינוי הוא נתניהו האגואיסט שענייניו האישיים חשובים לו יותר מן המדינה.

א. לא זכור לך? במחנה שלך הייתה תאנייה ואנייה לא פחות ממה שיש כאן...

ב. הבעיה העיקרית פה, היא שעל פי מקורות מהימנים (פרטים בהמשך) אם בנט היה מודיע שפניו לממשלת ימין בלבד סער היה מתקפל כדי לא להיזכר לדיראון עולם, אני רק מנסה לנחש מה הייתם עושים לגנץ אם היה מתנהג בסיטואציה הפוכה כמו בנט, המראות המסוכנים אותם ראינו בבלפור היו כאין וכאפס לעומת מה שהייתם עושים לגנץ...

מקור לדוגמה: עמית סגל ועוד, ובכלל רגליים לדבר- הרי לא שמענו קריאה אחת של בנט לסער להצטרף לממשלת ימין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 20:49 לינק ישיר 

עיבל כתב:

לא זכור לי שהיו כאן תאנייה ואנייה ברמה הדרמטית הזאת כאשר ב' גנץ "גנב את קולות בוחריו" כדי להצטרף לממשלת נתניהו. מה שמפריע למתלוננים הוא לא המעבר של בנט לגוש השינוי הם היו מקבלים בשמחה עריקים בכיוון ההפוך. מה שמפריע להם הוא שלגוש שלהם אין מספיק קולות להקים ממשלה, כי נתניהו מקבל פחות ופחות תמיכה ככל שהוא גורם לבחירות חדשות לבקרים.

ליועץ המשפטי אין מה לגנות, כי גוש השינוי אינו עובר על החוק. לנשיא אין מה לגנות, כי הקמת קואליציה איננה מעשה מגונה. מי שראוי לגינוי הוא ב' נתניהו, שבנסיונותיו הפתטיים להימלט מהרשעה בבית המשפט הוא מוכן לדרדר את המדינה לתהום תחתיות. לו פינה את מקומו לאיש ליכוד אחר הייתה מתגבשת כאן ממשלה יציבה בראשות הליכוד תוך שבוע. מי שאחראי להקמתה של ממשלת גוש השינוי הוא נתניהו האגואיסט שענייניו האישיים חשובים לו יותר מן המדינה.

רק תסביר איך הוא מנסה להימלט מבית המשפט?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 20:48 לינק ישיר 

גנץ לא גנב כי חלק מבוחרי כחול לבן הסכימו איתו וגנץ לקח איתו רק חלק מהמנדטים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 20:44 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 20:40 לינק ישיר 

בנט הולך להגיש לו את כתר הקיסרות של דיקטטורת משטר ישראל על מגש של כסף - אז הוא ימחה על כך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 20:16 לינק ישיר 

הוא פשוט לא רוצה לפתוח תיק נוסף לנתניהו...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > שתיקת היועץ המשפטי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext