עוד לא קמה ממשלת השמאל הרופסת וכבר היא נכנעת לחמאס
ומבטלת את מצעד הדגלים בעיר הבירה. איזו עוד מדינה בעולם הייתה נכנעת לתכתיבי ארגון חמאסי שזה עתה הממשלה הקודמת נתנה לו מכה כזו שהוא ישב בשקט שנים רבות...
תוקן על ידי קלעפער ב- 08/06/2021 16:27:02
נשלח ב-8/6/2021 22:58
זה מה שאמרתי. שבתחילה יש בהלה מהניצחון וחשש ולאט לאט מתרגלים ואז גם משתלבים וגם לעתים מפגינים. התהלוכות אינן משנות, הן רק מלבות אש שלא ציווה ה'. מה שחסר זו יד משטרתית יותר חזקה, תמידית. אבל 12 שנות ביבי לא עשו דבר בגלל הדיפ סטייט. עכשיו אולי הדיפ סטייט יעשה משהו...
נשלח ב-8/6/2021 22:49
מה שאתם אולי לא יודעים,
שהחמאס ותומכיו הולכים לעשות תהלוכה משער שכם להר הבית,
ביום חמישי,
תהלוכה של ניצחון על צה"ל והמשטרע
תתכוננו.........לתהלוכה הזו יהיו משמעויות מדיניות גדולות וחשובות,
משם שהיא תאמר לעולם הערבי,
שמדינת ישראל מתפרקת, וניתן להתארגן מולה ולנצח.
נשלח ב-8/6/2021 22:49
לא הבנתי אותך, האם זה לא נכון שערביי ישראל לא העיזו לפגוע בנו עד שנתנו להם?... האם לא נכון שעד האינתיפאדה הראשונה היה אפשר לעבור באופן חופשי ברובע המוסלמי, ללכת לבריכות שחייה בשועאפט ועוד?
אם אתה מתכוון לטעון על מדינות ערב האחרות שפתחו במלחמה ביוה"כ, זה עדיין לא מוכיח שאם לא היינו חזקים זה היה פחות קורה, בנוסף, תתקן אותי אם אני טועה- אבל להבנתי ערביי ישראל לא הרימו ראש גם במלחמת יום כיפור (וודאי לא ברמה ההזויה של היום).
אם כן, נחדד את הטיעון, בוודאי ביחס ל"פלשתינים" -היות ומהותם היחידה והדבר היחיד המחבר ביניהם הוא המלחמה בציונות, כל הכרה בהם צפויה לצערנו להמשיך ולתחזק את אותה לחימה, וככל שיותר מבהירים להם שה"עם" שהם המציאו הוא פיקציה - כך צפוי שבעז"ה יבינו יותר את מקומם...
נשלח ב-8/6/2021 22:41
בגלל גילי אני זוכר את תקופת אחרי מלחמת ששת הימים בו הערבים רעדו מיהודים ו"הראנו" להם מי הבוס, ובסוף מה קרה? כל השטויות הללו על הערבים מבינים רק כוח ואם נפעיל כוח הם יכנעו ויעופו מפה דומות להפליא לשטויות של השמאל שאם רק נציע להם עלה של זית ויונה צלויה הם יקרדו לצלילי הבה נגילה. דוקא ביבי היה יחסית הכי נורמלי. לא לכאן ולא לכאן אלא לנהל את זה עד שירעו ויסתאבו. זה מה שהקב"ה רוצה כנראה.
נשלח ב-8/6/2021 22:34
לפעמים ה"קיצוניים" הם דווקא הנורמלים, וכל השאר הם אלו שזזים... לדוגמה -בשנים שאחרי מלחמת ששת הימים, אאל"ט היה מצעד צבאי רשמי בכל העיר העתיקה...
נשלח ב-8/6/2021 22:31
רק אנשים טיפשים אומרים שצריך ללכת עכשיו להר הבית ולהרוג שם את כל הערבים.
השמאל הקיצוני מחפש להרוג יהודים על מזבח השלום,
והימין הקיצוני מחפש להרוג יהודים על מזבח ארץ ישראל השלימה.
מעודי לא הבנתי למה לקיים תהלוכה לאומית (לאומנית?) יהודית באיזור ערבי-מוסלמי, למה לתקוע אצבע בעין? מה שבשבילנו הוא ניצחון ושחרור עבורם הוא תבוסה וכיבוש, למה לא להתחשב? יש דרכים לכותל שלא עוברות באיזורים ערביים בייחוד שכל שנה יש אירועים של ונדליזם אלימות וקריאות גזעניות ופוגעניות
אם אני מבין נכון - אתה גר בארה"ב, וגם אם לא- אתה ככל הנראה מנותק מהמציאות בשטח, והיא שעצם קיומנו כאן הוא "אצבע בעין" לערבים ולא יעזור אם נתרחק משער שכם... (ראית מה קרה כשהתרחקנו, גם מגורים בלוד-יפו-עכו נהפכו להיות "אצבע בעין" ועוד היד נטויה כמובן, כי ברגע שניסוג מערים אלו היל"ת הערבים יתחילו לכבוש גם ערים יהודיות נוספות, וכמובן שיהיה אסור למנוע מהם לעשות זאת כי זה "גזענות"...).
נשלח ב-8/6/2021 21:54
מצדרביעי
למר קלעפר:
לא יודע אם דווקא להילחם, אבל אני בהחלט אתמוך בהחלטה אסטרטגית של המדינה להתחיל סוף-סוף ולהראות ל"פלשתינים" בשפה שהם מבינים מי בעל הבית. אמנם, בשל פחדיי מכך שאולי בכל זאת יש סיכוי קטן שגם גישתך נכונה ומתוך זהירות לא לסכן חיי אדם וליצור "מלחמת דת" עולמית, אני אכן חושש קצת שאולי בכל זאת לא כדאי לעשות את זה בצורה רדיקלית מידי על ההתחלה ולהתחיל בדברים "קטנים" יותר ואם יתקדם אפשר להמשיך הלאה בעז"ה...
אבל להתקפל ולוותר על דברים שכבר יש לנו? אפילו לא צריך להיות מזרחן כדי להבין כמה "פיחות הזוחל" בהפגנת הבעלות וכוח שלנו הוא אבסורדי וכמה הוא גם לא מביא ביטחון...
נ.ב. האם ידוע לך שבעשור האחרון כמות עולי הר הבית הוכפלה בפי 6? האם קרו בגלל זה פרעות בהר הבית? למיטב ידיעתי דווקא פחתו ב"ה, כשההסבר הטבעי לכך שהיא שממשלת ישראל החליטה לנקוט יד קשה יותר נגד גורמים מסיתים שם (כדוגמת יו"ר "הפלג" הצפוני)...
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 08/06/2021 21:54:34
נשלח ב-8/6/2021 21:52
מעודי לא הבנתי למה לקיים תהלוכה לאומית (לאומנית?) יהודית באיזור ערבי-מוסלמי, למה לתקוע אצבע בעין? מה שבשבילנו הוא ניצחון ושחרור עבורם הוא תבוסה וכיבוש, למה לא להתחשב? יש דרכים לכותל שלא עוברות באיזורים ערביים בייחוד שכל שנה יש אירועים של ונדליזם אלימות וקריאות גזעניות ופוגעניות
צריך להראות לכל העולם שאנחנו הבוסים כאן! רק אנשים עם חשיבה גלותית חושבים על חיי יהודים, אנחנו לא, אנחנו גאולים. אנחנו החזקים...
רק אנשים עם חשיבה גלותית סבורים שככלל כניעה היא זאת שתשמור על חיי יהודים, במקום להבין שבמזרח התיכון כניעה מזמינה בסך הכול דרישה לעוד כניעה (כפי שיגיד לך כל מזרחן מתחיל)
מ.ש.ל.
אם זה העיקרון צריך ללכת להלחם עכשיו בערבים כולם...אי לחימה=כניעה=חשיבה גלותית
נשלח ב-8/6/2021 21:02
מצדרביעי
קלעפער כתב:
מה דחוף פתאום לעשות מצעד דגלים מיותר?? חוץ מלנסות להקשות על הממשלה החדשה
צריך להראות לכל העולם שאנחנו הבוסים כאן! רק אנשים עם חשיבה גלותית חושבים על חיי יהודים, אנחנו לא, אנחנו גאולים. אנחנו החזקים...
רק אנשים עם חשיבה גלותית סבורים שככלל כניעה היא זאת שתשמור על חיי יהודים, במקום להבין שבמזרח התיכון כניעה מזמינה בסך הכול דרישה לעוד כניעה (כפי שיגיד לך כל מזרחן מתחיל)
נשלח ב-8/6/2021 20:57
קלעפער
מהשחושבים כתב:
מה דחוף פתאום לעשות מצעד דגלים מיותר?? חוץ מלנסות להקשות על הממשלה החדשה
ומבטלת את מצעד הדגלים בעיר הבירה. איזו עוד מדינה בעולם הייתה נכנעת לתכתיבי ארגון חמאסי שזה עתה הממשלה הקודמת נתנה לו מכה כזו שהוא ישב בשקט שנים רבות...
תוקן על ידי קלעפער ב- 08/06/2021 16:27:02
אדוני לא קורא עיתונים? לא שומע חדשות? ממשלת ישראל מונהגת על ידי הליכוד. רה"מ הוא בנימין נתניהו מהליכוד. השר לבטחון פנים גם הוא מהליכוד. מי שהיה אחראי לביטולו של מצעד הדגלים יושב בממשלת הליכוד. ההערות הגסות על "ממשלת השמאל הרופסת" הן פנטזיות של הכותב. "ממשלת שמאל" לא הוקמה עדיין, אשר על כן היא לא יכולה להיות 'נחושה' או 'רופסת'. מצער לקרוא הבלים כאלה.
מזמן נאמר לי ששמאלנים לא מבינים סראקזם...
נשלח ב-8/6/2021 20:40
אני לא מבין מה דחוף להדיח את נתניהו אפשר להשאיר אותו ראש ממשלה בתואר בלבד - כמו שהוא היום ולתת לבנט ולפיד לנהל את המדינה יחד עם הפקידים הלעומתיים