| נשלח ב-8/6/2021 19:31 |
|
| |
גדולה הסרת טבעת יותר מארבעים ושמונה נביאים ושבע נביאות
פתאום נשמעים מחרדק"י הכנסת הצהרות לוחמניות כנגד "מהרסי הדת" הצהרות שהיו צריכים להוריד מהם שכבות עבות של אבק, כשהכלומניקים הללו היו בכנסת, הכל היה בסדר, חילולי השבת הגדולים ביותר התרחשו דווקא במשמרת שלהם, הבעיות בגיור, שהם דחו את הפתרון במודע יותר מ10 שנים עד שהבגץ הוכרח להכריע, הכותל הרפורמי, מכירת החיסול של גיוס בני הישיבות, עם מכסות ויעדים, (כן, כמעט בדיוק כמו ליברמן) פתאום רק כשהם מריחים את ספסלי האופוזיציה מקרוב, נשמעים התקפות נוסח עיתון העדה.
ועוד נקודה למחשבה.
מנסור עבאס קיבל 56 מיליארד שקל, בנט קיבל ראשות ממשלה + כמה שרים בכירים, ליברמן קיבל את הכרטיס אשראי של המדינה (משרד האוצר + ועדת הכספים) כולם אין להם יותר מ7 מנדטים. למה החרדים לא קיבלו כלום מזה?
הכל בכלל העיוורון אחר נתניהו (גם לאופוזיציה נלך איתו) מי המטומטם שהתווה את הדרך למפלגות הכלומניקים החרדים?
העיקרון החרדי תמיד היה תן לי את יבנה וחכמיה, בלי קשר ובלי לקשור גורל, עם מחלל שבת ואוכל נבלות מהצד הימני, או מהצד השמאלי, מי שנותן כסף מקבל אצבע בכנסת, השוואה פשוטה לא? כנראה שלא.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 19:40 |
|
| |
עומדבפרץ
| hot_trend כתב: |  | מי המטומטם שהתווה את הדרך למפלגות הכלומניקים החרדים? מי שהצביע להם... ואם אתה הצבעת לש''סג, אתה מעיד על עצמך שאתה...?! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
גם גפני אומר את זה. זה לא הזוי שמי שמתוה להם את הדרך זה הציבור? (יותר נכון מה שהם חושבים שהציבור חושב) זה לא אמור להיות שדעת תורה מנהלת אותם?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2021 19:39 |
|
| |
hhaavv
| עומדבפרץ כתב: |  | העיקרון החרדי תמיד היה תן לי את יבנה וחכמיה, בלי קשר ובלי לקשור גורל, עם מחלל שבת ואוכל נבלות מהצד הימני, או מהצד השמאלי, מי שנותן כסף מקבל אצבע בכנסת, השוואה פשוטה לא? כנראה שלא.
|
|
אז זהו, שלא. השמאל הבטיח ליבנה וחכמיה הרבה יותר מאשר הימין, למראת זאת, גדולי ישראל חשבו שיש גם אחריות לכלל ישראל, והכסף לא יענה את הכל. חומצזה, יבנה וחכמיה כולל גם את האפשרות העתידית של חיי תורה, והצטרפות לגוש השיסוי מנציח את דיקטטורת הבג"ץ, היל"ת.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2021 19:34 |
|
| |
מי המטומטם שהתווה את הדרך למפלגות הכלומניקים החרדים? מי שהצביע להם... ואם אתה הצבעת לש''סג, אתה מעיד על עצמך שאתה...?! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|