בית פורומים בחדרי חרדים

כיכר הבושה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/7/2022 13:10 לינק ישיר 

מסכים עם יוטיוב, בהנחה שזה נכון.
אינני מקוראי כיכר השבת, אבל נדמה לי שככלל זה אתר קצת מציצני והרבה פעמים הם עוברים את גבול הטעם הטוב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2022 16:40 לינק ישיר 

לא לחינם האתר מסונן ע"י "נתיב"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2022 17:06 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:

וגם השבוע שוב פעם כיכר השבת משפילים כלה יתומה בכיכר העיר .
מספרים את סיפורה של הכלה לפרטי פרטים ... גדלה ברחובות ... אכלה מהאשפה ... וכו וכו .
ועוד מוסיפים את שמה המלא ותמונה שלה ללא טשטוש !

תגידו לי למען השם ! למה החברות שלה צריכות להחשף לזה ???? למה חברי החתן צריכים לראות איזו פצועה החבר שלהם לקח ???

וכל זה בשם העזרה ליתומה ?? בלבולי שכל !!!

כיכר השבת תפסיקו לחרטט אותנו ותגלו כמה אחוזים את גובים מההתרמות שנעשות אצלכם באתר !

מי אומר שהסיפור נכון ?
מי אומר שהתמונה נכונה ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2022 17:29 לינק ישיר 

באשר לקופות למיניהן כבר הגבתי באשכול הזה .זה שהמשפחה החליטה לצאת בראש חוצות ולבקש תרומה, זו עניינה. בייחוד, שאצל המשפחה הזו, הסכום המינימלי לצרכי החתונה עומד על 150.000שקל. מעניין: האם כבר לא ניתן לחתן בארץ בפחות?! הבעיה שלי, יותר נכון של המשפחה המסכנה הזו, היא שאיני מאמינה למי שמארגן למענם את ההתרמה: קרי יש לי בעיית אמינות עם "וועד הרבנים" נוכח הליקויים ואולי הגניבה שחשף מבקר העמותות בוועד הזה. במילים אחרות המשפחה גם תיחשף לעיני כל וגם תישאר בלי החלק העיקרי של התרומות לכאורה.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 24/07/2022 17:46:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2022 18:53 לינק ישיר 

טיפ: אם אתם לא רוצים לתרום לכיכר השבת, אחרי שראיתם את המקרה בכתבה, תצאו מהאתר, ותכנסו לדף ההתרמה דרך האתר של הקופה המתרימה ולא דרך הלינק של ככר השבת או ווטאבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2022 23:02 לינק ישיר 

כי הא דרבי ינאי חזייה לההוא גברא דקא יהיב זוזא לעני בפרהסיא אמר ליה מוטב דלא יהבת ליה מהשתא דיהבת ליה וכספתיה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > כיכר הבושה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext