מנסיון אישי יצאתי עם גדולות ממני בדרך כלל שנתיים שלוש שנים הפרש בגיל לא היה פער נוראי יותר כבר שווה לבדוק יותר לעמוק אם כי אישית התפיסה שלי תמיד היא להייות הכי ספונטני שיש ולא לשלול בכלל במקומות שבהם השאלה היא לא של קו אדום אלא מה יהיה ואם שייך..
בס"ד
אכן אני חושבת שטום כתב דברים חכמים, דעתי כדעתו!
בהצלחה לך ותעדכני כמובן איך היה;)
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/06/2021 22:18:24
רק שלא עוד כמה שנים תכתבי פה שמה שייעצתי לך היה טעות כמו לישון עם הדובי או עם בעלך:)
מנסיון אישייצאתי עם גדולות ממניבדרך כלל שנתיים שלוש שנים הפרש בגיל לא היה פער נוראייותר כבר שווה לבדוק יותר לעמוק אם כי אישית התפיסה שלי תמיד היא להייות הכי ספונטני שישולא לשלול בכלל במקומות שבהם השאלה היא לא של קו אדום אלא מה יהיה ואם שייך..
בס"דאכן אני חושבת שטום כתב דברים חכמים, דעתי כדעתו!
אז חיננית זה אומר גם שאת מוכנה לקחת בחור מבוגר ממך?
תוקן על ידי טלי_טל ב- 10/06/2021 23:40:44
נשלח ב-10/6/2021 22:31
בס"ד
ומנסיוני? אין אף בחור שדומה לחברו, בשום צורה... כל אחד הוא עולם ומלואו, לטוב ולרע...
ואני בטוחה שכזה האחד, כל האחרים מתגמדים מולו לחלוטין!
כמובן שמי שמפתח/ת ציפיות גדולות מידי יכול/ה להתכרבל בהן לשינה עמוקה עד קץ התקוה הטובה אבל מי שהזמן בידו/ה יכול/ה לפנטז ולהנות .
במשפט אחד סתרת את עצמך והמציאות מוכיחה שבחור/ה שבכל פרק זמן שיהיה חושב/ת שהזמן בידה לפנטז עלולה להגיע לקץ הימים חלילה, כי הפנטזיות רק מתעצמות והולכות (ומי שניגשת בפינטוז לעסק לא לומדת מאכזבות אלא ממשיכה לדמיין הלאה) ועל כך יש להוסיף מצד שני עוד גורם והוא שפגישות עם הרבה בחורות/ים רק מגבירות את התסבוך כי הבחורה אומרת לעצמה שבחור כמו הנוכחי היה לי כבר לפני שניים שקדמו לו ואז ההיסוסים מתארכים והולכים.
תוקן על ידי ציפור_דרור ב- 10/06/2021 20:09:50
בס"ד
אני אישית לא הייתי עסוקה אף פעם בלפנטז, אלא בלמצוא את האחד שלי. (או לקחת חופשת התרעננות...)
אם הוא לא הופיע? כנראה שלא הגיע הזמן. אין צורך לחיות בהאשמה עצמית כל הזמן...
מנסיון אישי יצאתי עם גדולות ממני בדרך כלל שנתיים שלוש שנים הפרש בגיל לא היה פער נוראי יותר כבר שווה לבדוק יותר לעמוק אם כי אישית התפיסה שלי תמיד היא להייות הכי ספונטני שיש ולא לשלול בכלל במקומות שבהם השאלה היא לא של קו אדום אלא מה יהיה ואם שייך..