|
|
| נשלח ב-13/6/2021 19:02 |
|
| |
ברוך שהחיינו, נפתלי. ושפטרנו מביבי.
למה גוש הימין לא יודע להפסיד בכבוד. פשוט אני המום איך הילדים האלה ניהלו את המדינה 4456 ימים ? ילדים קטנים שלא יודעים פרק בדמוקרטיה. אין לי אלא לברך את נפתלי בנט שיתקיים בו הפסוק שהזכיר וְנָתַתָּ לְעַבְדְּךָ לֵב שֹׁמֵעַ לִשְׁפֹּט אֶת עַמְּךָ לְהָבִין בֵּין טוֹב לְרָע כִּי מִי יוּכַל לִשְׁפֹּט אֶת עַמְּךָ הַכָּבֵד הַזֶּה
ביבי על כל מה שהרסת .הגיע הזמן לשלם ולהגיד שלום ברוך שפטרנו ממך ומשותפיך החרדים שאני לא יודע מי הזיק לחרדים יותר אתה או השלוחי דעצמם בייי ביייביייי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2021 19:21 |
|
| |
אני מתנגד מובהק של ביבי אבל אני סבור שהחליפו פה פרה בחמור.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2021 19:24 |
|
| |
פרה בעדר חמורים
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2021 19:33 |
|
| |
גפני צועק ככרוכיא ומלכיאלי תופס צומי וליצמן ...ופינדרוס.... ורק דרעי החכם שותק
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2021 19:37 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2021 20:08 |
|
| |
| לבחירתכם כתב: |  | למה גוש הימין לא יודע להפסיד בכבוד. פשוט אני המום איך הילדים האלה ניהלו את המדינה 4456 ימים ? ילדים קטנים שלא יודעים פרק בדמוקרטיה. אין לי אלא לברך את נפתלי בנט שיתקיים בו הפסוק שהזכיר וְנָתַתָּ לְעַבְדְּךָ לֵב שֹׁמֵעַ לִשְׁפֹּט אֶת עַמְּךָ לְהָבִין בֵּין טוֹב לְרָע כִּי מִי יוּכַל לִשְׁפֹּט אֶת עַמְּךָ הַכָּבֵד הַזֶּה
ביבי על כל מה שהרסת .הגיע הזמן לשלם ולהגיד שלום ברוך שפטרנו ממך ומשותפיך החרדים שאני לא יודע מי הזיק לחרדים יותר אתה או השלוחי דעצמם בייי ביייביייי |
| אז בשביל להחליף את מי שלדעתך אינו מתאים כבר (ואולי בצדק) מותר לשקר בעזות מצח, מותר להסכים לכל רעה חולה אנטי היהדות, מותר להכשיר כל שרץ ולשלם עליו הון תועפות. מן סולם ערכים עקום שכזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2021 20:09 |
|
| |
דמוקרטיה זו הזיה נחמדה. אין לה קשר למציאות פה. אכן אין הרבה על מה לבכות וגם לא על מה לשמוח. החליפו בובה אחת - באחרת. העיקר שהעדר הנבער ימשיך לגעות "דמוקרטיה" ולשמוח שמחה גדולה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2021 20:15 |
|
| |
לבחירתכם
| משגיחשליטא כתב: |  | למה גוש הימין לא יודע להפסיד בכבוד. פשוט אני המום איך הילדים האלה ניהלו את המדינה 4456 ימים ? ילדים קטנים שלא יודעים פרק בדמוקרטיה. אין לי אלא לברך את נפתלי בנט שיתקיים בו הפסוק שהזכיר וְנָתַתָּ לְעַבְדְּךָ לֵב שֹׁמֵעַ לִשְׁפֹּט אֶת עַמְּךָ לְהָבִין בֵּין טוֹב לְרָע כִּי מִי יוּכַל לִשְׁפֹּט אֶת עַמְּךָ הַכָּבֵד הַזֶּה
ביבי על כל מה שהרסת .הגיע הזמן לשלם ולהגיד שלום ברוך שפטרנו ממך ומשותפיך החרדים שאני לא יודע מי הזיק לחרדים יותר אתה או השלוחי דעצמם בייי ביייבייייאז בשביל להחליף את מי שלדעתך אינו מתאים כבר (ואולי בצדק) מותר לשקר בעזות מצח, מותר להסכים לכל רעה חולה אנטי היהדות, מותר להכשיר כל שרץ ולשלם עליו הון תועפות. מן סולם ערכים עקום שכזה. |
|
תעקב אחרי מה שכתבתי ותבין אין לי כח לכתוב כל יום מחדש על כל פנים אני חייב לענות לביבי שטוען שהוא בא עם 2 מליון מצביעים אז ביבי יחביבי יקשיב כבודו .זוכר שצחקתם על כל המפלגות שאמרו רק לא ביבי .כאילו כולהו זה המצע שלכם אז מה אתם שוים אז יחביבי 4 מליון אנשים אמרו רק לא ביבי ולא משנה איך עושים את זהתלמד להפסיד בכבוד וללכת נלוח בוילה בקסריה שגנבת לנו
ואתה יכול להמשיך לנבוח יחד עם גפני מהאופוזיציה לך תאמין שגפני היה ראש כולל
אם ככה מתנהג ראש כולל אז עדיך לא נולדתי להיות תלמיד חכם של שולי ראנד עדיף
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2021 20:16 |
|
| |
| לבחירתכם כתב: |  |
ברוך שהחיינו, נפתלי. ושפטרנו מביבי.
למה גוש הימין לא יודע להפסיד בכבוד. פשוט אני המום איך הילדים האלה ניהלו את המדינה 4456 ימים ? ילדים קטנים שלא יודעים פרק בדמוקרטיה. אין לי אלא לברך את נפתלי בנט שיתקיים בו הפסוק שהזכיר וְנָתַתָּ לְעַבְדְּךָ לֵב שֹׁמֵעַ לִשְׁפֹּט אֶת עַמְּךָ לְהָבִין בֵּין טוֹב לְרָע כִּי מִי יוּכַל לִשְׁפֹּט אֶת עַמְּךָ הַכָּבֵד הַזֶּה
ביבי על כל מה שהרסת .הגיע הזמן לשלם ולהגיד שלום ברוך שפטרנו ממך ומשותפיך החרדים שאני לא יודע מי הזיק לחרדים יותר אתה או השלוחי דעצמם
בייי ביייביייי |
|
בול הסגנון של פריי
וכן בטח, "שר האוצר" ליברמן יהיה שר האוצר הכי הגון..
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2021 20:17 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  | דמוקרטיה זו הזיה נחמדה. אין לה קשר למציאות פה. אכן אין הרבה על מה לבכות וגם לא על מה לשמוח. החליפו בובה אחת - באחרת. העיקר שהעדר הנבער ימשיך לגעות "דמוקרטיה" ולשמוח שמחה גדולה... נשלח מהאנדרואיד שלי |
| יפה כתבת. ראו פה https://www.bhol.co.il/FORUMS/topic.asp?topic_id=3177268&whichpage=1#R_1
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2021 20:22 |
|
| |
לבחירתכם, הטיעונים שלך אינם לוגיים ולא קוהרנטיים, הם נגועים בפופוליזם וטענות אד-הומינם. מצטער שלא קיימתי ענה כסיל כאיוולתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2021 22:25 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2021 22:27 |
|
| |
על מה השמחה הגדולה? נשגב מבינתי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2021 22:55 |
|
| |
לדעתי נתניהו לא רצה לנצח, עדיף לו לנהל את המשפט שלו מעמדה של אופוזיציה בשקט בלי להלחם בכל החזיתות, ולרדת מראשות הממשלה לא על ידי הדחה אלא בדמוקרטיה לגיטימית ושקטה ובכבוד, ואחר הכרעת המשפט אם יהיה לטובתו כמסתמן, יחזור לבמה בגדול. אבל הפעם למרות ששלט המון המון זמן ירד מהבמה יפה ומכובד ועל זה בא סיפורו של רבי נחמן מברסלב בסיפורי מעשיות במעשה השביעי, וכך כתב, עמד המלך ואמר לבנו: היות שאני חוזה בכוכבים, ואני רואה שאתה עתיד לירד מן המלוכה, בכן תראה שלא יהיה לך עצבות כשתרד מן המלוכה רק תהיה בשמחה וכשתהיה בשמחה-גם אני אהיה בשמחה גם כשיהיה לך עצבות, אף על פי כן אני אהיה בשמחה על שאין אתה מלך כי אינך ראוי למלוכה, מאחר שאינך יכול להחזיק עצמך בשמחה כשאתה יורד מן המלוכה אבל כשתהיה בשמחה-אזי אהיה בשמחה יתרה מאד וכו'.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2021 00:39 |
|
| |
לבחירתכם
| משגיחשליטא כתב: |  | | לבחירתכם, הטיעונים שלך אינם לוגיים ולא קוהרנטיים, הם נגועים בפופוליזם וטענות אד-הומינם. מצטער שלא קיימתי ענה כסיל כאיוולתו. |
|
יש לך את זה ביותר קיטשי זה שאתה רואה בתצהיר שלי משהו אנטי קוהרנטי ודמגוגי
עם הגיל זה יסתדר לך בעזרת ה
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 00:15 |
|
| |
רציתי להגיב משהו על הכיפה שלו .אבל מרוב אשכולות שפתח hot_tr לא רואים את הכיפה
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|