בית פורומים בחדרי חרדים

את מי הוא מעריץ ואיך עברה עליו ילדותו? אחד הראיונות האישיים ביותר של בנט, עוד לפני שנכנס לכנסת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/6/2021 10:32 לינק ישיר 
את מי הוא מעריץ ואיך עברה עליו ילדותו? אחד הראיונות האישיים ביותר של בנט, עוד לפני שנכנס לכנסת

תוקן על ידי מיקרופון ב- 14/06/2021 10:32:26

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2021 10:33 לינק ישיר 

מעניין: את מי הוא מעריץ ואיך עברה עליו ילדותו? אחד הראיונות האישיים ביותר של בנט, עוד לפני שנכנס לכנסת >> שווה עיון: http://nadavg.blogspot.com/2017/02/blog-post_9.html

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2021 11:07 לינק ישיר 

ביחצנות הוא בסדר כזה .
קראתי את הראיון. הבעיה היא שאני בטוח שהבן אדם מתבטא בלהט ובאמונה כאילו הוא באמת מאמין בזה .
עכשיו אני שואל את עצמי כמה מזה דברי אמת וכמה מזה שקר.
מעכשיו והלאה הרי לא אני ולא אף אחד יאמין לו ולא יודע באמת למה הוא מתכוון.מה הוא אומר כי זה אמת אצלו או רק צורך יחצני מהפה ולחוץ.
חבל על הבן אדם. הוא איבד כל טיפת אמון בו .ובלי אמון כל השאר כבר לא שווה יותר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2021 11:19 לינק ישיר 

הקטע המעניין מבחינתי:

אתה חושש שיקרה מהלך כמו אצל שרון, או שאצלו קרה תהליך הזוי שאי אפשר להסביר אותו?

"מערכת הלחצים שראש ממשלה צריך לעמוד בהם היא קשה. כשאומרים לו 'אתה יכול לקבל פרס נובל ולעשות היסטוריה ואנחנו נערוב לך, רק תיתן את יהודה ושומרון לפלשתינים' – זה קשה".

דבר כזה יכול להפוך ראש ממשלה ימני לשמאלני?

"עובדה, זה קרה".

אתה מפחד שיום אחד זה יקרה גם לך?

"שאלה נפלאה, שאלתי את עצמי את השאלה הזאת - מי אמר שכשנהיה בנקודה המכריעה נעמוד בדברים? אז קודם כול, אין הבטחה. אך ההבדל בינינו לבין שרון ונתניהו הוא השורש; אצלנו השורש הוא לא רק ביטחון ושלום, אלא תורת ישראל ואמונה, ואני רוצה להאמין שברגעי האמת האמונה תהיה חזקה מהלחץ האמריקני".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2021 12:43 לינק ישיר 

תורת ישראל הוא מפרשן אותה לפי רצונו, ואמונה לא ברור במה הוא מאמין

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > את מי הוא מעריץ ואיך עברה עליו ילדותו? אחד הראיונות האישיים ביותר של בנט, עוד לפני שנכנס לכנסת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext