| נשלח ב-15/6/2021 02:53 |
|
| |
תנו לי עצה חנות משקאות ברשת שמזלזלת ביקר לנו
אבקש עצה מכם נא חברי הפורום
בשנה האחרונה נהנתי מאד מאתר בשם "בלנד" שמוכר משקאות (חריפים יינות ברקן ומשקאות קלים) במבצעים באמת מרשימים,
לתדהמתי נכנסתי היום לבדוק מה המבצע הנוכחי והאתר מפלא פרסום על מבצעי "גאווה", מארז יין גאווה ואבסולוט גאווה וכדומה.עם תצבעי הקשת המאפיינים את הסוטים למיניהם
לא יודע מי הקופרייטר האידיוט שלהם, שהחליט ככה להפיל אותם
אדרבה שמישהו יואיל להסביר מה הקשר בין מכירת משקאות, לענין שעבור כל אדם שומר מצוות ומסורת, ובארץ יש מליונים שכאלו הוא סמל לתועבה, ולהבטחת הקב"ה "ולא תקיא הארץ אתכם", ומה הם בדיוק ירויחו?
ועוד שאלה, האם הם חלמו לעשות מבצע של "ויסקי למתחלים" או "יין ללומדים גמרא ב"משמר",? מאין העזות הטפשות והמחשבה שאני אהיה מוכן לקנות במקום, שיורק האבי שבשמים, ובתורת ישראל?
אדגיש שהשאלה מראש לא מכוונת לחרדשי"ם דפה, שמצדיקים כל עוכר ישראל סטייל "קידוש ה'" של חבריו של בנט, כי אם לכל יהודי שומר מצוות, שיודע להתרחק מהכיעור ומהדומה לו, אנא תנו עצה, איך מונעים מקופירטירים טפשים לדרוך עלינו?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 13:10 |
|
| |
רעיונוביץ,
אתה מדבר לפי האידיאולוגיות שמלעיטים אותך הסרוגים, עם כל העוני בציבור החרדי לפי סולם העוני של הביטוח הלאומי של רכב פרטי ונופש בחו"ל וכו', עדיין ישנם רבבות בציבור החרדי שמתפרנסים יפה מאוד, וכח הקניה שלהם בפרט בתחום צריכת מזון עדיין גדול מאוד יותר מכל מיגזר אחר, ולא לחינם החברות משקיעות הון עתק בכשרות מהודרת ובפרסום למיגזר החרדי, אם כי בתחום המשקאות החריפים ההשפעה היא כנראה פחות, ועדיין יש לנו כח, ולא הייתי ממליץ לאף חברה להקלע לעימות גלוי עם הציבור החרדי, אם את בנק לאומי ואת אל על יכלנו לכופף, אין חברה שחסינה יותר, מלבד אולי החברה של סטף ורטהיימר לחיתוך להבים למנועי מטוסים
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 11:33 |
|
| |
| דבר_תורה כתב: |  | מי אמר חרם? מה חרם? מה ההתלהמות והשורות המודגשות? וההזדמנות המטופשת לחזור על התעמולה האנטי דתית ויפת נפש של חרדים עניים בגלל עסקונה. והתאווה עם ריר נוטף ש"חרדים ילכו למסעדות" \\
רעיונביץ, כמה ביקשו ממך אל תדחף למקומות שאתה לא מבין ולא רצוי, ואל תדחוף את האג'נדה שלך, שעליה אמר כבר רבי עקיבא, כי כשהיה עם הארץ אמר מי יתן לי תלמיד חכם ואשכנו כחמור, אף אתה רק רואה משהו שקשור לכבוד שמים ולחרדים, קופץ לך השטנה, כלך לך אצל בנט, ורקוד איתומהיפית והנח לנו החרדים לדבר ה'
ולעצם הענין, לא חרם ולא נעלים, כן, לשאול באופן פומבי מה עושים, וכן בהחלט לחכות שהם ידעו להתנהג, אני לא מעונין לתת רווח מכספי למקום שמורד בריש גלי באבי שבשמים בצורה הכי מתועבת שיש, ואשמח שאחרים גם הם לא יהנו מכספם אנשים חסרי רגישות מינימלית לשומרי המצוות |
|
הציבור החרדי סובל לא אחת מחרמות שכאלה,
קיימת תופעה שציבור החילוני,
ששני עובדים בחברה העסקית שבבעלותם,
אחד חרדי אחד חילוני עושים את אותה עבודה,
והחרדי מקבל משכורת נמוכה בהרבה מהחילוני,
ומה ההצדקה לזה?
החרמות הללו,
אתה פשוט פוגע לחרדים אחרים בפרנסה, וממש לא עושה קידוש השם,
חילוני שגדל על המחלות הנפשיות הללו, לא מבין בכלל מה אתה רוצה ממנו,
וזה רק יוצר רגשות אנטי אצל הרבה חילונים וחבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 11:20 |
|
| |
מי אמר חרם? מה חרם? מה ההתלהמות והשורות המודגשות? וההזדמנות המטופשת לחזור על התעמולה האנטי דתית ויפת נפש של חרדים עניים בגלל עסקונה. והתאווה עם ריר נוטף ש"חרדים ילכו למסעדות" \\
רעיונביץ, כמה ביקשו ממך אל תדחף למקומות שאתה לא מבין ולא רצוי, ואל תדחוף את האג'נדה שלך, שעליה אמר כבר רבי עקיבא, כי כשהיה עם הארץ אמר מי יתן לי תלמיד חכם ואשכנו כחמור, אף אתה רק רואה משהו שקשור לכבוד שמים ולחרדים, קופץ לך השטנה, כלך לך אצל בנט, ורקוד איתומהיפית והנח לנו החרדים לדבר ה'
ולעצם הענין, לא חרם ולא נעלים, כן, לשאול באופן פומבי מה עושים, וכן בהחלט לחכות שהם ידעו להתנהג, אני לא מעונין לתת רווח מכספי למקום שמורד בריש גלי באבי שבשמים בצורה הכי מתועבת שיש, ואשמח שאחרים גם הם לא יהנו מכספם אנשים חסרי רגישות מינימלית לשומרי המצוות
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 10:18 |
|
| |
אפשר רק לבקש יפה,
ולכתוב שזה פוגע בך, ולא נותן לך חשק לקנות בכזה מקום ותו לא.
לא לעשות חרם,
ולא לדבר על חרם בשום פנים ואופן,
חרם כלכלי כשעושה אותו הצד החלש, פוגע בחלש ! ! !
החרדים כיום הם הקבוצה הכי הכי הכי ענייה במשק,
הם הרבה יותר עניים מהערבים ! ! !
הם עניים כי יש פה שילוב של שני דברים,
מצד אחד הדיפ סטייט (הפקידות הממשלתית) לא רוצה שלחרדים יהיה כסף,
ומצד שני חלק מההנהגה החרדית מפחד מאוד מהמצב שלחרדים יהיה כסף,
דבר שיגרום לחרדים לצאת לחו"ל, לטייל בעולם, לצאת למסעדות,
לחיות ברמת גשמיות גדולה מידי , שקיים אצלם חשש שיגרום לזלזול בקיום המצוות.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 10:01 |
|
| |
דבר_תורה
| לךתדע1 כתב: |  | | כמובן, כפי שקודמיי המליצו: מכתב יפה עם בקשה. אבל האם פותח האשכול משלה את עצמו שבמבצעים הקודמים שדיברו אל ליבו התכוונו, באמת, אליו או לכספו?!. זה לא נושא האשכול אבל, יש לחשוב האם ליהודים שומרי תורה ומצוות שנהיו לאחרונה גרויסע מבינים במשקאות חריפים האם זה מתאים לנו?! מה לנו ,ולזה, האם אנו רוצים להידמות לגוים?! לחיים, תעשו על ליקר בננה וכו' כפי שנהגו אבותינו. |
|
א. אינניע גרויסע מבין במשקאות חריפים, אבל בקבוק ויסקי לכוסית קטנה אחרי הדגים ויין יבש לקידוש מהודר, ואפילו משקאות קלים שהיו שם במחירים טובים, לא הופל אותיל דומים לגויים.
ובקשר לשאר הטענות בהחלט היתחי רוצה שהחברות ישמרו שבת צניעות וכו', ועדין יש הבדל מהותי בין פרסום חילוני, לבין פרסום שנוגע ונגוע בזוהמה הכי גדולה, שכפי שציינו פה יש רוב חילוני שסולד מההאנשים שהפעילו טרור מוסדי במדינה ובעולם.
הטענה שהחברה רוצתה את כספי היא נכונה, ובדיוק בשביל כך אני מצפה שתכיר את הגבולות, חברות ענק שיודעות לפרסם במדיה החילונית, מכירות את הגבולות ויודעות איך הולכים בין הטיפות, כאן הרושם הוא של קופירטיר אידיוט, שנסחף אחרי הטרנד העכשוי ומכאן הקריאה אם מי שיכול להעיר את תשומת ליבם של אנשי האתר, לנזק שהפם גורמים לעצמם.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 09:38 |
|
| |
וכמפרסמים מכונת כביסה בעזרת דוגמנית חטובה ולא לבושה לא מפריע לך ?
היום גם קרח לאסקימוסים מוכרים בעזרת אישה לא לבושה....
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 09:35 |
|
| |
כמובן, כפי שקודמיי המליצו: מכתב יפה עם בקשה. אבל האם פותח האשכול משלה את עצמו שבמבצעים הקודמים שדיברו אל ליבו התכוונו, באמת, אליו או לכספו?!. זה לא נושא האשכול אבל, יש לחשוב האם ליהודים שומרי תורה ומצוות שנהיו לאחרונה גרויסע מבינים במשקאות חריפים האם זה מתאים לנו?! מה לנו ,ולזה, האם אנו רוצים להידמות לגוים?! לחיים, תעשו על ליקר בננה וכו' כפי שנהגו אבותינו.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 09:04 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 08:27 |
|
| |
| קולולו כתב: |  |
אני לא חושב שרוב החילונים חושבים שזה פוגע בך. קשה להסביר את הפער. להפסיק לקנות בלי להסביר לא יועיל בכלל כי הם לא יבינו. אולי עדיף מכתב נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
זה פוגע ומאוד ולא רק בדתיים. בהרבה הרבה אזרחים טובים שכל חטאם הוא שהם פשוט... נורמליים. יש גם הרבה חילונים שנפגעים מזה, אבל שותקים מפחד הטרור הלהטבי ששולט אצלם ומכסח כל מי שמעז לצייץ. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 08:08 |
|
| |
התועבות הללו נשארות בחנות ומקסימום לא קונים את הפריטים המסויימים הללו
אבל מה נאמר להערצה לאלילי ואירועי הספורט שמתנוססים בעונת המשחקים על גבי בקבוקי הקולה למיניהם ועולים בשבת על השולחן
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 08:08 |
|
| |
אני לא חושב שרוב החילונים חושבים שזה פוגע בך. קשה להסביר את הפער. להפסיק לקנות בלי להסביר לא יועיל בכלל כי הם לא יבינו. אולי עדיף מכתב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 08:01 |
|
| |
אתה כנראה לא קהל היעד שלהם
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 05:44 |
|
| |
השאלה היא אם הם עושים את זה כדי להגדיל מערך לקוחות ולהרויח יותר כסף, או סתם כדי להיות יפי נפש "איזה איזה שויוניים אנחנו".. בכל מקרה אם תפסיק לקנות שם, ועוד כמה דתים וחרדים שנפגעים מהמסר שלהם יפסיקו לקנות, הם יעשו אולי חושבים שוב, כי זה גם מראה להם שהציבור לא קונה את התיפייפות הנפש
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 04:46 |
|
| |
חרדים קונים מותגים כאלה? איכס, פשוט דקדנטיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 04:33 |
|
| |
הם מצטרפים למותגים רבים שבטוחים שכך הם יגדילו את מכירותיהם, ואנחנו ממשיכים - אולי מחוסר ידע - לפרנס אותם. דוגמאות:
חברת אדידס מותג הבישום Jean Paul Gautier מותג התיקים והאקססוריז הרשל מותג האופנה הספרדי PULL&BEAR מותג הגרביים HAPPY SOCKS מותג הטיפוח AXE מותג המצתים האמריקאי ZIPPO רשת הטיפוח ללין חברת ריבוק
|
|
|
|
|