| נשלח ב-15/6/2021 11:51 |
|
| |
מדינת עולם שלישי ?
אני מגיע לדואר ליד מחנה יהודה, אין דואר, נסגר, נסעתי עם הרכבת הקלה לדואר המרכזי ברחוב יפו 23, אני עובר ליד שירות התעסוקה, יש תור ארוך מאות מטרים, כמו ברוסיה. אני מגיע לדואר, לקח לי כמה זמן להבין שאני לא אורח רצוי כאן, תור צריך להזמין בקליק, המזל שלי שיש לי ראש בקליק ויש לי טלפון חכם, אני מוריד אפליקציה של דואר ישראל, אני מתקשר, אין מענה, אתרתי עוד מספר 171 בהתחלה הם אומרים שאין שירות, אני אזרח ישראלי זה שנים ואני יודע שאין קשר בין מה שאומרים למציאות, אני ממשיך לחכות, בשעה טובה, תוך דקה דברתי עם נפש חיה, היא עשתה לי תור לעוד 25 דקות ! זה מה שנקרא תור בקליק. קראתי בעיתון שגם במשרד הפנים השירות הוא זוועה. נקווה לטוב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 21:15 |
|
| |
| מכמונת כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | אציין רק את השירות המזוויע שאנחנו מקבלים כאן בעיריית ירושלים דרך מוקד 106 ! מאז ימי אורי לופוליאנסקי שירות 106 הוא מאוד גרוע ! רוב הגדול של הפניות לא נענות !
התלוננתי על מכשול במדרכה, זה תוקן רק אחרי כשלושה שבועות
|
|
אני דווקא התלוננתי על מפגע תברואתי שגרם סבל סביבתי רב והעניין טופל מיד |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 17:54 |
|
| |
| רציף כתב: |  | אציין רק את השירות המזוויע שאנחנו מקבלים כאן בעיריית ירושלים דרך מוקד 106 ! מאז ימי אורי לופוליאנסקי שירות 106 הוא מאוד גרוע ! רוב הגדול של הפניות לא נענות !
התלוננתי על מכשול במדרכה, זה תוקן רק אחרי כשלושה שבועות
|
|
אני דווקא התלוננתי על מפגע תברואתי שגרם סבל סביבתי רב והעניין טופל מיד
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 17:07 |
|
| |
אציין רק את השירות המזוויע שאנחנו מקבלים כאן בעיריית ירושלים דרך מוקד 106 ! מאז ימי אורי לופוליאנסקי שירות 106 הוא מאוד גרוע ! רוב הגדול של הפניות לא נענות ! התלוננתי על מכשול במדרכה, זה תוקן רק אחרי כשלושה שבועות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 17:02 |
|
| |
| אפיפנס כתב: |  | קודם כל כן, המצב פה הולך ומידרדר מיום ליום ואנחנו בהחלט מתקרבים למצב מדינת עולם שלישי. לגבי התור בקליק, אני דווקא מאוד מרוצה מהשירות החדש, אני זקוק לשירותי דואר ישראל מידי שבוע ולפעמים יותר ועד עכשיו לא היו לי תקלות או אי נעימות עם זה, להיפך, זמן ההמתנה התקצר משמעותית ביחס לפעמים קודמות.לא הבנתי אם יש ברשותך טלפון חכם למה התקשרת וחיכית למענה במקום להיכנס לאתר (אין צורך אפילו באפליקציה) ולקבוע תור בקלות. בדרך כלל כשאני מזמין תור יש לי תורות לדקות הקרובות ממש אבל גם אם לא אז זה בגלל שיש עומס בסניף. כשאתה נכנס אתה צריך להקליד את מספר הטלפון איתו השתמשת בהזמנת התור כדי לקבל אל הכרטיס, זה לא להזמין תור שוב זה פשוט לאשר שבאמת הגעת פיזית לסניף כדי שלא יתפסו תורות דרך האינטרנט ולא יגיעו. |
|
זה פעם ראשונה אצלי, זה לא בסדר שחייבים להזמין רק דרך אמצעי חיצוני, ומי שמגיע לדואר לא מאפשרים לו להכנס בדרך הרגילה. רבים מאתנו מסתבכים בדרכים אחרות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 13:28 |
|
| |
קודם כל כן, המצב פה הולך ומידרדר מיום ליום ואנחנו בהחלט מתקרבים למצב מדינת עולם שלישי.
לגבי התור בקליק, אני דווקא מאוד מרוצה מהשירות החדש, אני זקוק לשירותי דואר ישראל מידי שבוע ולפעמים יותר ועד עכשיו לא היו לי תקלות או אי נעימות עם זה, להיפך, זמן ההמתנה התקצר משמעותית ביחס לפעמים קודמות.
לא הבנתי אם יש ברשותך טלפון חכם למה התקשרת וחיכית למענה במקום להיכנס לאתר (אין צורך אפילו באפליקציה) ולקבוע תור בקלות.
בדרך כלל כשאני מזמין תור יש לי תורות לדקות הקרובות ממש אבל גם אם לא אז זה בגלל שיש עומס בסניף. כשאתה נכנס אתה צריך להקליד את מספר הטלפון איתו השתמשת בהזמנת התור כדי לקבל אל הכרטיס, זה לא להזמין תור שוב זה פשוט לאשר שבאמת הגעת פיזית לסניף כדי שלא יתפסו תורות דרך האינטרנט ולא יגיעו.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 13:08 |
|
| |
חשבתם שהסיפור תם ? אז חשבתם.. אני עובר לי לתומי ברחוב אגריפס ומגלה שיש סניף דואר פתוח ליד שוק מחנה יהודה המעטירה , וואלה אמרתי , ננסה , אני נגש למכונה כדי לקבל תור, ואז השומר התעורר מהשקיעה שלו בפון ומעדכן אותי שחייבים להזמין תור, אני יוצא לי החוצה, מתקשר ל 171 די מהר ענו לי, הם הרי חייבים לענות מהר כדי שלא יסגרו את הבסטה.. למוקדנית היה תור לסניף רק בעוד שעה ו 35 דקות, נעים מאוד,, עניתי לה ; הסניף ריק, איך זה יכול להיות ?... היא לא נשארה חייבת.. עניתי לה ; תודה, אין צורך. ואז אני מקבל מיסרון שקבלתי תור בעוד שעה ו 35 דקות.. כמובן, זה כדי שעוד אנשים יחכו לשווא נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 12:35 |
|
| |
קצת ריפוי בעיסוק
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 12:25 |
|
| |
הסיפור לא נגמר, אני מציץ במיסרון שקבלתי, אין מספר תור, משהו לא תקין כאן, אני מתקשר שוב לדואר, 171, אז הם מגלים לי שאני צריך לגשת למכונה בסניף כדי לקבוע שוב את התור, אני נגש, המכונה תקועה, ואז הוא מתעורר לו ומגיש לי פתקית, התור שלי מגיע, התעכבתי כמה שניות כדי לחפש פתק נחוץ, העמדה כבר תפוסה, חיכיתי שוב, העמדה כבר פנויה, ואז הייתי צריך להסביר לפקידה שיש לי תור.. אני מנסה להעביר כסף עם שירות ווסטרן יוניון, יש תקלה, אין מצב להעביר כסף, לא ברור מתי שהתקלה תתוקן :) ברגשי גיל עזבתי את הדואר :) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|