| נשלח ב-16/6/2021 14:09 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | קלעפער
| מושגים כתב: |  | |
|
אני באל"מ, למה להתנגד לכך? |
|
כי לטירוף אין גבול!!!
זו צביעות וגלגול עיניים באמירת ראו כי כשר אני.
אין להם בעיה עם חששות לשון הרע, הלבנת פנים, ושאר איסורים אבל פני אישה מפריעה להם.
זה גם פוגע בחוויית השימוש. (לא שדחוף לי לראות את הפנים של קארין אלההר או כל שרה אחרת). רק חשבתי שהאינטרנט החרדי הוא מקום קצת יותר שפוי, ולא שטוף זימה שכל מה שקשור באישה מחטיא.
נמאס מההקצנה, דיינו מה שאסרה תורה. לא פופולרי אבל זו דעתי.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 16/06/2021 14:11:14
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2021 15:28 |
|
| |
נדמה שאצל חרדים מסויימים נפרצו כל כך הרבה גדרות אבל המעוז האחרון שמגדיר אותם כחרדיים זה הדרת נשים.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2021 19:00 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
| קלעפער כתב: |  | קלעפער
| מושגים כתב: |  | |
|
אני באל"מ, למה להתנגד לכך? |
|
כי לטירוף אין גבול!!!
זו צביעות וגלגול עיניים באמירת ראו כי כשר אני.
אין להם בעיה עם חששות לשון הרע, הלבנת פנים, ושאר איסורים אבל פני אישה מפריעה להם.
זה גם פוגע בחוויית השימוש. (לא שדחוף לי לראות את הפנים של קארין אלההר או כל שרה אחרת). רק חשבתי שהאינטרנט החרדי הוא מקום קצת יותר שפוי, ולא שטוף זימה שכל מה שקשור באישה מחטיא.
נמאס מההקצנה, דיינו מה שאסרה תורה. לא פופולרי אבל זו דעתי.
תוקן על ידי מושגים ב- 16/06/2021 14:11:14 |
|
להישמר מלהביט בתמונות נשים אתה קורא 'טירוף'? באיזו ישיבה קיבלת 'מושגים' שכאלה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2021 20:16 |
|
| |
להביט בתמונות? מי מביט?! כל האיסור הוא הסתכלות בדרך זנות וכוונה ליהנות. כמובן שדרכי הפרישות והחסידות הוא לא להסתכל בכלל (גם לא באינטרנט כשר). אם נלך לפי המושגים שקיבלנו בישיבה, אני אמור בכלל ללבוש משקפי פלסטיק, לישון עם כתונת לילה, להסיר את משקפיי ברחוב, ועוד כהנה וכהנה. ובוודאי לא לגלוש באתרי אינטרנט.אולי תסביר לי בדיוק מה הצורך בכלל באתר בחדרי? מה הפרנסה בזה? כל עצם האינטרנט הינו בעייתי. פתאום פה נהיים צדיקים? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2021 20:21 |
|
| |
ובאיזה תמונה מדובר? תמונה שבקושי רואים פנים. שווה בשביל זה להיות מושא ללעג ולקלס? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2021 21:52 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | בונדמן, את דעתי כתבתי כבר בתגובה לעיל, ואני מבין את מדיניות האתר.
אך שאלה לי, האם יש הבדל בין תמונות של סתם נשים לתמונות של רבניות?
אין הבדל בין סתם נשים לרבניות, ומש"כ שרית שתמונת הרבנית מסאטמאר ע"ה היתה בעיתון חרדי, זה אינו נכון, ושמא עיתון הצופה נחשב בעיניה לחרדי, |
|
אני לא מדבר על מה ששרית כתבה.
כאן באתר היו כמה כתבות על רבניות מסוימות בצירוף תמונות שלהן.
|
|
|
|
|