|
|
| נשלח ב-15/6/2021 14:12 |
|
| |
פריי, אינך משלנו, אינך מייצג אותנו, אתה גרוע מבנט
פריי לא מפספס הזדמנות לקנטר, לגדף, להסית להעליל ולעורר התגרויות נגד החרדים כקרדום ו'מקפצה' ללייקים ולרייטינג. ועכשיו מתגולל על המלאכים עסקני הרפואה. פריי, זכותך לנפק כל סחי ומאוס, אלא שאתה נוכל ומציג מצג שווא בלבושך כחרדי והחילונים רואה בך סוג של מייצג חרדים. אינך מייצג אותנו, ונהרות הביבין הם ממוחך הקודח בלבד. ואחתום בתפילה: אָבִינוּ מַלְכֵּנוּ סְתֹם פִּיּוֹת מַשְׂטִינֵנוּ וּמְקַטְרְגֵנוּ. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 16:06 |
|
| |
| רפיק כתב: |  | עסקני הרפואה אכן עושים את עבודתם נאמנה. אבל פריי צודק שהסיבה שהם בכלל קיימים זה עיוות קשה שקיים במערכת. תיקון של העיוות הזה ומתן שירות שווה לכולם יחסוך את הצורך בעסקנים ובטובות ובפרוטקציות לדבר שהוא אולי הכי בסיסי שיש, טיפול רפואי איכותי לכולם.
אם זה נחשב לקטרוג בעיניכם אז עולם הערכים שלכם מקולקל וזה בלשון המעטה. |
|
בכל חברה אנושית יש את חבילות הבסיס, ויש את הפרימיום. ההבדל כאן הוא שבציבור החרדי העסקנים עושים את זה כגמילות חסדים. ואם ברמה רפואית עסקינן, ישראל היא מהמדינות המעטות שרמת הרפואה הציבורית טובה בהרבה מרמת הרפואה הפרטית במדינות רבות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 15:56 |
|
| |
חבל שמר פריי לא מכיר את בג"ץ ב'זרנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 15:48 |
|
| |
הבעיה ב"תיקונים" מסוג זה שהם אינם מעלים את כולם לרמה גבוהה אחת אלא מורידה את הרמה לכולם, ובסוף שוב מוצאים דרכים עוקפות.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 15:43 |
|
| |
עסקני הרפואה אכן עושים את עבודתם נאמנה. אבל פריי צודק שהסיבה שהם בכלל קיימים זה עיוות קשה שקיים במערכת. תיקון של העיוות הזה ומתן שירות שווה לכולם יחסוך את הצורך בעסקנים ובטובות ובפרוטקציות לדבר שהוא אולי הכי בסיסי שיש, טיפול רפואי איכותי לכולם.
אם זה נחשב לקטרוג בעיניכם אז עולם הערכים שלכם מקולקל וזה בלשון המעטה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 15:29 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  |
| איש_חשוב כתב: |  |
| מושגים כתב: |  | פריי לא מפספס הזדמנות לקנטר, לגדף, להסית להעליל ולעורר התגרויות נגד החרדים כקרדום ו'מקפצה' ללייקים ולרייטינג. ועכשיו מתגולל על המלאכים עסקני הרפואה. פריי, זכותך לנפק כל סחי ומאוס, אלא שאתה נוכל ומציג מצג שווא בלבושך כחרדי והחילונים רואה בך סוג של מייצג חרדים. אינך מייצג אותנו, ונהרות הביבין הם ממוחך הקודח בלבד. ואחתום בתפילה: אָבִינוּ מַלְכֵּנוּ סְתֹם פִּיּוֹת מַשְׂטִינֵנוּ וּמְקַטְרְגֵנוּ.
|
|
חבל שאתה עושה אאוטינג לעצמך.. ואיך אמרת בהודעה שלך "מקפצה לליקים ורייטינג" זה בדיוק מה שעשית באשכול זה
תאמין לי, לראות את השם שלך מול העינים עושה בחילה יש לפחות בינינו הסכמה על האדם שאתה. |
|
מזמן מושגים חשוד כאן על היותו פריי בעצמו
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 15:23 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | פריי לא מפספס הזדמנות לקנטר, לגדף, להסית להעליל ולעורר התגרויות נגד החרדים כקרדום ו'מקפצה' ללייקים ולרייטינג. ועכשיו מתגולל על המלאכים עסקני הרפואה. פריי, זכותך לנפק כל סחי ומאוס, אלא שאתה נוכל ומציג מצג שווא בלבושך כחרדי והחילונים רואה בך סוג של מייצג חרדים. אינך מייצג אותנו, ונהרות הביבין הם ממוחך הקודח בלבד. ואחתום בתפילה: אָבִינוּ מַלְכֵּנוּ סְתֹם פִּיּוֹת מַשְׂטִינֵנוּ וּמְקַטְרְגֵנוּ.
|
|
חבל שאתה עושה אאוטינג לעצמך.. ואיך אמרת בהודעה שלך "מקפצה לליקים ורייטינג" זה בדיוק מה שעשית באשכול זה
תאמין לי, לראות את השם שלך מול העינים עושה בחילה יש לפחות בינינו הסכמה על האדם שאתה. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 15:16 |
|
| |
פותח האשכול: לא תצטרך לחכות הרבה זמן, ברגע שאותו פרחח יצטרך את אחד הפיררים כלשונו, תראה אותו עומד בתור ויופי מתחנן על נפשו.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 15:16 |
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 15:02 |
|
| |
|
|
תאמין לי, לראות את השם שלך מול העינים עושה בחילה יש לפחות בינינו הסכמה על האדם שאתה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 14:55 |
|
| |
|
|
|
|