בית פורומים בחדרי חרדים

לכתבי ועורכי אתר "אקטואליק", מומלץ לבדוק קצת עובדות לפני שמלהגים שקרים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/6/2021 01:50 לינק ישיר 
לכתבי ועורכי אתר "אקטואליק", מומלץ לבדוק קצת עובדות לפני שמלהגים שקרים

הלילה צה"ל תקף בתגובה להפרחת בלוני תבערה.

אתר אקטואליק עם כותרת ראשית מפוצצת "בנט מחנך את החמאס", ועוד מציין "צה"ל תקף לראשונה מזה שנים"

ובגוף הכתבה:

התקיפה בוצעה בתגובה להפרחת בלוני התבערה לשטח ישראל.,וזה לאחר שנים שישראל בראשות נתניהו שתקה לחמאס על הפרחת בלונים.

מקור

אך בהקלדה פשוטה בשורת החיפוש בגוגל תחת המילים - "צה"ל תקף בתגובה להפרחת בלונים" מקבלים עשרות תוצאות על תקיפות של צה"ל בשנים האחרונות בתגובה להפרחת בלונים.

תוקן על ידי נוירולוג ב- 16/06/2021 02:09:05

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2021 20:28 לינק ישיר 

אותי מפחיד הצד שמאמין בקונספירציות (דיפ סטייט..וכדומה) ותומך באלימות. אבל כל אחד והנטיות שלו, מזמן הבנתי שכשהקב"ה חילק את החכמה היו כאלה שצעקו "לא צריך, יש לי כבר"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2021 20:09 לינק ישיר 

מסתבר שלתמוך בביידן הרמאי בא בעסקת חבילה עם תמיכה בבנט הנוכל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2021 19:46 לינק ישיר 

אתה בחור מוכשר. עלול להראות כשפן האנרג'ייזר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2021 19:12 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
ואגב, חלק מתפקידך כמפציץ הפורום הוא לתת צומי למי שזקוק לכך. אתה מקבל משכורת על כך. וגם  קצת "עזוב תעזוב" עמו... ולא תוכל להתחמק בטענה שאתה מהצד של החמורים...

חבדניק
גערער
מזרוחניק
מקבל משכורת
מנהל הפורום
והיו עוד כמה תארים

אף פעם לא התרגשתי מהסופרלטיבים הללו, תמיד ללא יוצא מן הכלל קיבלתי את זה כשמישהו חש מצוקה כשלא הצליח להתמודד במסגרת הדיון הענייני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2021 02:12 לינק ישיר 

ואגב, חלק מתפקידך כמפציץ הפורום הוא לתת צומי למי שזקוק לכך. אתה מקבל משכורת על כך. וגם  קצת "עזוב תעזוב" עמו... ולא תוכל להתחמק בטענה שאתה מהצד של החמורים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2021 02:10 לינק ישיר 

כאמור וכצפוי, לא כתבתי לך, כתבתי לקןרא הנבוך. לא חשבתי לרגע שיש סיכוי שתבין. או שאם הבנת שתודה. אלו שני דברים שחסרים לך ורק תפילת רבים אולי תועיל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2021 01:08 לינק ישיר 

באמת לא בסדר מצידי שהייתי עסוק מאז אתמול ולא נתתי לך את הצומי שאתה כ"כ מבקש וזקוק לו מוקדם יותר במהלך היום, עמך הסליחה.

באשר לערימת ההבלים שכתבת, לא נעים לי שטרחת כ"כ, אבל באמת שאני לא מוצא צורך ועניין להתייחס, לא חידשת דבר וחצי דבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2021 23:46 לינק ישיר 
קלעפער

ראשית, ברכות על ההשקעה, לקחת יום שלם פסק זמן מהפצצת הפורום באשכולות כדי לבדוק את הענין. התוצאה אינה משביעת רצון אבל אין לי ספק שתקבל שכר על ההשקעה.

עכשיו לתוכן. אילו היית מעט יותר חכם הייתי כותב שתי מילים והיית מבין את טעותך אבל כרגיל זה לא ילך. לא שהסבר מפוט יהיה טוב יותר, אבל אולי יש קוראים שלא עיינו ולהם אסביר.

אז להבהיר. לא כתבתי שלא היו תקיפות על בלוני תבערה. רק רציתי לדייק את דבריך.

ונחלק את זה לקטעים למען יקל עליך המאמץ.

א.כתבת: "אך בהקלדה פשוטה בשורת החיפוש בגוגל תחת המילים - "צה"ל תקף בתגובה להפרחת בלונים" מקבלים עשרות תוצאות על תקיפות של צה"ל בשנים האחרונות בתגובה להפרחת בלונים."

כדי שלא יטעה הקורא שהיו עשרות תקיפות צהליות בתגובה לבלוני תבערה ציינתי שאין עשרות תקיפות אלא עשרות תוצאות בגוגל.

ב. וכדי להסביר קצת למה אני אומר שאין עשרות תקיפות אלא עשרות תוצאות אני מרחיב. כי התוצאות בגוגל חוזרות על עצמן והן מתארות לעתים את אותם אירועים. מה שמקצץ את הכמות. שנית יש תוצאות שמציינות אמנם בלוני תבערה אך גם בלוני נפץ.  ואולי זו פעילות חמורה יותר בעיני ישראל ועל זה היא מגיבה.

ג.ולכן, כדי שלא יחשוב שאני טוען עכשיו שלא היו כלל תקיפות על בלוני התבערה אני מציין שראיתי אמנם גם ידיעות כאלה אבל לא כולן נכונות. וזאת למה? כי לעתים כתוב בלוני תבערה בכותרת ובתוך הכתבה מופיע גם בלוני נפץ. מה שמציב את התקיפות הללו למעטות. למשל יש ידיעה על תקיפת צה"ל בגלל בלוני תבערה ובתוך הכתבה מופיע וגם על ירי רקטות...כל אחד מבין שזו אינה ראיה לסתור.

ד. ומה שכתבתי אם בכלל זה היה כדי לומר שלא עברתי על כל הידיעות בדקדוק כדי לראות מה היו הנסיבות הכלליות באותה תקיפה.

ה. לסיכום הענין הזה. לא טענתי שלא היו תקיפות מהסוג הזה. רק דייקתי לטובת הקורא שאינו רגיל לנכלוליותך שיבדוק אחריך כי אינך מדייק כלל ועיקר.

ולסיום רק להצביע למה חובה לבדוק אחריך.

אפילו בתאריכים שציינת, אחרי החיפוש ה"רציני", מופיעים ידיעות מטעות. כי בחלקן (מדגמית) מצוינות גם בלוני תבערה ואפילו ירי רקטות.

כך שהן אינן מהוות ראיה לסתור את מה שכתוב.

וכל זאת לא בשביל להגן על עיתון שמעולם לא ראיתי ולא שמעתי עליו אלא להראות למפציץ של הפורום כמה הוא גם נוכל וגם לא מבין...

תוקן על ידי קלעפער ב- 16/06/2021 23:46:25

תוקן על ידי קלעפער ב- 16/06/2021 23:48:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2021 22:17 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
עשרות תוצאות דייקא. אין עשרות תגובות. יש מספר מועט (מקופיא) כי בחלק מהמקומות אי כניסה לכתבה עצמה עלול להטעות, כי זו חזרה על ידיעה קודמת אבל אותו אירוע. ובחלק מהמקרים מפורש בתוך הכתבה שהתגובה באה בעקבות בלוני נפץ ובלוני תבערה, כאן היו רק בלוני תבערה. אולי זה החידוש? וראיתי גם כמה מובאות על בלוני תבערה לבד אבל מיעוט מקרים אם בכלל.

ראשית, ברכות, התקבלת ככתב בכיר באתר "אקטואליק", לפי הרמה וההיגיון אתה בהחלט יכול להתאים.

במשך השנים האחרונות בוצעו עשרות תקיפות של צה"ל כנגד מפריחי בלוני תבערה ונפץ.

אתה מבין שמה שכתבת פשוט לא מסתדר לוגית? אתה בעצמך כותב שראית כמה כתבות על בלוני תבערה לבד, ואז אתה ממשיך "אבל מיעוט מקרים אם בכלל". מה זה "אם בכלל", אם הרגע אתה עצמך כתבת שראית כמה?

ככה זה כשאתה מרגיש חובה לריב ולהתוווכח בכל מחיר, גם אם אתה יוצא קטן בכל פעם מחדש.

בשביל הספורט עשיתי חיפוש נוסף בגוגל, מצאתי עשרות תקיפות בשנים האחרונות בעקבות הפרחת בלוני תבערה ונפץ (מעבר לתקיפות כנגד חוליות מפריחי בלוני תבערה), ומבלי לחפש יותר מדי הנה לך 8 תוצאות על תקיפה בעקבות בלוני תבערה בלבד בתאריכים הללו:

15.5.2018 - בלוני תבערה
22.7.2018 - בלוני תבערה
5.8.2018 בלוני תבערה
11.8.2018 בלוני תבערה
2.3.2019 - בלוני תבערה
28.3.2019 - בלוני תבערה
26.1.2020 בלוני תבערה
14.8.2020 בלוני תבערה

אבל אני מודע לכך שעובדות זה לא הצד החזק שלך וזה גם לא מעניין אותך, מה שמנחה אותך זה דברים שקשורים יותר לתחום המידות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2021 10:31 לינק ישיר 

אתר זול שלא משקיע בכתבים.
הרוב שם נראה כהעתקהדבק

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2021 10:30 לינק ישיר 

תת רמה של אתר עורך בסגנון מתלהב שיצא עכשיו מהביצה של החיידר, ומחזיק אייפון וחש את עצמו החכם מכל האדם... כל מי שמשלם יאללאה כתבה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2021 09:06 לינק ישיר 

חחחח זה נראה לי אתר של איש אחד... 
שבוע שעבר במשך שלושה ימים הכותרת הראשית הייתה על שריפה ללא שליטה ליד מבשרת...
כנראה שהכתב לא הרגיש טוב ולא היה מי שיכניס כתבה חדשה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2021 02:53 לינק ישיר 
קלעפער

בעבר השמיע בנט התבטאויות לוחמניות מאוד בנוגע לתגובות הנדרשות לדבריו בעקבות שיגורי בלוני תבערה. במרץ 2019 פנה בנט - אז יו"ר מפלגת "הימין החדש" - לראש הממשלה דאז בנימין נתניהו, ודרש ממנו לכנס דיון חירום בקבינט בעקבות הפרחת בלוני התבערה: "לו היו עפים בלוני נפץ על בתים בתל אביב או שטיל היה משוגר לעברה, צה"ל היה עוצר זאת", אמר אז.

בציוץ באותה חודש כתב: "ברגע זה, עוד מתקפת בלוני נפץ על הדרום. הפעולה הראשונה שלי כשר ביטחון תהיה לבטל את הפקודה ההזויה של הרמטכ"ל הקודם לפיה 'לא יורים לעבר משגרי בלוני תבערה'. מחבלים? מחסלים". ביוני 2019 אמר דברים דומים: "הדרום נשרף והממשלה עסוקה בבחירות. מדיניות הממשלה, לפיה לא מחסלים מחבלים שמשגרים בלוני נפץ, מסכנת חיים ופוגעת בהרתעה. בלון נפץ הוא כמו טיל נ"ט, מי שמשגר אותו הוא מחבל שמנסה לרצוח ישראלים ויש לפגוע בו".

תוקן על ידי קלעפער ב- 16/06/2021 02:53:27

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2021 02:49 לינק ישיר 
הרגע מצאתי

תוקן על ידי קלעפער ב- 16/06/2021 02:52:04

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2021 02:44 לינק ישיר 

עשרות תוצאות דייקא. אין עשרות תגובות. יש מספר מועט (מקופיא) כי בחלק מהמקומות אי כניסה לכתבה עצמה עלול להטעות, כי זו חזרה על ידיעה קודמת אבל אותו אירוע. ובחלק מהמקרים מפורש בתוך הכתבה שהתגובה באה בעקבות בלוני נפץ ובלוני תבערה, כאן היו רק בלוני תבערה. אולי זה החידוש? וראיתי גם כמה מובאות על בלוני תבערה לבד אבל מיעוט מקרים אם בכלל.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לכתבי ועורכי אתר "אקטואליק", מומלץ לבדוק קצת עובדות לפני שמלהגים שקרים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext