| נשלח ב-16/6/2021 22:57 |
|
| |
לא רציתם פייגלין קיבלתם בנט
הסיפור היום הוא פרק נוסף בסיפור שהחל במועד א'. ובמועד א' היו שתי מפלגות שהלכו ראש בראש על אותם קולות - זהות והימין החדש. זהות טענה שהימין החדש זה מסך עשן פופוליסטי. והימין החדש טען 'לא עשיתם כלום' ואתם לא מחוייבים לימין. זהות הוציאה ספר מצע שלם שאף מפלגה אי פעם לא ניסתה לנסח. שתיהן לא עברו את אחוז החסימה. זהות הלכה לחשבון נפש ארוך 'גלות מרצון', הימין החדש התגלגלה וגלגלה את מצביעיה בזפת השקר והרפש, בגדה בימין, אכן 'עשתה פוליטיקה' והגיעה לראשות הממשלה. ההר נכבש, אבל כל החיילים מתו בדרך. ואני מסתכל ואומר - אולי כל זה לזעזע אותנו כל כך מפוליטיקאים שקרנים, כדי שפעם הבאה שנבחר נרצה מישהו ישר מאוד. עוד נראה. אבל בינתיים מצחיק עד פתטי לראות את הנהי והבכי של החרדים והדתיים- מה חשבתם? זרקתם את פייגלין והפכתם אותו למוקצה, כי הוא אתגר אתכם, קיבלתם משהו הרבה יותר גרוע מבחינתכם. 'אבל אשמים אנחנו'… ואידך זיל גמור. אביב בן מנחם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2021 23:55 |
|
| |
מכובדי smithee אני לא יכול לדעת רשמית מה יהיה סדר העדיפויות של "זהות" בסבב הבא. תלוי כמה מנדטים נקבל ואיך ייראה הלוח הפוליטי. אני כן יכול לצטט לך מה הוא כתב ומה אמר בסבב אל"ף ובסבב בי"ת. נתחיל במה הוא כתב[1] מטרת העל: לתקן עולם במלכות שדי איך נגיע לזה: ״זהות״ היא מפלגה ישראלית יהודית הדוגלת בחירות ושואפת לתיקון החברה והעולם מתוך נאמנות לא-לוהי ישראל. המפלגה תפעל להנהגת מדינת ישראל כמדינה יהודית, ותחתור להשגת היעדים הבאים: מדינה יהודית – מדינה החותרת למימוש הזהות והייעוד היהודי ולקיבוץ עם ישראל לארצו. מַעבר מציונות של קיום לציונות של ייעוד; מתודעת השרידות לתודעה ולאתגר של תיקון עולם. מדינת חירות – מדינה המשיבה את מירב החירות והאחריות לאזרח בכל התחומים, ומצמצמת למינימום את מעורבותה בחיי הפרט. תחומי מעורבותה של המדינה יוגבלו ככל האפשר למערכות המשפט, הביטחון והתשתיות הלאומיות. מדינת המשפחה והקהילה – מדינה המשמרת את ערכי המשפחה ומעודדת את בניין הקהילה; שאלו אבני יסוד בבניין החברה. מדינת שפע – מדינה המקיימת כלכלה חופשית בתוך המסגרת המרסנת והמעדנת של תרבות החסד והערבות ההדדית של עם ישראל. מדינה ריבונית – מדינה המממשת ומחזקת את ריבונותה בכל חלקי ארץ ישראל שבשליטתה, ובראשם ירושלים והר הבית. מדינה המפתחת את ירושלים כמרכז מדיני ורוחני, לעם ישראל ולאנושות. מדינת שלום – מדינה החותרת לסיום מצב הלוחמה ושפיכות הדמים באמצעות ניצחון על אויביה. מדינה הפועלת לטובת האנושות והעולם. כעת, מה הוא אמר בבחירות: בסבב א' כשהסקרים נתנו לנו 5-7 מנדטים : אני לא רוצה להיות שר בעצמי, אני כן רוצה 2 תיקים: שר האוצר גלעד אלפר כדי לשחרר את הכלכלה ושרת החינוך ליבי מולד כדי להגשים את שיטת השוברים בחינוך. בסבב ב' כשחתם הסכם עם הליכוד: נתניהו התחייב למנות את פייגלין לשר ביצועי מטעם הליכוד ולחבר בוועדת השרים לחקיקה, וכן לקדם שורה של מהלכים ובהם היתר רכישת קנאביס לצרכים רפואיים ("לגליזציה לחולים"), הקלות לעסקים חדשים, אישור ייבוא למוצרים שקיבלו תקן בחו"ל ועוד.[2]
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2021 15:17 |
|
| |
בשביל זה צריך לדעת מה סדר העדיפיות של פייגלין ושות'
ימינה למשל הבטיחה הרבה והתברר שההתחייבות "הליבתית" לדעתם היא מניעת בחירות חמישיות
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2021 14:23 |
|
| |
| asher177 כתב: |  | ונניח שזהות היתה מקבלת ארבע מנדטים מה היא היתה מצליחה לעשות מכל הספר שלה? ואפרופו ספרים, גם בנט הוציא כמה ספרים... סו וואט? נשלח מהאנדרואיד שלי |
| לא מבין את השאלהתראה איזה נזקים עושה מנסור עבאס, כשהוא רק אצבע אחת בקואליציה. תחשוב אם היינו ("זהות") ארבעה ח"כים בקואליציה מה היה קורה? ועוד משהו, תסתכל על מרצ, זוהי מפלגה שבדרך כלל לא היתה ברוב הקואליציות. ובכל זאת היא שינתה את כל החשיבה הפוליטית בישראל וגררה את המערכת שמאלה. עם קומץ המנדטים העקשני שלה. אנחנו רוצים לשנות את כל החשיבה הפוליטית בישראל לצד הנכון. עבודה קשה. מסכים איתך שיש סדר עדיפויות ("מה מכל המצע שלכם הייתם מקיימים בפועל אם הייתם נכנסים") וכבר בגמרא מדובר על "לבטולי הא מקמי הא". (סוף מסכת סוטה) תסכים איתי שבשביל זה צריך קודם כל – להיכנס.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2021 08:16 |
|
| |
ונניח שזהות היתה מקבלת ארבע מנדטים מה היא היתה מצליחה לעשות מכל הספר שלה? ואפרופו ספרים, גם בנט הוציא כמה ספרים... סו וואט? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2021 07:42 |
|
| |
בבקשה רבותי הנה לכם תוצאות חכמתכם היתרה ח"כ אורי מקלב, סגן שר התחבורה היוצא, מזהיר כי הרפורמים הולכים לשלוט בנושאי דת ומדינה והכל בחסות ממשלה בראשות נפתלי בנט: " זאת לא הכרה, זאת שליטה שלהם בדברים המרכזיים". הריאיון המלא, הערב בתוכנית 'סוגרים שבוע עם ישי כהן'. לדבריו: "אני לא מדבר על כניסת הרפורמים, עוד לא הגענו לזה. זה הרבה יותר גרוע, על זה אנחנו לא מספיקים לדבר. זאת לא הכרה, זאת שליטה שלהם בדברים המרכזיים. "הם לא יוכלו לעשות פה מה שעושים בחו"ל, חתונה עם כומר.. אבל לתת סוג יהדות אחרת למכור את זה כ"יהדות" אחרת, בצורה מזויפת, זה הם יכולים לעשות. הם יהיו בתוך המהלכים הממשלתיים, הממשלה תשתמש בהכרה שלהם כדי לתת מענה לאזרחים הרגילים.". באשר למינוי של ח"כ גלעד קריב ליו"ר ועדת חוק חוקה ומשפט של הכנסת, אמר מקלב: "אני מכיר את ועדת החוקה וכמה השפעה יש לה, ועדת חוקה אמיתית היא לא ועדת קורונה. נאי בהחלט חושב שלזמן רב זה אסון ממש. ההשפעה של היו"ר היא מאוד גדולה. זה דברים לדורות, לעשרות שנים קדימה. לדבריו: "זה נפתלי בנט וזה כל הממשלה, הוא לא בר השפעה. בוודאי שהוא אחראי על זה. האם אנחנו סומכים שהוא יעמוד על הדת? הוא לא יכול". https://www.kikar.co.il/394443.html כעת שימו לב למשפט המודגש: הרי זה מה שרצתה "זהות" בסבב אל"ף! להוציא את המדינה מכל העניין וככה אף אחד לא יוכל להשתמש בכוח של המדינה כדי לזייף את היהדות או לכפות משהו על הזולת. אם המדינה לא תרשום נישואין, לדוגמה, אז הציבור היהודי יצטרך לקחת אחריות על עצמו ולפתוח ספרי יוחסין. כמו שאני לא סומך על המדינה בכשרות ואני מחפש רק בדץ – ככה גם בנישואין. ככה גם בכל תחום אחר. מדוע צריך לחזור ולהסביר זאת?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2021 05:28 |
|
| |
יש לי תחושה שאילו פייגלין היה נמצא בנעלי בנט הוא היה עושה אותו דבר, בהבדל אחד, הוא מסביר שזו החרות האמיתית והזהות ועוד כל מיני קשקושים מהסוג הזה, וחסידיו היו מריעים לו...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2021 05:05 |
|
| |
אם פייגלין לא היה זורק בבחירות שהיו לפני, עשרות אלפי קולות לפח, היינו היום בעיצומה של ממשלת ימין
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2021 03:19 |
|
| |
רציתם אנרכיה - קיבלתם אנרכיה. ביטול הרבנות הראשית, ביטול הכשרות הממלכתית, ביטול השבת - איש הישר בעיניו יעשה. אה, שכחנו, אתם הבטחתם שמי שירצה יוכל כן לשמור שבת ולאכול כשר. יפה. את זה אפשר גם עכשיו.
בניגוד לפייגלין, שהצעדים שלו בלתי הפיכים לחלוטין גם אם יתברר שהוא נכשל, בינתיים רוב הצעדים עדיין הפיכים.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2021 00:55 |
|
| |
אין. זה חומר טוב לבדחן חתונות. א-פרופו חומר, מה אתם מעשנים?!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2021 00:43 |
|
| |
פייגלין היה מקבל 4 מנדטים מקסימום 7, ואז?
|
|
|
|
|