| נשלח ב-17/6/2021 11:30 |
|
| |
דיווח: ביבי בשיחת נפש: מתחרט שלא כיבדתי את הרוטציה עם גנץ
בלום ואליטוב ב'משפחה': בשיחת נפש שקיים השבוע נתניהו עם בכיר בליכוד אמר, "אם יש דבר שאני מתחרט עליו באמת, זה שלא כיבדתי את הרוטציה עם גנץ – הוא היחיד בממשלה החדשה שאפשר לסמוך עליו בענייני ביטחון המדינה". https://t.me/haskupim/14313נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2021 22:26 |
|
| |
הייתי ציני, אבל אכן חשבתי שהייתה הצבעה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2021 22:23 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | מה זאת אומרת? ביבי הרי הצביע נגד פיזור הכנסת. |
|
מניח שאתה ציני. אבל למען הקוראים. לא היה שום הצבעה על פיזור הכנסת. הפיזור היה אוטומטי בגלל שביבי לא העביר תקציב. וזה אחרי שחוקקו חוק שכבר דחה את מועד העברת התקציב במאה יום. היה ניסיון לדחות שוב את מועד העברת התקציב בעוד כמה ימים, אבל המפלגה של גנץ כבר התפוררה ולא הסכימו לתמוך כי הבינו שלא יצא מזה כלום. אבל ביבי ניצל את זה להגיד שהוא היה נגד הבחירות.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2021 21:36 |
|
| |
מה זאת אומרת? ביבי הרי הצביע נגד פיזור הכנסת.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2021 21:14 |
|
| |
| אפיקטוזין כתב: |  | ביבי לא כיבד את הרוטציה? למיטב ידיעתי התאריך שלה עדיין לא הגיע
|
|
חחח אתה מאמין לעצמך? כשאתה משתמש בתקציב כדי לפזר את הכנסת בטרם יגיע מועד הרוטציה, זה נקרא לא לכבד את הרוטציה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2021 21:01 |
|
| |
בשנאת נתניהו יש כלל יסוד - שאין צורך להוכיח את ההשמצות, הכל מתקבל כאמת לאמיתה, סתם, כי ככה. לכן: הוא שקרן הוא מפלג הוא לא מכבד רוטציות וכו' וכו'.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2021 20:50 |
|
| |
נתניהו לא היה ב"שיחת נפש" כי לפסיכופתים אין נפש. במקום נפש יש להם אגו.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2021 20:11 |
|
| |
ביבי לא כיבד את הרוטציה? למיטב ידיעתי התאריך שלה עדיין לא הגיע
אגב, אני אוהב את הסתומים/הנוכלים שמאשימים את ביבי ב2 האשמות סותרות, מבלי לשים לב שאחת מקזזת את השנייה:א. בהפרת הבחירות שלא להקים ממשלת אחדות ברוטציה עם גנץ. (למרות שההבטחה היתה שלא להקים ממשלה עם כחול לבן כולה, מה שהיה מייתר את תפקידם, המיניסטריאלי והפוליטי, של חבריו לגוש והיה משפיע מהותית על קווי היסוד שלה כמו שקורה בממשלת בטן הנוכחית, אך ההבטחה לא כללה שלא לפרק את כחל"ב לגורמים ולקחת ממנה את רק חלק הפאזל החסר, אבל עזבו את זה)ב. בהפרת הרוטציה עם בני גנץ ובאי כוונה מלכתחילה ליישם אותה.אם ביבי לא התכוון ליישם אותה והוא רק ניצל את בני גנץ התמים, אז איפה הבעיה?ואגב, עוד השוואה מטומטמת לטעון שגם ביבי שקרן שיקר לבני גנץ.ובכן, ביבי משקר לשותפים-יריבים שלו למען הבוחרים שלו, בנט משקר לבוחרים שלו למען היריבים-שותפים שלו, יחי ההבדל...ולא, אני לא תמים אני יודע שביבי דואג לעצמו ועדיין אין סתירה את תחסכו ממני את ההבלים הללו
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אפיקטוזין ב- 17/06/2021 20:25:04
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2021 19:17 |
|
| |
נוירולוג
| חריף_ומקשה כתב: |  | לא מאמין לידיעה הזו גנץ עשה הכל בשביל להוציא לנתניהו את המיץ בממשלה הזו, וכל עניינו היה לנטרל את ביבי, לכן הוא הגן בכל מחיר על ניסנקורן. כן כן בטח ולכן ניסנקורן התפטר כאשר הוא שמע שגנץ שלח את חיים רמון לנהל מו"מ עם ביבי מאחורי גבו על ענייני משרד המשפטים.. |
|
ניסנקורן התפטר לטובת מפלגתו של המשיח החדש של השמאל רון חולדאי, הוא חשב שגנץ סיים את הקריירה (הוא עזר לו בכיוון הזה) ורצה לשדרג את מעמדו ועתידו הפוליטי. מי שלא זוכר, לאחר מכן גם נטש רון חולדאי כשהבין שאקזיט כבר לא יהיה לו שם.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2021 18:19 |
|
| |
"לא הייתי צריך לריב עם בנט" "לא הייתי צריך לריב עם ליברמן" "לא הייתי צריך לריב עם סער" "לא הייתי צריך לריב עם גנץ"
ואז היה הימין הישראלי מממש את הפונטיציאל האדיר שלו, רוב מוחלט במדינה כמעט 2 שליש, זורק את בית המשפט לפח ומחליש את כוחו עד הארץ, מחזק את הדת, מחזק את ההתישבות היהודית
אבל מה זה עקרונות מול מריבות אישיות? יצר הנקמה כל כך חזק ולא סתם אמר הכתוב "ומושל ברוחו מלוכד עיר" מי שמסוגל למשול ברוחו, חזק יותר ממי שכובש ערים וארצות
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2021 15:01 |
|
| |
| הכובס1 כתב: |  | לגנוב לך את הלב, ולעשות לך החייאה עם קוצב, ככה הוא יכול לצעוק בזכותי אתה חי.
|
|
הגדרה יפה. אהבתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2021 15:00 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | לא מאמין לידיעה הזו גנץ עשה הכל בשביל להוציא לנתניהו את המיץ בממשלה הזו, וכל עניינו היה לנטרל את ביבי, לכן הוא הגן בכל מחיר על ניסנקורן. |
|
כן כן בטח ולכן ניסנקורן התפטר כאשר הוא שמע שגנץ שלח את חיים רמון לנהל מו"מ עם ביבי מאחורי גבו על ענייני משרד המשפטים..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2021 13:56 |
|
| |
לא מאמין לידיעה הזו גנץ עשה הכל בשביל להוציא לנתניהו את המיץ בממשלה הזו, וכל עניינו היה לנטרל את ביבי, לכן הוא הגן בכל מחיר על ניסנקורן.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2021 13:23 |
|
| |
דברים שהיה טוב בהם
1. לא להפריע לטבע להתנהל ומשכך המצב הכלכלי העולמי חלחל גם לכאן כמו לכל מדינה דמוקרטית 2. לדאוג לכיסא שלו בכל מצב 3. לקרב את הרחוקים ולהרחיק את הקרובים, סימפטום שכמעט כולם נכשלים בו. וגם לפיד חולה בסימפטום הזה. 4. לגנוב לך את הלב, ולעשות לך החייאה עם קוצב, ככה הוא יכול לצעוק בזכותי אתה חי.
| ברכת_החמה כתב: |  | בשביל להיות ראש ממשלה מושלם אתה צריך לא לטעות גם בטעויות כאלה .ודאי שלא היה טעם לא לכבד את הרוטציה ועוד בשביל שטות כמו תקציב עכשיו או בעוד חודש . לא היה צריך לריב עם סער .סער היה לפחות בעבר מספיק חשוב כדי להתמנות לשר בכיר . לא היה צריך לעזור לסמוטריץ .הוא לא מספיק גמיש ולא מספיק פוליטיקאי .סוג של סרגל עקשן שלא איכפת לו ללכת ראש בקיר. עדין היה ראש ממשלה מצוין בהרבה דברים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2021 12:47 |
|
| |
בשביל להיות ראש ממשלה מושלם אתה צריך לא לטעות גם בטעויות כאלה .ודאי שלא היה טעם לא לכבד את הרוטציה ועוד בשביל שטות כמו תקציב עכשיו או בעוד חודש . לא היה צריך לריב עם סער .סער היה לפחות בעבר מספיק חשוב כדי להתמנות לשר בכיר . לא היה צריך לעזור לסמוטריץ .הוא לא מספיק גמיש ולא מספיק פוליטיקאי .סוג של סרגל עקשן שלא איכפת לו ללכת ראש בקיר. עדין היה ראש ממשלה מצוין בהרבה דברים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|