צה"ל בהנחיית הדג המדיני לא הגיב הלילה לבלוני התבערה, אתמול רק עשו סיבוב יח"צ
החגיגות על שינוי המשוואה היו מוקדמות. צה״ל בהנחיית הדרג המדיני לא הגיב הלילה לבלוני התבערה על העוטף. והאמת היא שהמדיניות לא ממש השתנתה מ 2018: לפעמים תוקפים נדל״ן בעזה בגלל בלון ולפעמים לא. אתמול רק עשו כאן סיבוב יח״צ
כאמור, זיהוי המהפך של עבאס, נוצר אצל הימין. והימין ממש חשב לשבהת איתו. ביבי נפגש איתו. כל ילד בישראל מודע לכך. הנסיון להתכחש לזה מוציא אותך באור מתאים לדמות שלך הנכלולית. כאן ציינתי דבר נוסף, שעכשיו עבאס בעצם אחראי על כך כי הוא חלק מהקואליציה ובכל זאת שותק. זו הוכחה נוספת למהפך שהימין היום משחק אותה כאילו לא קיים ולא מזוהה למרות שהוא כן זיהה כשהיה לו נוח בכך.
אז נכון שהניסוח לא היה מדויק, אני שמח שמדייקים אותי על קוצו של יוד. ולכן הסכמתי עם הטענה. אולם הטענה המרכזית שיש כאן מהפך אינו מוטל בספק לנבונים.
נשלח ב-20/6/2021 19:33
אני ממש מתאמץ שלא להגיע למסקנה שאתה טיפש, אבל אתה מתעקש להוכיח את זה, לא ברור לי למה.
הבאת הוכחה למהפך אצל עבאס מכך שהוא לא הגיב על תקיפת הדיונות חול בעזה, ואף ציינת שהימין לא מזהה את גודל המהפך.
אין שום הוכחה למהפך, אפילו לחמאס לא הזיז תקיפת הדיונות והפחונים, גם לא למנסור עבאס ולשאר תומכי הטרור, כל עוד התקיפת של דיונות הם בסדר גמור עם זה ואף צוחקים על היהודים.
אבל בשביל מה הסברתי שוב.... במרומי העץ הגבוה ועם ניחוחות של עבאס באף אין סיכוי שתבין גם כעת.
נשלח ב-20/6/2021 19:27
אמת. ניסוח לא מדויק. היה צריך לכתוב חלק הארי בימין. כי למרבה הפלא גם אלו שטענו כך בגלל קוניקטורות פוליטיות (טבעיות) חזרו בהם או לפחות מצניעים את העבודה הזו. אבל איש לא יכחיש את קיומה. לפחות חמישה שופרות ימיניות הודיעו על כך בגלוי ללא חשש.
לא נורא נוירולג. תנסה שוב ושוב אולי ילך לך משהו בסוף...
נשלח ב-20/6/2021 19:24
נוירולוג
מה יותר קל מלצטט את תגובתך
עובדה אחת קשה להתעלם. צה"ל תקף בעזה ושקט מצד עבאס. יש מצב שהימין לא קלט את גודל המהפך.
נשלח ב-20/6/2021 19:21
והנה דוגמא כמה מיותר להוכיח לך משהו. כי באשכול על הנושא הבאתי לך כמה אנשי ימין שטענו שיש מהפך אצל עבאס, ואז טענת אבל "בנט" כתב משהו תקיף והם לא. וכאן אתה טוען שרק אני חושב שיש מהפך. אז לא רק שיש אלא אף הימין זיהה זאת. הימין הכוונה למי שיש לו כמה גרמים של שכל...
נשלח ב-20/6/2021 19:19
אין לי צפיות. זה בסדר. את המילה מהפך ביחס לעבאס לא אני המצאתי. דוברי ימין מביבי עד לאחרון שבהם טענו את זה. אבל לא כולם חכמים כמוך...
נשלח ב-20/6/2021 19:04
מה יש לענות להבלים מעבר למה שכבר עניתי?
התגאית שיש מהפך אצל מושא תשוקתך מנסור עבאס, ומשום מה הימין לא מזהה את גודל המהפך.
לא נעים, אבל זה לא תואם למציאות, לא נורא, העיקר יש אג'נדה, מהפך.
נשלח ב-20/6/2021 18:50
זה שכשאין לך מה לענות אתה תוקף לגופו של טוען ידוע לכל, לא ברור למה אתה חוזר על כך שוב ושוב.
תודה שאתה נבוך בשבילי. אני לא נבוך בשבילך, כי אתה לא נבוך, אין לך מושג מה זה. מבוכה זו תכונה של אנשים עם שכל. שים לב שאדם וחוה החלו להבושש רק כשידעו להבחין בין רע לטוב. מי שאינו יודע להבדיל, כמאמר הכתוב, "אם דעת אין הבדלה מנין?" אכן לא נבוך.
נשלח ב-20/6/2021 18:22
כך נראה ילד לא חכם שמטפס על עץ ולא מסוגל לרדת
אני פשוט נבוך בשבילך, איזו רמת טיעונים, איזה הגיון מעוות. לא להאמין שיש לי דין ודברים אם אדם בוגר.
נקווה שהימין ישכיל להבין את המהפך שהראשון לזהות קלעפער זיהה אצל מנסור עבאס.
נשלח ב-20/6/2021 17:35
א. אני לא סומך עליך שאכן לא היו בעבר תגובות וגינויים כפי שאתה מציג. יתכן שכן ויתכן שלא אבל אמינות אינה הצד החזק שלך, אז נשאר בתמיהה עד שתוכיח את זה.
ב. יש הבדל גדול אם מפלגה ערבית מוחה על איזו פעולה לבין מפלגה ערבית ששותפה לממשלה ושעושה פעולה כזו.
ורק מי שמתעקש על הבדל בין בנט קירח והשאר לא, מסוגל לפספס הבדל כה פשוט. ואם הוא חרדי הרי הטענה גדולה יותר כי חלק מהתנגדות החרדים לשרות ולקואליציה בכלל זה לא להיות אחראים על פעילויות אסורות של הממשלה. וככה זה גם אצל הערבים.
נשלח ב-20/6/2021 14:19
קלעפער כתב:
בכנות, הפרשנות שלך תיתכן גם. ניתן להעריך כך וניתן אחרת. אני חושב שעבאס לקח בחשבון שתהיה עוד התלקחות איפה שהוא ומבצע צבאי והוא יחזיק בפנים. הוא הוכיח את זה במהומות, עכשיו, ובעתיד נחיה ונראה.
די נו אל תביך את עצמך יותר משכבר הבכת שמחת כ"כ שמנסור עבאס לא גינה את התקפת הדיונות והבעת התפעלות על המהפך העצום אצל עבאס שמשום מה הימין מפספס. מה לעשות שלא לחמאס ולא לעבאס ולא לשאר הח"כים הערבים מזיז שצה"ל תוקף דיונות, כך גם היה בעבר, לא נשמע קולם כ עוד מדובר בדיונות ופחונים וכיוצ"ב.
נשלח ב-20/6/2021 08:06
קלעפער
רעיונוביץ כתב:
מניסיון, אצל נתניהו היה יחסית שקט,
אצל בנט כל הזמן טרור,
הנה כנראה שר הביטחון אומר, או טו טו עוד מערכה בעזה,
שתוצאתה עוד אנטישמיות, ועוד פגיעה ביחסים הדיפלומטיים,
בכנות, הפרשנות שלך תיתכן גם. ניתן להעריך כך וניתן אחרת. אני חושב שעבאס לקח בחשבון שתהיה עוד התלקחות איפה שהוא ומבצע צבאי והוא יחזיק בפנים. הוא הוכיח את זה במהומות, עכשיו, ובעתיד נחיה ונראה.
נשלח ב-19/6/2021 23:21
קלעפער כתב:
עובדה אחת קשה להתעלם. צה"ל תקף בעזה ושקט מצד עבאס. יש מצב שהימין לא קלט את גודל המהפך.
לא רק הימין לא קלט את גודל המהפך, אפילו אתה לא קלטת את גודל המהפך
זה לא רק שעבאס שקט, אפילו החמאס בשקט מוחלט ולא הגיב על התקיפות של צה"ל
למקרה ושאלת את עצמך מדוע, כי תקיפות של דיונות ולטאות לא באמת מזיזות לחמאס, ובטח שלא מפריעות לעבאס.