| נשלח ב-21/6/2021 05:37 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | ובגלל "חכמים כמוך, השתדלתי לא לכתוב על הגר"ש אלא הקהילה שלו, כדי שלא יקשרו את זה ליחסי לגר"ש. אבל זה עוזר עד לרמה מסויימת. יש כאלה שהם מתחת לרמה הנדרשת כדי להבין ענין פשוט זה. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2021 08:31 |
|
| |
momeir
אדון ' נערוון' (דמתקרי נוירולוג). עושה מעשה זִמְרִי ומבקש שכר כְּפִינְחָס. נוירולוג אתה מזדהה לגמרי עם העושים מעשי נבלה ואכזריות נוירולוג אתה מלכלך על עמך בית ישראל הצדיקים שתרמו לנרדפים אבל ממשיך לצקצק ולפשוט טלפיים ..... עליך ועל שכמותך כבר אמר אלכסנדר ינאי: "אל תתיראי מן הפרושין ולא ממי שאינן פרושין, אלא מן הצבועין
תוקן על ידי momeir ב- 21/06/2021 08:34:49
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2021 23:42 |
|
| |
| momeir כתב: |  | אדון ' נערוון' (דמתקרי נוירולוג). עושה מעשה זִמְרִי ומבקש שכר כְּפִינְחָס. נוירולוג אתה מזדהה לגמרי עם העושים מעשי נבלה ואכזריות נוירולוג אתה מלכלך על עמך בית ישראל הצדיקים שתרמו לנרדפים אבל ממשיך לצקצק ולפשוט טלפיים ..... עליך ועל שכמותך כבר אמר אלכסנדר ינאי: "אל תתיראי מן הפרושין ולא ממי שאינן פרושין, אלא מן הצבועין
תוקן על ידי momeir ב- 21/06/2021 08:34:49 |
|
השורה התחתונה מתארת אותך בצורה מיטבית.
כשאני רואה את חסידי ר' שאול כאן בפורום (מבלי להכליל, כמובן יש גם יוצאים מן הכלל) , את השנאה התהומית, את ההשמצות וההסתה, את הקצף בפה, את השפה הירודה, אילולי שהייתי קצת מכיר את ר' שאול, הייתי עלול בטעות להסיק מזה מסקנות לגביו.
אצלכם מי שלא שונא את גור ולא מביע זאת פעמיים ביום אוטומטית הופך להיות "גערער", "מזדהה עם אלימות ורדיפה", אתם צריכים להפנים שישנם גם אנשים שלא מרגישים צורך לקחת צד במחלוקת הזו, ולא אוכלים כל לוקש ופוסט מרלב"ח ודומיו.
אם מישהו מכם נפגע כשאנשים כאן מטילים ספק במניעים של חלק מהתורמים זו בעיה שלו ושלא יאשים אחרים בזה.
ו
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 00:50 |
|
| |
זה בסדר להטיל ספק ב"חלק מהתורמים" שענינים לא היה תרומה למוסדות של קהילה נרדפת, אלא התלהבות ממחלוקת, אבל חלילה להטיל ספק באשה שטוענת שמישהו השפריץ עליה חומר כימי.
כלשונו הטהור של הצדיק: "כל מיני ניסיונות של אנשים קטנים (ומרושעים) להטיל דופי רק בגלל אג'נדה רקובה באמת לא לעניין."
הפוסל במומו פוסל.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 01:56 |
|
| |
יש סיבה למה דוקא כאן איני מקבל התייחסות? אולי כי זה פגע בנקודה אמיתית גם בעיניך? אל תעשה לי את זה. בבקשה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 07:33 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
| קלעפער כתב: |  |
חוסר הפרגון שלך להצלחת הקהילה מראה מי אתה. חייב לייחס את זה למחלוקת ולא לטוב לבם של יהודים שמבקשים לעזור לנרדף.
מידות... |
|
חשבתי שאתה מתכוון למי שכתב את הדברים "תמניא אפי", אך אני רואה שבחרת דווקא בי שעשיתי לדבריו לייק, זה מלמד הרבה אליך ועל המניעים שלך.
לגופו של עניין, אתה ושכמותך לא נראים כמו כאלו שעניינם להגן על הרב שאול אלתר, העיקר שאתה מרבה לדבר בעניין עין טובה ורעה.
ועשיתי לייק לדבריו של תמניא, כי רובנו יודעים את האמת. |
|
לא כתבתי שזה היה מסמר הקמפיין או הגורם המרכזי להצלחתו. סך הכל ציינתי אלמנט אחד מני רבים שללא ספק גם סחף אנשים לתרום. הא ותו לא. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 16:26 |
|
| |
זה היה ברור, לכן לא הגבתי לך, אלא לנויורולוג שגם מאד היה לו חשוב בעת המאצ'ינג לברר את דעת הגר"ש על התקנות...
|
|
|
|
|