בית פורומים בחדרי חרדים

אלפי חסידי גור תרמו לקהילת הגר"ש!?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/6/2021 03:04 לינק ישיר 
אלפי חסידי גור תרמו לקהילת הגר"ש!?

איך מסבירים את הכמות העצומה של תורמים אנונימיים.  דוקא באלו שכתבו "אנוס" עוד אפשר לחשוג שעשו בכוונה אבל היו אלפים שרק תרמו אנונימית.

מפתיע מאד.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2021 07:26 לינק ישיר 

לא הבנתי מהבדיחה מי כאן ה"תחמנים"? אין טעם שחסידי גור יתרמו לקהילת הגר"ש על חשבון חסידותם. מה זה נותן להם?
ולהאמין שהיה כאן יד אחת שיקבלו חלק חזרה זה קונספרטיבי מידי. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2021 01:47 לינק ישיר 

רק לי זה מזכיר את הבדיחה הפולנית עם הזקן הארוך על שני הקבצנים שיישבו בפתח הכנסיה, אחד עם שתי וערב ענק והשני יהודי, בלבוש יהודי ועם מגן דוד גדול למי שעוד היה לו ספק?
על פי הבדיחה, כל באי הכנסיה היו רוצים בכוונה לקנטר את היהודי ומול עיניו ממטירים על הקבצן הנוצרי טבין ותקילין בעוד שלעברו הסתפקו ביריקה.
יום אחד פנה הכומר של הכנסיה לקבצן היהודי, "מושקה, באמת, למה אתה יושב פה? אתה לא רואה שפה אין לך הרבה תומכים? למעשה, רבים תורמים בדווקא ובכוונה לקבצן הנוצרי כדי לקנטר אותך".
היהודי שתק, וכשהסתלק הכומר, אמר לקבצן ה"נוצרי", "יוסקה, הגוי הזה חושב ללמד אותנו איך לעשות כסף..."
ואידך זיל גמור.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2021 22:31 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
מה כוונה חוזה עתידי?
אני התכוונתי למילתא דבדיחותא. למשל, כשאתה משלם בחודש אלול על מקום לימים נוראים, עשית למעשה חוזה עתידי: במחיר ידוע מראש תקבל את המקום באלף תשרי. בד"כ מדובר על סחורות שמסופקים בעוד  חודשים רבים מטבעות וכו' מאחר שאני יודע, שאתה מספיק אינטליגנטי לדעת זאת בלעדי אתה בעצם רוצה לדעת לעניינינו למה כוונתי? אז אמרתי שכוונתי למילתא דבדיחותא: ש"האנוסים" משלמים על מקומם העתידי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2021 19:50 לינק ישיר 

מה כוונה חוזה עתידי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2021 19:13 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
איך מסבירים את הכמות העצומה של תורמים אנונימיים.  דוקא באלו שכתבו "אנוס" עוד אפשר לחשוג שעשו בכוונה אבל היו אלפים שרק תרמו אנונימית.

מפתיע מאד.
התורמים שילמו עבור חוזה עתידי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2021 19:08 לינק ישיר 
קלעפער

מהשחושבים כתב:
יש אלפי חסידי גור שמאד רוצים לעזוב את כת הטרור אבל מפחדים מההשלכות של נידוי חברתי משפחתי.

רק בגור, כל חסיד שני בשיחה אמיתית משמיץ את החסידות שלו

נשלח מהאנדרואיד שלי

אלפי? וכולם רוצים לעבור לגר"ש או שסתם רוצים לעזוב. (אני מכיר כמה כאלה, שאיבדו טעם בגור אבל לכלל הגר"ש לא הגיעו.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2021 13:21 לינק ישיר 

אמנוני כתב:
מה שמפתיע, אלו האנשים שתרמו תרומות גדולות ומשמעותיות (אלפי או אף עשרות אלפי דולרים) באופן אנונימי.
או שמדובר באנשים מורמים מעם, או שאכן מדובר בחסידי גור.
קשה לתת הסבר נוסף.

ברור שתרומות גדולות כאלו לא מועברות באתר ע"י כרטיס אשראי וכדומה, אלא ע"י אנשי הקמפיין ישירות, והם יודעים היטב במי מדובר.
כנראה שלתורמים די בכך שהגר"ש ואנשיו יודעים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2021 12:44 לינק ישיר 

מה שמפתיע, אלו האנשים שתרמו תרומות גדולות ומשמעותיות (אלפי או אף עשרות אלפי דולרים) באופן אנונימי.
או שמדובר באנשים מורמים מעם, או שאכן מדובר בחסידי גור.
קשה לתת הסבר נוסף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2021 09:33 לינק ישיר 

לפי התרשמותי רבים מחסידי גור שתרמו אין להם כוונה לפרוש בעתיד לקהילת הגר"ש שליט"א, אבל חשו צורך למחות נגד האלימות והחרמות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2021 09:14 לינק ישיר 

יש אלפי חסידי גור שמאד רוצים לעזוב את כת הטרור אבל מפחדים מההשלכות של נידוי חברתי משפחתי.

רק בגור, כל חסיד שני בשיחה אמיתית משמיץ את החסידות שלו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אלפי חסידי גור תרמו לקהילת הגר"ש!?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext