בית פורומים בחדרי חרדים

איזה יחס קיבלו בני "הפני מנחם" מגור בעשורים האחרונים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/6/2021 15:04 לינק ישיר 
איזה יחס קיבלו בני "הפני מנחם" מגור בעשורים האחרונים?

כולנו מכירים את הסיפור עם ברלינר וכו'. אבל לפני הסיפור הזה, איזה יחס קיבלו בניו היקרים של "הפני מנחם" זצוק"ל?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 21/06/2021 15:24:23

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2021 09:37 לינק ישיר 
לכאורה !!

דבר_תורה כתב:
דבר_תורה

momeir כתב:
עם כל הכבוד שאני רוחשת לראש הישיבה נראה שמסביבו יש חבורת משכילים פר-אקסלנס, בהנחה שהפשקוויל יצא מתחת ידם?:  כל איש חרדי חייב לחשב את צעדיו טרם בואו לסגור חשבון -עם יריבו: שכן מעשיו, במקרה הזה ישפיעו על הדור הצעיר באופן שלילי לכל הדעות. כל שכן שלמיטב ידיעתי הרדיפות- פסקו. אז למה להוסיף נפט למדורה?!

מסכים איתך.
אבל...
1. ברור לגמרי שפשקוויל בסגנון שכזה הוא נגד רצונו והדרכתו של הגר"ש שליט"א
2. חסידות גור היא ענקית. יש שם לא מעט 'ממורמרים'. יש גם סיכוי שזה יצא מתחת ידם ולא מבני הקהילה.
3. את הפאשקוויל יכול היה  לכתוב רק מי שהוא ממש גערר, מישהו שמעורה היטב לפני ולפנים.. במקביל, רק גערר שמכיר את הנפשות הפועלות, יכול להבין מי נגד מי , את הדקויות והאם התאורים והסיפורים אכן מתאימים  למציאות.  אבל גם אם 10% נכון, זה עצוב. עצוב עד מאוד! 
4. ברור לגמרי שהרב'ה מגור לא משמיע כלום. וגם לא רואים אצלו כלום. שום 'עבודה' שום כלום (מלבט לעיתים מבטים/גלגול עיניים תמוהים לשמיים). מבחינת החסידים ההסבר הוא שהרב'ה הוא קדוש עליון שרוצה להיות 'נסתר'.  כמובן שאין דרך להפריך (כמו שאין מצב להוכיח) ' כל האפשרויות פתוחות' .
לי אישית כמעריץ (לא חסיד) של הגר"ש שליט"א , יש לי בעיה עם הרדיפה של הגאון שלט"א. יש לי בעיה עם ההצקות, עם הפרדה האכזרית של בני משפחה קרובים , עם הפעלת אלימות פיזית ומילולית,  פגיעה בפרנסה וכו' 
אם הפעילות המכוערת הזו מגיעה בהדרכתו, ברצונו ובידיעתו של הרב'ה  ה'נסתר' אז זו באמת באמת בעיה של כולנו ולא רק של חסידי גור.

תוקן על ידי momeir ב- 05/10/2021 12:56:10

סוג של וידוא הריגה?

מוציאים חוברת מלאה רפש מגעילה ממש

ואז מעלים תגובות שזה לא יפה אבל... עם השמצות על הרבי מגור.

כל הזמן מצלצל לי באוזן הסיפור של האדר"ת, על כותבי הפשקוילים במאבק בין היעב"ץ לרבי יהונתן איבשיץ, ולמי שלא מכיר, הסיפור מלמד שמי שמתעסק בזה, סובל בסוף.

מספר שנים לאחר פטירת האדמור פני מנחם זצל בשמחת תורה
בחור בן 16 אסף כמה ילדים ( כנראה הוא קיבל הוראה מלמעלה!!)
ובשמחת תורה שהרב ראש הישיבה הרב שאול אלתר עבר ברחוב הם לקחו
צינור מים ובכוונה תחילה הם כיוונו את הצינור כלפי הראש ישיבה והוא נרטב בכל גופו !!
הבחור שארגן את המעשה הנפשע נפטר לפני כמה חודשים בגיל 36 !!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2021 17:26 לינק ישיר 

נעילה כתב:
אין ספק שהרבי הנוכחי אינו עוסק בהצקות בפועל, איש לא טען כך.

הוא אכן עוסק, מזה שנים, במתן הוראות לשליחיו ול'ועדות' "נישט אין מיין נאמען", ובנסיונות לשליטה אובססיבית מוחלטת על כל המתרחש, לפי יכלתו.

תוקן על ידי נעילה ב- 05/10/2021 17:16:27

אני חושבת שעניין הוועדות שהוא מורה עליהן ,זה בגלל כובד האחריות שרובצת על כתפיו וזה הודות לאיש שלא מתעלם מהמציאות שהוא עצמו ואחרים במעמדו אינם מסוגלים בעצמם לפקח על הכול. כשם שאנו לא מצפים משר הביטחון...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2021 17:14 לינק ישיר 

אין ספק שהרבי הנוכחי אינו עוסק בהצקות בפועל, איש לא טען כך.

הוא אכן עוסק, מזה שנים, במתן הוראות לשליחיו ול'ועדות' "נישט אין מיין נאמען", ובנסיונות לשליטה אובססיבית מוחלטת על כל המתרחש, לפי יכלתו.

תוקן על ידי נעילה ב- 05/10/2021 17:16:27

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2021 17:12 לינק ישיר 

momeir כתב:
עם כל הכבוד שאני רוחשת לראש הישיבה נראה שמסביבו יש חבורת משכילים פר-אקסלנס, בהנחה שהפשקוויל יצא מתחת ידם?:  כל איש חרדי חייב לחשב את צעדיו טרם בואו לסגור חשבון -עם יריבו: שכן מעשיו, במקרה הזה ישפיעו על הדור הצעיר באופן שלילי לכל הדעות. כל שכן שלמיטב ידיעתי הרדיפות- פסקו. אז למה להוסיף נפט למדורה?!

מסכים איתך.
אבל...
2. חסידות גור היא ענקית. יש שם לא מעט 'ממורמרים'. יש גם סיכוי שזה יצא מתחת ידם ולא מבני הקהילה.
3. את הפאשקוויל יכול היה  לכתוב רק מי שהוא ממש גערר, מישהו שמעורה היטב לפני ולפנים.. במקביל, רק גערר שמכיר את הנפשות הפועלות, יכול להבין מי נגד מי , את הדקויות והאם התאורים והסיפורים אכן מתאימים  למציאות.  אבל גם אם 10% נכון, זה עצוב. עצוב עד מאוד! 
4. ברור לגמרי שהרב'ה מגור לא משמיע כלום. וגם לא רואים אצלו כלום. שום 'עבודה' שום כלום (מלבט לעיתים מבטים/גלגול עיניים תמוהים לשמיים). מבחינת החסידים ההסבר הוא שהרב'ה הוא קדוש עליון שרוצה להיות 'נסתר'.  כמובן שאין דרך להפריך (כמו שאין מצב להוכיח) ' כל האפשרויות פתוחות' .
לי אישית כמעריץ (לא חסיד) של הגר"ש שליט"א , יש לי בעיה עם הרדיפה של הגאון שלט"א. יש לי בעיה עם ההצקות, עם הפרדה האכזרית של בני משפחה קרובים , עם הפעלת אלימות פיזית ומילולית,  פגיעה בפרנסה וכו' 
אם הפעילות המכוערת הזו מגיעה בהדרכתו, ברצונו ובידיעתו של הרב'ה  ה'נסתר' אז זו באמת באמת בעיה של כולנו ולא רק של חסידי גור.

בשל האופי של הבן אדם אין שום היתכנות שפעילות הטרור היא בהנחייתו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2021 16:59 לינק ישיר 

נעילה כתב:

העובדה שיש סביבו חבורת אנשים מוכשרים וחכמים מאוד ברורה, וכמאמר החכם "רק גערער יכול לנצח גערער"...

לא ברור (לי לפחות) מתחת מי יצאו הדברים, זה יכול להיות מהם בדיוק כמו שזה יכול להיות מאלפי האנוסים, אבל אין ספק שהגר"ש שליט"א נגד זה בנחרצות, בעל פה ובכתב ובכל דרך.

הרדיפות לא פסקו, אלא פחתו בהרבה, וגם זאת אך ורק עקב תלונות לרשויות ותביעות משפטיות שהוגשו ומוגשות לרוב, באישור הגרמ"מ שפרן כמפורסם.

ברור שהדברים יצאו ממי שמצוי ומכיר עד הסוף את ה'לפני ולפנים' של גור ואת כל המתרחש שם במלואו, אדרבה, יזכו היודעים את הציבור ויגלו את שמו, ובל"נ אשלח לו 'קוויטל' כמו רבים מאלפי ישראל המקווים לקיום 'וכל הרשעה כולה כעשן תכלה כי תעביר ממשלת זדון מן הארץ" במהרה בימינו ממש.

אין לי שום ספק שהגר"ש שליט"א נגד מעשים אלה. באותה מידה אני בטוחה שגם האדמו"ר שליט"א אינו עוסק בהצקות גם אם נרשמה מפיו. אם נרשמה. לפני עשורים המשפט: נישט אין מיין נאמען. אין זה אומר שהוא שולח שליחים לפגוע במאן דהוא. הרי לכל דבר ועניין יש וועדות שמחליטות אז לחשוב שבמקרה הזה הוא המפקח הרשמי ועוד בגילו על כל "הכריזמה" שלו?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2021 14:42 לינק ישיר 

momeir כתב:

4. ברור לגמרי שהרב'ה מגור לא משמיע כלום. וגם לא רואים אצלו כלום. שום 'עבודה' שום כלום (מלבט לעיתים מבטים/גלגול עיניים תמוהים לשמיים). מבחינת החסידים ההסבר הוא שהרב'ה הוא קדוש עליון שרוצה להיות 'נסתר'.  כמובן שאין דרך להפריך (כמו שאין מצב להוכיח) ' כל האפשרויות פתוחות'.

מקובלנו מצדיקים (גלויים) שחוץ מל"ו צדיקים נסתרים יש הרבה 'צדיקים נסתרים' נוספים שאפי' הקב"ה לא יודע עליהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2021 14:33 לינק ישיר 

שוב, בעיקרון אתה לגמרי צודק! צריך לברוח ממחלוקת. מצד שני , אפה הגבול שבו כבר לא צריך (אסור) להתעלם ? אחרי התביעות של עו"ד אפלבוים, ההצקות והרדיפות ירדו. ולכן הוצאת הפאשקוויל לגמרי מיותרת. ואף מכוערת. וחבל שיורדים נמוך. לגבי הרב'ה מגור. האמן לי שחיפשתי וחיפשתי וחוץ מהשמוסען של הרב רוטשטיין לא מצאתי כלום. אז זכותם המלאה של חסידיו להאמין באמונה שלימה שהוא קדוש עליון ו'נסתר'. כל עוד לא מופעלת אלימות החוצה , זו עניין פנימי של חסידי גור וזה לא העסק שלי כלל וכלל. בתכל'ס , מקבל את הערתך ואשתדל לא להגיב יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2021 14:28 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:

העובדה שיש סביבו חבורת אנשים מוכשרים וחכמים מאוד ברורה, וכמאמר החכם "רק גערער יכול לנצח גערער"...

לא ברור (לי לפחות) מתחת מי יצאו הדברים, זה יכול להיות מהם בדיוק כמו שזה יכול להיות מאלפי האנוסים, אבל אין ספק שהגר"ש שליט"א נגד זה בנחרצות, בעל פה ובכתב ובכל דרך.

הרדיפות לא פסקו, אלא פחתו בהרבה, וגם זאת אך ורק עקב תלונות לרשויות ותביעות משפטיות שהוגשו ומוגשות לרוב, באישור הגרמ"מ שפרן כמפורסם.

ברור שהדברים יצאו ממי שמצוי ומכיר עד הסוף את ה'לפני ולפנים' של גור ואת כל המתרחש שם במלואו, אדרבה, יזכו היודעים את הציבור ויגלו את שמו, ובל"נ אשלח לו 'קוויטל' כמו רבים מאלפי ישראל המקווים לקיום 'וכל הרשעה כולה כעשן תכלה כי תעביר ממשלת זדון מן הארץ" במהרה בימינו ממש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2021 13:21 לינק ישיר 
דבר_תורה

momeir כתב:

מסכים איתך.
אבל...

סוג של וידוא הריגה?

מוציאים חוברת מלאה רפש מגעילה ממש

ואז מעלים תגובות שזה לא יפה אבל... עם השמצות על הרבי מגור.

כל הזמן מצלצל לי באוזן הסיפור של האדר"ת, על כותבי הפשקוילים במאבק בין היעב"ץ לרבי יהונתן איבשיץ, ולמי שלא מכיר, הסיפור מלמד שמי שמתעסק בזה, סובל בסוף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2021 12:49 לינק ישיר 
momeir

לךתדע1 כתב:

מסכים איתך.
אבל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2021 11:24 לינק ישיר 

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 05/10/2021 11:36:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2021 18:16 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
חובת קריאה:

באיזה עמודים הפיקנטריה נמצאת?
כמעט בכל עמוד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2021 16:57 לינק ישיר 

נעילה כתב:
חובת קריאה:

באיזה עמודים הפיקנטריה נמצאת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2021 03:42 לינק ישיר 

חובת קריאה:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 17:58 לינק ישיר 

כאן המקום לאחל לכולללללללללללם אריכות ימים ושנים, עם בריאות איתנה! מה שבטוח שהקהילה החדשה היא עובדה קיימת ואינה תלויה באורך ימים של איש.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > איזה יחס קיבלו בני "הפני מנחם" מגור בעשורים האחרונים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext