| נשלח ב-21/6/2021 19:50 |
|
| |
יהודים! גיוואלד!!!!! מיצג אמנותי בקיבוץ עין חרוד-שריפת שם המפורש
במשכן לאמנויות הבמה של קיבוץ עין חרוד המאוחד הועלה מיצג "אמנותי וחינוכי" בו רואים אדם השורף דגל ועליו נכתב שם הוי"ה במפורש, - כך מדווח חבר מועצת הרצליה מטעם דגל התורה אלעד צדיקוב בחשבונו בטוויטר כשהוא מצרף סרטון הצמתעד את הפשע,
מלבד מה שהנבלות הללו ממומנים מכספי המיסים, ומלבד מה שאין בזה שום אמנות מלבד מעשה אנטישמי מחריד, הרי שעל פשע כזה אסור לעבור בשתיקה וצריך להרעיש עולם ומלואו על כזה מעשה זוועה,
גגלו והציפו במחאות את קיבוץ עין חרוד, את משכן הזבל הנ"ל ואת הזבלנית הראשית גליה בר אור אוצרת המשכן,
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2021 19:01 |
|
| |
ב"ה! לפי ע"ד הם מלכתחילה לא התכוונו לפרובוקציה וממילא לא התעקשו, כי עקשות הייתה מביאה להם פרסום וטראפיק.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2021 14:19 |
|
| |
זה מה שכתבתי להם (לא ברור למי)
שלום וברכה מזעזע לשמוע על המיצג החינוכי של שריפת שמו המפורש של שם ה', אתם שורפים את שם הקיבוץ שלכם עין חרוד. אחים אנחנו, חזרו בכם, אל נא תוסיפו עוד רפש שנאה וניכור. תודה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2021 23:08 |
|
| |
קלעפער
| יו_טיוב כתב: |  | | קלעפער כתב: |  | אתה עכשיו מפרסם אותם. איש לא שמע עליהם או ילך לאיזה מוזיאון נידח.
בנוסף לא ברור מה זה המיצג הזה, והאם זו פרובוקציה או סתם בורות ואין כאן נסיון לפגוע. |
|
אם היה מיצג אומנותי של שריפת דגל הגאים הטמאים או מיצג שריפת איור של מוחמד גם היית יוצא מגדרך לסנגר ככה ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
| לא הבנתי את השאלה. היכן כאן הסנגוריה? יש הבדל אם מישהו הולך לשרוף את שם השם בשביל לעצבן, או בשביל שטנה, או מישהו אמן שמעולם לא שמע על יהדות הלכה ורק מרחף בעולמות מיסטיים וחושב שזה מכבד את השם המיצג האומנתי הזה. אם זה לשטנה התגובה אחרת ואם זה בורות אזי נייתן קודם לנסות להידבר עמו יפה. לא מיד מחאות וצעקות.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2021 22:21 |
|
| |
אני חושב שאסור לשתוק על זה ,
זה דבר נורא,
שליחי הציבור החרדי חייבים למחות על כך,
גם אם אותו אומן בנה על כך, שעם הפרובוקציה הזו הוא ישיג פרסומת לעצמו,
אגב, אני מעריך שאם הוא היה כותב את השם של אללה,
מישהו בעין חרוד היה מסכן את חייו, פשוט כמשמעו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2021 22:08 |
|
| |
יש כאן פגיעות ברגשי דת ומסורת, חייבים להגיש תלונה לגורמים המוסמכים. בטח נציגינו הזריזים יפעלו כדי לשלול מהם תמיכות ממשלתיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2021 21:53 |
|
| |
נו. מי עושה חרם על הרהיטים שלהם, ומביא רהיטים כשרים עם צפלומבע?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2021 21:38 |
|
| |
hhaavv
אני נוטה לחשוב שמדובר בנפש מטורללת ואומללה (לא דבר שמוריד מחומרת המעשה והצורך להפסיק אותו מיידית). הנה "דף המקורות" למיצג של ה"אמן":
תוקן על ידי hhaavv ב- 21/06/2021 21:57:49
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2021 21:21 |
|
| |
להלן כתובת האימייל של טמאי נפש אלו בעין חרוד למחאה נמרצת
[email protected]
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2021 21:16 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | אתה עכשיו מפרסם אותם. איש לא שמע עליהם או ילך לאיזה מוזיאון נידח.
בנוסף לא ברור מה זה המיצג הזה, והאם זו פרובוקציה או סתם בורות ואין כאן נסיון לפגוע. |
|
אם היה מיצג אומנותי של שריפת דגל הגאים הטמאים או מיצג שריפת איור של מוחמד גם היית יוצא מגדרך לסנגר ככה ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2021 21:14 |
|
| |
לא יאומן לאיזה שפל מחריד הגיעו המשכן ''לאומנויות'' במסווה של אנינות טעם תרבותית ! וכל זה על חשבון האזרח הישראלי משלם המיסים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2021 20:23 |
|
| |
אתה עכשיו מפרסם אותם. איש לא שמע עליהם או ילך לאיזה מוזיאון נידח.
בנוסף לא ברור מה זה המיצג הזה, והאם זו פרובוקציה או סתם בורות ואין כאן נסיון לפגוע.
|
|
|
|
|