| נשלח ב-23/6/2021 17:51 |
|
| |
זה מאד משנה אם "הוא" מצטט את זה כך
תפסיק להגן על רשעים אתה לא תהיה מקורי בגלל זה
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 18:13 |
|
| |
על סמך מה את מכנה אותו רשע?
אני לא מגן עליו. אני מגן על האמת. למה הוא בחר את המילים הללו אני לא יודע, אבל משפט שאומר הפכתם את היהדות לגורם הקיטוב הכי חזק, אינו נחשב למילים מטעות. רק אנשים שראשם ורובם בתשקורת עולם השקר מסוגלים לתרץ שקרים במניעים כביכול דתיים, בין כה הוא רשע.
דיינים נצטוו לא להפיל על רשע הזכאי בדין חובה בגלל שהוא הרי חייב על דברים אחרים. גם אם כהנא רשע זה לא אומר שמותר לנו לייחס לו בשקר דברים שהוא לא אמר.
המקסימום הוא שניתן לבקרו שהוא "לא בחר את המילים שאני הייתי בוחרת בהן"...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 19:33 |
|
| |
מה יפית
פיכס
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 19:57 |
|
| |
כל אחד ומה שמגעיל אותו.
הקב"ה כביכול אומר פיכס על שקרנים."תּוֹעֲבַת ה' שִׂפְתֵי שָׁקֶר וְעֹשֵׂי אֱמוּנָה רְצוֹנוֹ"
ומקשים מה הסברו של החלק השני ועושי אמונה רצונו? מה הקשר לשקר?
ונראה לומר שההסבר הוא, על דרך צחות, שתועבת ה' היא דוברי השקר שעוד מספרים לעצמם שזה רצונו של הקב"ה, והאמונה בו מחייבת זאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 20:01 |
|
| |
צביעות ומה יפית זהו גועל מובנה
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 20:06 |
|
| |
אל תפגעי אם בויכוח שלך עם התורה, ממה צריך להגעל יותר, שקרים או אמירת אמת גם אם היא לטובת יריב אידאולוגי ופוליטי, אני לוקח את צד התורה. זה לא אישי חלילה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 21:15 |
|
| |
מזרוחניק.
לא ציפיתי ליותר מזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2021 10:55 |
|
| |
אבי מעוז למתן כהנא: ''לך לקברו של הרב קוק זצ''ל לבקש סליחה''אריה ריבקינד י"ג תמוז התשפ"א / 23.06.2021 14:24 יו''ר מפלגת נעם תקף את השר לשירותי דת: ''להגיד שהיהדות היא הגורמת לשנאת הדת, היא הגורמת כבר 73 שנה לכל הבעיות עם הדת? אבות הציונות הדתית ודאי מתהפכים בקברם'' יו''ר מפלגת נעם וחבר סיעת הציונות הדתית, ח''כ אבי מעוז, התייחס היום (רביעי) בראיון בקול ברמה לדבריו של השר לשרותי דת וחבר מפלגת ימינה, מתן כהנא, מעל בימת הכנסת – וקרא לו ללכת להתנצל על קברם של אבות הציונות הדתית ועל קברו של הרב קוק זצ''ל. מאוז נשאל על ידי המראיין מה דעתו על דברי השר כהנא במליאת הכנסת השבוע. ''אני רואה זאת מאד בחומרה'', השיב. ''מתן כהנא צמח בציונות הדתית, אבות הציונות הדתית ודאי מתהפכים בקברם. ראשי המפד''ל מעולם לא העלו בדעתם לדבר ככה על היהדות, להגיד שהיהדות היא הגורמת לשנאת הדת, היא הגורמת כבר 73 שנה לכל הבעיות עם הדת, כפי שהוא אמר?'' מעוז הוסיף: ''במקרה הטוב, זו בורות, ואני מקווה שזה נשאר רק שם, ולא הולך למחוזות אחרים. אני מציע למתן כהנא, חזור בך מדבריך האלה, לך על קבריהם של אבות הציונות הדתית, לך על קברו של מרן הרב קוק זצ''ל, תבקש סליחה, איך אתה מדבר על היהדות. היהדות היא זו שגידלה אותך, היא זו שהביאה אותך עד הלום, דווקא השמירה באדיקות על היהדות כפי מה שניתנה לנו בסיני, ונמסרה מדור לדור, היא ששמרה עלינו כעם''. בדבריו במליאה ביום שני, כאשר הגיב להצעת אי האמון שהגישו הסיעות החרדיות נגד ממשלת השמאל, בנושא ''כוונת הממשלה למחוק את זהותה היהודית של המדינה'' – אמר השר לשירותי דת: ''73 שנה שהיהדות הפכה לגורם של קיטוב ופילוג בעם ישראל. בממשלה הקרובה בעזרת ה' היהדות תהפוך להיות גורם מאחד ולא מקטב. נקדש שם שמיים, נרבה יהדות ונעשה את זה בהבנה ובהסכמה רחבה''. |
תוקן על ידי אדמה10 ב- 24/06/2021 10:56:40
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2021 14:26 |
|
| |
נו, ער האט געזאגט... אז הוא אמר... עוד כלומניק שאלמלא ראש מפלגתו היה גנב פוליטי אף אחד לא היה שומע עליו וממנו יותר מדי. למי אכפת? כי עכשיו במקום לנאום מול אשתו והילדים עכשיו יש לו במה בכנסת? גם כן, כבוד גדול, מי שישמע... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2021 15:28 |
|
| |
המוני אתאיסטים בדורות קודמים תירצו את 'אמונתם' בכך, שהדתות גרמו להכי הרבה מלחמות במהלך ההיסטוריה - סימן שלא מדובר במשהו טוב. כנראה שלשם חותר כהנא - ביטול הדת.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2021 21:03 |
|
| |
מתעלה על עצמו ב"נאום העטיפות"
www.bhol.co.il/news/1243571אפס בתודעה יהודית היסטורית. זה ברור עכשיו שאת הבגרות בהיסטוריה הוא לא עשה על ההיסטוריה של עם ישראל. דן אותו לכף זכות שאין לו מושג שמה שהפריע במיוחד לשלטון הצארי ודומיו זה העטיפות של היהודים שומרי המצוות. גם אין לו שום מושג מי דגלו ב"היה יהודי בביתך ואדם בצאתך". זה שבנט לא עוצר אותו בהתבזות הזו מראה שגם לבנט עצמו אין שום מודעות היסטורית בשונה מאד מאד מביבי בנו של ההיסטוריון. את הקטע עם האסמים הם כנראה לקחו ממישהו ששמע ממישהו.... אולי מכותבי הנאומים: בגמרא לא כתוב אסמים אלא אמברי דחיטי ושערי וברש"י לאוצרות התבואה ועצים
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2021 21:36 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  |
נו, ער האט געזאגט... אז הוא אמר... עוד כלומניק שאלמלא ראש מפלגתו היה גנב פוליטי אף אחד לא היה שומע עליו וממנו יותר מדי. למי אכפת? כי עכשיו במקום לנאום מול אשתו והילדים עכשיו יש לו במה בכנסת? גם כן, כבוד גדול, מי שישמע... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ולפתחו של כלומניק זה ישחרו ראשי ישיבות וכוללים לתקציב ללומדי התורה. איך נפלנו, פואד
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רודףסמלים ב- 28/06/2021 21:37:07
|
|
|
|
|