בית פורומים בחדרי חרדים

הקלטות ''זמן אמת'' חושפות: יענקי קניבסקי לא פוסל את הצטרפות החרדים לממשלה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/6/2021 00:30 לינק ישיר 
הקלטות ''זמן אמת'' חושפות: יענקי קניבסקי לא פוסל את הצטרפות החרדים לממשלה

https://rotter.net/forum/scoops1/704886.shtml
מ-ז-ע-ז-ע!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2021 00:27 לינק ישיר 

ישר כוח. זה מראה עליך שאתה איש אמת! איש אמת אינו זה שכל הזמן האמת איתו, אלא שהוא מחפש את האמת.

ואגב, אל תטעה, בהחלט משתכנעים, לא שמים לב לזה, אבל במשך הדיונים לומדים הרבה ומשנים הרבה, מבלי משים לב, ואני בטוח שגם אתה. לו רק אדם הולך לבדוק שוב את עמדתו, ולו לשניה, זו הצלחה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2021 23:57 לינק ישיר 

מקבל, אנוכי מתנצל על הדיבור החריף ב"ריתחא דאורייתא":)
פשוט היה זכור לי שטענתי לך טענות אלו באשכול אחר ולא הכחשת אותם, אבל יכול להיות שלא זכרתי טוב...
בכל מקרה - הדיונים האלו לא נגמרים, ונראה שקשה עד בלתי אפשרי לשכנע אחד את השני בנושאים אלו, עם הזמן אלמד להשלים עם זה בעז"ה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2021 23:28 לינק ישיר 

אבל בשונה ממך אני לא מאמין לבנט יותר מסמוטריץ. אני פשוט לא יודע ולא מאמין לשניהם. שניהם ישקרו כשזה טוב להם. זה תפקידם. ותפקידי לא לקנות כל מה שמוכרים לי...

(נ.ב. לא יגרע כלום מכבודך להתנצל על האשמה לעיל...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2021 21:49 לינק ישיר 

בכל מקרה- אני מסכים אתך שהכול בסוף עניין של אמון, ואני מאמין הרבה יותר לסמוטריץ' שטען שהיו כמה תרחישים להקמת ממשלת ימין וכל פעם בנט הבריז ברגע האחרון...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2021 20:56 לינק ישיר 

בכל מקרה, גם אם זו טענה טובה, מכלל פרשנות אינה יוצאת. ומי שאינו שותף לפרשנות שלך, גם אם הוא טועה הוא אינו צבוע. רק שמאלנים מתנשאים* חושבים שמי שאינו שותף לפרשנות שלהם, שאין בלתה, הוא צבוע. זה סגנון דיקטטורי שמצוי בשמאל...

*עיבל זה בציניות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2021 20:03 לינק ישיר 

אולי, רק אולי, אולי כי סער הודיע שלא משנה מה הוא לא יכנס לממשלת ביבי? מה טעם לקרוא לו? אני מבין שאם הוא יריב פוליטי הקריאה היא כדי לפגוע אולי, אבל סתם?
אני לא בקי ממש כדי לדעת בבירור שלא הייתה קריאה כזו, אבל אם איני טועה, בנט אמר שהוא הסכים להצעת ביבי על רוטציה ואילו סער סירב.
אחרי כזה סירוב אין טעם לקרוא. מאותה סיבה שהוא לא קרא לליברמן, ואף הליכוד לא קרא לליברמן (ודאי לא בעוצמה של בנט וסער.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2021 19:55 לינק ישיר 

שוב, אני מחכה להסבר למה לא ראינו קריאה אחת (!) של בנט לסער לשקול הצטרפות לממשלה בראשות הליכוד (כמו שגם הוא התחייב לא להקים ממשלה עם לפיד ועם עבאס)...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2021 14:51 לינק ישיר 

ואגב, אני לא נסצך על מפגשי ביבי,עבאס, אלא על דוברים שלו שאמרו מפורושות שעבאס השתנה וצריך להקים איתו קואליציה. רבים מאנשי הימין, לא רק זה אלא אף תקפו את את סמוטריץ. כמו הר מאזוז למשל, הרב טאו ועוד חברי כנסת מהליכות ופרשני ולקקני ביבי כמו ריקלין ודומיו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2021 14:48 לינק ישיר 

אני חייב נתונים סותרים לאיזה מילה של עיתונאי? שכחת את הכלל שחובת ההוכחה אינה עלי אלא על העיתונאי או עליך?  ואם אני לא מקבל אני צבוע? תגיד החלקת על קליפת נוגה?
מאי אולמיה עיתונאי שהתגלה כפרשן מפוקפק לפחות בנושא זה, מאשר פוליטקאי מפוקפק שהיה בתוך הענינים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2021 10:30 לינק ישיר 

בנוסף ,גם הסיפור על הרומן של ביבי עם מנסור עבאס לא היה מעל השולחן, במילים אחרות - הסבירות שביבי אכן קיים רומן ען עבאס כפי מה שמייחסים לו, היא בערך אותה סבירות שבנט מנע מסער/חכי"ם ממפלגתו ללכת לממשלה עם הליכוד וביבי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2021 09:01 לינק ישיר 

למר קלעפער:
ניצן הורביץ יכול להגיד מה שהוא רוצה, אבל יועז הנדל וחבירו (ששכחתי איך קוראים לו) התעקשו לא ללכת עם הערבים, כי אז עוד לא היה את התירוץ הילדותי "גם ביבי"...

לגבי סער, אני אומר "קלא דלא פסיק" כי זה לא קרה באופן מוצהר מול כולם, אבל לדעתי עמית סגל שסיפר את זה הוא מספיק נאמן (במיוחד שלא שמענו הכחשה ולא קבלנו נתונים סותרים).

בנוסף, אף אחד מאיתנו לא שמע קריאה אחת (!) של בנט לכיוון סער לקיים את הבטחתו שלא להקים ממשלה עם לפיד והערבים ולהצטרף לממשלת ימין.

אם יש לך נתונים סותרים - נשמח לשמוע...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2021 23:45 לינק ישיר 

יש לזכור שיענקי קנייבסקי (מנהיג הציבור הליטאי) לא חתם על מכתב החרמות ליועצים החרדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2021 23:42 לינק ישיר 

במקרה קראתי עכשיו שניצן הורוביץ אמר:

"תראי, גם בפעם הקודמת, יכולנו להרכיב ממשלה אילולא גנץ היה משתפן באמצע וזוחל לביבי יחד עם מפלגת העבודה ועמיר פרץ והאוזר וכל האנשים האלה. היה אפשר לעשות את זה קודם. אני מקווה שהפעם האנשים בגוש לא ישתפנו, לא ישברו באמצע ואז נוכל להקים ממשלה יחד".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2021 23:29 לינק ישיר 
קלעפער

מצדרביעי כתב:
מאותה סיבה שהליכוד צהל על גניבת הקולות של גנץ ופרץ לטובתם וצורחים כשזה מהצד הרביעי...

והפרוגרסיבים נוקטים באותה צביעות בה נוקט קלעפער כשהוא מתעלם מההבדלים הברורים בין המקרים אותם הוכחתי לו כבר באשכולות אחרים בשחור על גבי לבן.
עיקרם שבמקרה של גנץ באמת הברירה השנייה הייתה בחירות, אבל במקרה של בנט - על פי "קלא דלא פסיק" כל פעם שסער/אופורטוניסטים אחרי ממפלגתו רצו להישבר וללכת לממשלת ימין בנט שידר להם שלא יתייאשו...

יפה שבגלל ה"קלא דלא פסיק" אתה מאשים אותי בצביעות... כלומר אם אני לא מקבל את ההנחה שלך שאתה מודה שאינה יצוקה בסלע אלא שמועה (שאתה מכנה אותה קל"פ-ער) אני צבוע. 
כי ככה זה שמאלנים אם  אתה לא מקבל את ההנחות שלהם לא משנה שאין להם לכך שום סימוכין, אתה כבר צבוע. הדיקטטרוה של של השמאל, ההתנשאות, רק הם יודעים ורק מה שהם שמעו נכון, מעצבנת...
והכי מוזר זה שהשמאלנים מכנים את שברירי ההנחות הללו כ"הוכחות שחור לבן".

מה שיש לנו כאן אינו קלא דלא פסיק אלא קלא אילן...

תוקן על ידי קלעפער ב- 22/06/2021 23:30:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2021 23:23 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
את/ה שומע/ת את עצמך??????????????

האם גנץ חתם על בשידור חי שלא ישב בשום קונסטלציה עם ביבי????

האם הוא ניסה להגחיך לאורך כל תקופת הבחירות את כל מי שטען שזאת התכנית בטענה ש"זאת תעמולה ביביסטית"?

נ.ב. לא אמרנו משהו על ירידה מהעץ?

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 22/06/2021 23:18:12

סלח לי, כבר מאוחר עבורי להתחיל סבב חדש של וויכוחים. בלילה אני פחות מטפסת על עצים מחשש נחשים וכו'

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 22/06/2021 23:24:37

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הקלטות ''זמן אמת'' חושפות: יענקי קניבסקי לא פוסל את הצטרפות החרדים לממשלה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext