| נשלח ב-22/6/2021 22:31 |
|
| |
קים און ג'ון יש לך ממי ללמוד
קים נחשב לעריץ ואכזר הכל בשביל לשמור על שלטונו.
והנה כאן בארץ הקדש הוקמה ממשלה הנתמכת על מיעוט יהודי ועוד קצת ערבים, לתפארת מדינת היהודים, בו בזמן שרוב או כמעט רוב העם הצביע עבור שנוא נפשם נתניהו.
רק שהתקשורת וכמה משדרניה המאוסים והמתועבים מגבים את ממשלת הרמאות והשמאלימיןערבים ונותנת שקט תעשייתי לבנט ולפיד לעשות ככל העולה על רוחם. ולשלוט ביד רמה כאילו הרוב איתם.
קים היקר, במקום לרמוס את עמך, תשחרר אותם ותשלוט רק בתקשורת, תקשורת שתהלל ותהלל ותפאר אותך יום וליל, תצא גדול וגם תחשב למנהיג באמת דגול ותורם, והכל בזכות התקשורת. אין דבר כזה דמוקרטיה יש תקשורת ותו לא מידי.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2021 22:54 |
|
| |
ברור, בצפון קוראה יש תשקורת חופשית...אפילו יו"ר האופוזיציה יש לו עיתון וערוצים...
כמה טיפשים אפשר להיות?...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2021 23:11 |
|
| |
מצדרביעי
| קלעפער כתב: |  | ברור, בצפון קוראה יש תשקורת חופשית...אפילו יו"ר האופוזיציה יש לו עיתון וערוצים...
כמה טיפשים אפשר להיות?... |
|
הבולשביקים מתכננים לחוקק חוק ייעודי בו יפסלו את ביבי מלהתמודד, במקרה כזה אתה מסכים שזה דומה מאוד לצפון קוריאה?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2021 23:35 |
|
| |
לא. אני לא מסכים שזה דומה מאד לצפון קוריאה. זה יותר דומה מאדדדדד מאדדדד לצפון קוריאה...
אני מאד מקוה שהצו-שטעל'ס שלך בלומדעס יותר משופשפים...
מסוג ההשוואות של השמאל בארה"ב שחובת עטיית מסכות, נגד קורונה, שווה לחובת ענידת טלאי צהוב שכפו המוסלמים והנאצים על היהודים.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 00:06 |
|
| |
זה צפון קוריאה, אבל יותר מתוחכם אכן יש להם לצפון קוריאנים מה ללמוד על סתימות פה אינטליגנטיות, ועל לשים חיית מחמד "עמית סגל" אחד מול 70 זאבים כדי לאזן.... אין מי שיצחק למה הצפון קוריאנים כל כך בגסות, אם אפשר בישראליות?
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 23/06/2021 00:06:24
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 00:17 |
|
| |
כמה שטויות גם אם נתניהו היה ראש ממשלה, לא היה לו רוב של העם איתו בסוף רוב העם הצביע נגדו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 01:57 |
|
| |
"מסוג ההשוואות של השמאל בארה"ב"
| קלעפער כתב: |  |
מסוג ההשוואות של השמאל בארה"ב שחובת עטיית מסכות, נגד קורונה, שווה לחובת ענידת טלאי צהוב שכפו המוסלמים והנאצים על היהודים. |
|
ההשוואה של אכיפת מסכות בזמן המגפה לחובה לענוד טלאי צהוב תחת הנאצים כלל וכלל אינה "השוואה של השמאל בארה"ב". ההשוואה נעשתה על ידי חברת קונגרס אמריקאית מן הימין הקיצוני מרג'ורי טיילור גרין ממדינת ג'ורג'יה. אני יודע שמאוד מקובל כאן להאשים את השמאל בכל דבר רע שמתרחש בארץ ובעולם. למגינת ליבם של אויבי השמאל, הרוחשים לשמאל שנאה שוצפת, ההשוואה המגונה של מסכות קורונה לטלאי הצהוב שייכת במלואה לימין האמריקאי ולא לשמאל האמריקאי. תנחומי הכנים לקלעפער, שפספס בגדול הפעם.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 02:36 |
|
| |
אמרתי לך כבר שהשמאלנים תמימים...אני "במקרה" ידעתי מי אמר זאת. ראיתי את הטוויט המקורי... לפני ההתנצלות...
זה היה בציניות לעקוץ את מצד רביעי... עכשיו הרסת את ההפתעה...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 09:04 |
|
| |
מצדרביעי
| קלעפער כתב: |  | לא. אני לא מסכים שזה דומה מאד לצפון קוריאה. זה יותר דומה מאדדדדד מאדדדד לצפון קוריאה...
אני מאד מקוה שהצו-שטעל'ס שלך בלומדעס יותר משופשפים...
מסוג ההשוואות של השמאל בארה"ב שחובת עטיית מסכות, נגד קורונה, שווה לחובת ענידת טלאי צהוב שכפו המוסלמים והנאצים על היהודים. |
|
לא הבנתי, אתה מכיר מדינות מערביות בהם פוליטיקאים תופרים חוקיים ייעודיים על מנת למנוע מיריבים פוליטיים מסוימם להתמודד?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 14:45 |
|
| |
כן. אני מכיר. ארה"ב. טראמפ ניסה לתפור כמנה תיקים ליריביו. (רק אתמול פורסם שהוא אפילו ניסה לשלח את משרד המשפטים שלו נגד תוכנית טלוויזיה שצחקה עליו) כולל ליריבו שיושב עכשיו בבית הלבן.
|
|
|
|
|