|
|
| נשלח ב-23/6/2021 02:39 |
|
| |
הצביעות במירעה, הפופולריות של ראש הממשלה
פשוט לא ייאמן. אני רק מנזה להזכר בכל החכי''ם והעיתונאים ששנאו את טראמפ, ואחד מהטיעונים המרכזיים נגדו, שנשמעו חדשות לבקרים, היה העובדה שהוא הנשיא הכי פחות פופולרי בתולדות ארה''ב,(שזה, אגב, לא נכון, ואכמ''ל), ושהוא נשיא עם פחות מ50% תמיכה ושביעות רצון. והנה לנו סקר, שבוע אחרי המפץ הגדול, אחר ''השחר של היום החדש'' וסקר שמתפרסם מגלה כי רק 10% סבורים שבנט מתאים לתפקיד. ביבי אומר שראש הממשלה בפועל הוא יאיר לפיד, כנראה שזה נכון, אבל דבר אחד ודאי נכון, לא יכול להיות ראש ממשלה עם 10% אחוזי תמיכה בלבד, זה פשוט לא יתכן, כי כמו שאמר גפני,(פעם, כשעוד דיבר לענין... )נכון, אנחנו חרדים, אבל אנחנו לא מטומטמים, העם ש90% ממנו סבורים שבנט אינו מתאים לתפקיד, לא טועה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 03:06 |
|
| |
חשבתי אם להגיב ומה להגיב, בסוף החלטתי שזה מיותר, רק אעיר שהיית צריך לכתוב ה"צביעות במיטבה"
ה"צביעות במירעה" זה הפוך מה"צביעות במיטבה" כלומר שהאחרון הוא יותר צבוע, ואולי משמים יצא כך, כי זו אכן לא הצביעות הגדולה ביותר. היא רק פשוט נגדנו...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 03:11 |
|
| |
השאלה היא איך זה ש90% מהעם לא רוצים את בנט, והוא עדיין ראש ממשלה זה כי החכ"ים בגדו בשולחיהם והצביעו נגד רצון העם ששלח אותם
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 03:44 |
|
| |
או כי אולי לכולם נמאס מביבי, וכולם כבר מרגישים שהוא לועס להם את השכל עם סיבובים ופתרונות מהשרוול, ולא באמת מתמודד עם המציאות, ובשנת 2021 כולם רוצים קצת ריגושים ולא לאכול אוטו סטייק 12 שנה, לדעתי רוב העם שמח בממשלה החדשה, גם אם הוא לא צועק את זה בקול רם.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 07:32 |
|
| |
אין לי שום דבר בעד ביבי, נהפוך הוא, אני חושב ששבתו כרא' ממשלה עם הזמן עלה לו השתן לראש... אבל עם כל הכבוד, בנט הוא לא הפתרון ולא האלטרנטיבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 09:06 |
|
| |
מצדרביעי
| הכובס1 כתב: |  | | או כי אולי לכולם נמאס מביבי, וכולם כבר מרגישים שהוא לועס להם את השכל עם סיבובים ופתרונות מהשרוול, ולא באמת מתמודד עם המציאות, ובשנת 2021 כולם רוצים קצת ריגושים ולא לאכול אוטו סטייק 12 שנה, לדעתי רוב העם שמח בממשלה החדשה, גם אם הוא לא צועק את זה בקול רם. |
|
על איזה "עם" אתה מדבר? על העם שגר בכמה רחובות בצפון ת"א ומהנדס את מוחות כולנו?
כי העם שלי אומר דברים אחרים:
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 10:42 |
|
| |
זה לא ביבי שאמר, שהעם זה מי שמקים ממשלה ?
ולא מי שיש לו יותר מנדטים. נ.ב. ביבי כבר השתמש בק"נ טעמים לטהר כל שרץ ב15 שנותיו, עכשיו שונאיו ישתמשו בכל טיעוניו נגדו
| מצדרביעי כתב: |  | או כי אולי לכולם נמאס מביבי, וכולם כבר מרגישים שהוא לועס להם את השכל עם סיבובים ופתרונות מהשרוול, ולא באמת מתמודד עם המציאות, ובשנת 2021 כולם רוצים קצת ריגושים ולא לאכול אוטו סטייק 12 שנה, לדעתי רוב העם שמח בממשלה החדשה, גם אם הוא לא צועק את זה בקול רם.
על איזה "עם" אתה מדבר? על העם שגר בכמה רחובות בצפון ת"א ומהנדס את מוחות כולנו?
כי העם שלי אומר דברים אחרים:
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 10:46 |
|
| |
מצדרביעי
אז החלפת טיעון, כי מקודם אמרת ש"רוב העם רוצה בממשלה הנוכחית", תודה - רק אם היה לך יושר אינטלקטואלי היית מודה בשינוי דעתך...
לגבי הטיעון החדש - לא זכור לי אף פעם שביבי אמר שאפשר לגנות קולות בשקרים גסים ואז להקים ממשלה שהעם חפץ בה, אשמח להפניות...
בכל מקרה, לטיעון הילדותי של "אבל ביבי" התשובה המתבקשת היא אם כבר ביבי עדיף את המקור ולא חיקוי מעלי אקספרס (הברקה של סמוטריץ').
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 23/06/2021 10:47:16
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 11:13 |
|
| |
אתה עמקן מדי, וישר מדי, אז קשה לי להתמודד עם דבריך, אך אומר רק דבר אחד, תפסיקו לבכות תתחילו לעבוד, ביבי גרם לי לעבוד קשה מאז שנבחר למשהו במדינה, עכשיו תורו להתחיל לעבוד קשה. חוץ מלבכות ולאיים שהמדינה הולכת להתפרק אני לא שומע מתומכי ביבי שום טיעון שאי טפשר לומר שביבי לא חטא בו בהתאם
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 11:46 |
|
| |
| הכובס1 כתב: |  | אתה עמקן מדי, וישר מדי, אז קשה לי להתמודד עם דבריך, אך אומר רק דבר אחד, תפסיקו לבכות תתחילו לעבוד, ביבי גרם לי לעבוד קשה מאז שנבחר למשהו במדינה, עכשיו תורו להתחיל לעבוד קשה. חוץ מלבכות ולאיים שהמדינה הולכת להתפרק אני לא שומע מתומכי ביבי שום טיעון שאי טפשר לומר שביבי לא חטא בו בהתאם |
|
תזכיר לנו בבקשה מתי ביבי גנב קולות בצורה כל כך בוטה ומכוערת בעצם מתי הוא גנב קולות בכלל וכמו שאמר לך מישהו למעלה אבל ביבי זה תירוץ אדיוטי כי נלחמתם בו כשהוא היה ראש ממשלה את זה אני מבין לא מסכים אבל מה עכשיו אתם עדיין נלחמים בו הוא כבר לא ראש ממשלה תתחילו לעבוד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 12:02 |
|
| |
ביבי לא גנב קולות ביבי שיחד קולות, ביבי סיבב בחלקלקות לשונו מפלגות שלמות שלא הצליחו לשרוד איתו קדנציה שלימה, הבטיח הרבה הבטחות שלא עמד בהם, זאת פולטיקה, ביבי האכזר שחט משפחות שלמות חרדיות שגרם להם להתפשטות עורם בגזרותיו, ולא מעניין אותי באופן אישי הטיעון הוא הציל את המדינה מפשיטת רגל, די לו שהיה מוריד ממשרד הבטחון 3 מיליארד מפנסיות תקצביות ומעוד כמה תופינים שהחילונים האכזריים שאינם שבעים ומביטים על כבשת הרש הכמה שקלים שמקבל אברך או מקבלים משפחות ברוכות ילדים, והוא בחר בקלי השחיטה. ביבי מעולם תורת השם לא הייתה נר לרגליו, בטח הרבה פחות מבנט, את הטעויות שביבי עשה בכל הקדנציות שלו מסתירים ומחביאים העיקר צועקים 30 המנדטים שלו רק ביבי, ואני צועק רק לא ביבי.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2021 01:42 |
|
| |
הטיעון ש90 אחוז לא רוצים את בנט מגוחך.
אף אחד לא תומך בבנט, מהסיבה הפשוטה- בנט לא שייך לשום צד במפה, אז מי בדיוק יתמוך בו?
אבל באותה מידה לאף אחד בציבור אין התנגדות אליו. בניגוד לביבי וללפיד. אם תהיה לו אפשרות לעמוד בראש ממשלת ימין ולתת לביבי חסינות, הימין יקבל אותו, וכמובן ההפך כמו עכשיו. וכמובן הצד השני יקלל אותו, אבל יקבל אותו ברגע שהוא יחבור אליו.
זה כמו לשאול על **** , של מי היא . התשובה -של אף אחד, אבל של כולם.
תוקן על ידי פצקו ב- 24/06/2021 01:43:38
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול