בית פורומים בחדרי חרדים

אגף בניין קרס במיאמי ארה"ב , שמועות על לכודים יהודים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/6/2021 11:32 לינק ישיר 
אגף בניין קרס במיאמי ארה"ב , שמועות על לכודים יהודים

אגף של בניין גבוה בן 11 קומות קרס במיאמי ארה"ב

יש לכודים באתר,

שמועות על לכודים יהודים

דיווח עיתון ישראל היום

מגדל מגורים בין 11 קומות קרס היום (חמישי) סמוך למיאמי ביץ' שבמדינת פלורידה בדרום ארצות הברית. 

על פי דיווחים ב"מיאמי הרלד", הרשויות בעיר הכריזו על אירוע רב נפגעים וכוחות גדולים של מכבי האש ויחידות חילוץ נשלחו לזירת האירוע. כלי תקשורת אחרים דיווחו על חשש גובר מנפגעים במקום. 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2021 09:33 לינק ישיר 

אם זה מה שקורה בבנין אחד. אז מה יהיה אם ח"ו יהיה רעידת אדמה....
אין לנו למי להישען.....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 12:38 לינק ישיר 

כמדומני שסיפרו לי פעם על אסון צור שקרה עוד לפני שנולדתי שידעו שיש במרתף לכודים חיים אבל בשביל להגיע אליהם במהירות היה צורך לפנות את כל השכבות של ההריסות שבינהם יש גם לכודים שלא יודעים מה מצבם ופינוי מהיר ולא זהיר של ההריסות עלול לגרום למותם וזו הייתה דילמה מוסרית שאין לי מושג מה הכריעו ועשו בסופו של דבר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 11:44 לינק ישיר 

הביוקרטיה האמריקנית לך תריב איתם. יש סדר לכל דבר והכל צריך לעבוד לפי סדר ולפי נוהל. לעשות דברים מהר זה בניגוד לנוהל ולמוח האמריקני הנעול והמקובע.

בארץ היו אוספים את כל המנופים והטרקטורים שבמדינה ועובדים במרץ ללא הפסקה. באמריקה הסדר הוא אחר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 27/06/2021 11:46:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 11:25 לינק ישיר 
לא יודע איך

אבל מה שעשו בשבוע היו צריכים לעשות ביומיים?

אפיפנס כתב:
למה עוד לא גמרו לחלץ למה ???? מה זאת אומרת למה? ראית באיזה תנאים הם עובדים? הצפי הוא שיקח ימים עד שבועות לחלץ גופות. למרבה הצער לא נראה שיש עוד שורדים. גם אם כן בלתי אפשרי להגיע אליהם מהר בתנאי השטח. רצועות בטון עצומות וברזלים בערמה של עשרות קומות שקרסו. איך אתה היית מחלץ פצועים או הרוגים מערימה כזו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 10:44 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:
למה עוד לא גמרו לחלץ למה ????
מה זאת אומרת למה? ראית באיזה תנאים הם עובדים? הצפי הוא שיקח ימים עד שבועות לחלץ גופות. למרבה הצער לא נראה שיש עוד שורדים. גם אם כן בלתי אפשרי להגיע אליהם מהר בתנאי השטח. רצועות בטון עצומות וברזלים בערמה של עשרות קומות שקרסו. איך אתה היית מחלץ פצועים או הרוגים מערימה כזו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 09:56 לינק ישיר 
פלדלפי

אפיפנס כתב:
יש אומרים שעבודות בניה שונות גרמו לאסון, אולי איזה עמודי תמך שהוסרו לרגל שיפוץ, לא מקנא במהנדס או בקבלן או הדייר שעומדים מאחורי זה, 

אגב, לא צריך לנדוד למיאמי, לא פעם חרדים מתפתים בהרחבות בניה (אצל חילונים כמעט לא קיים המושג הרחבה) להסיר עמוד מסויים בבית עם היתר מפוקפק ממהנדס שקיבל טבין ותקלין וה' ירחם שלא נתעורר יום אחד לאסון כזה במחוזותינו. אני לא מהנדס ולא מבין בזה אבל לדעתי יש בבני ברק כמה וכמה בניינים בסכנת קריסה ממשית

שששששש 
כשאני העלתי את זה אחרי אסון קרלין טענו שאני אנטישמי שרוצה ברעת החרדים ..... 
ב"ב נראה לי המצב עוד סביר... סע לקרית ספר ...

בקרית ספר יש בדיחה - למה לא עושים פחים טמונים? כי יש למטה יחידת דיור... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 07:36 לינק ישיר 

למה עוד לא גמרו לחלץ למה ????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2021 14:49 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
יש אומרים שעבודות בניה שונות גרמו לאסון, אולי איזה עמודי תמך שהוסרו לרגל שיפוץ, לא מקנא במהנדס או בקבלן או הדייר שעומדים מאחורי זה, 

אגב, לא צריך לנדוד למיאמי, לא פעם חרדים מתפתים בהרחבות בניה (אצל חילונים כמעט לא קיים המושג הרחבה) להסיר עמוד מסויים בבית עם היתר מפוקפק ממהנדס שקיבל טבין ותקלין וה' ירחם שלא נתעורר יום אחד לאסון כזה במחוזותינו.
אני לא מהנדס ולא מבין בזה אבל לדעתי יש בבני ברק כמה וכמה בניינים בסכנת קריסה ממשית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2021 13:31 לינק ישיר 

אגב, לא צריך לנדוד למיאמי, לא פעם חרדים מתפתים בהרחבות בניה (אצל חילונים כמעט לא קיים המושג הרחבה) להסיר עמוד מסויים בבית עם היתר מפוקפק ממהנדס שקיבל טבין ותקלין וה' ירחם שלא נתעורר יום אחד לאסון כזה במחוזותינו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2021 13:15 לינק ישיר 

מישהו יכול להסביר ממה הבנין קרס? פיגוע? או מה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2021 23:30 לינק ישיר 

כך נראית דירה בבניין המפואר הזה

A view inside one of the apartments at Champlain Towers South

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2021 23:29 לינק ישיר 
גרשום

Witness Kimberly Morales, who lives across the street, told CNN she was woken up by alarms going off and people pounding on her door, as she didn't hear the building collapse. Pictured: A portion of the condo tower crumbled to the ground

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2021 23:28 לינק ישיר 

There have been dozens of people impacted by the collapse (pictured: the partially collapsed building), according to local media, but authorities have not yet confirmed any details of potential casualties

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2021 23:28 לינק ישיר 
גרשום

One woman has died and at least nine people are injured, including a firefighter, following the collapse just before 1.30am, according to local media reports. One person is said to be in critical condition. Pictured: The partially collapsed building

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2021 23:27 לינק ישיר 
גרשום

Rescue teams are currently using machinery and dogs to help trawl the wreckage for any survivors. Authorities fear many more people may be dead or remain trapped under the rubble

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אגף בניין קרס במיאמי ארה"ב , שמועות על לכודים יהודים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext