| נשלח ב-29/6/2021 21:37 |
|
| |
תלוי כמה זמן אתה מתכוון להחזיק ברכב. המזדה מ-2005 תמכור אותה הלאה כבר רק בגרושים, ועוד 3 שנים תצטרך שני טסטים בשנה (וכבר עכשיו אישור בלמים לטסט. לא מסובך אבל עוד כמה שקלים ועוד פרוצדורה) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2021 21:44 |
|
| |
| חסדא כתב: |  | שאלה ללא תשובה ברורה ,אלך על סקר,
קילמטראז או שנתון ?
מאזדה 2005-6 עם 80000 ק"מ או מאזדה 2011-12 עם 165000 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 08:53 |
|
| |
כמה ידיים עברה המזדה מ2005? אם אתה לא קונה אותה ממי שהחזיק בה מאז העליה לכביש ב2005 אז סיכוי לא קטן שהקילומטראז' מזויף. קשה להאמין שרכב שעבר כמה ידיים בדיוק כולם היו כאלו שלא מזיזים אותו כמעט מהחניה. הסתברותית יש יותר סיכוי שנפלת על זיוף של הקילומטראז'... וגם אם לא מדובר בזיוף של הקילומטראז אז כנראה שמדובר פה על רכב ששימש בעיקר לנסיעות עירוניות ששוחקות את המערכות יותר מנסיעות בינעירוניות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 12:00 |
|
| |
| חסדא כתב: |  | שאלה ללא תשובה ברורה ,אלך על סקר,
קילמטראז או שנתון ?
מאזדה 2005-6 עם 80000 ק"מ או מאזדה 2011-12 עם 165000 |
|
בהינתן שהמחיר אותו דבר, והרכבים טופלו בזמן לפי הספר וכו'. הייתי הולך על האופציה השנייה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 23:47 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 19:04 |
|
| |
תודה רבה לעונים החדשים ושוב תודה לכולם .
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2021 21:40 |
|
| |
חסדא
במחילה על השאלה שוב ,שואל לכל בעל רכב , [היות ועוד לא רכשתי]
שוב ,עזבו דוגמאות .
מה עדיף ,קילמטראז -או שנתון ,
קילמטראז = בלאי
שנתון = ישן יותר
למה שלא נעדיף בלאי פחות ?? חריף ומקשה ענה בדוגמה שהבאתי עדיף שנתון אך לא נימק , מה הנימוקים ?
למה שלא נעדיף 2009 עם 80000 קמ או מאה אלף ??
מאשר 2013 עם 180000 [פי 2ויותר] כשמדובר באותו איכות או דגם וכו, ?
האם עצם היותו על הכביש שנים רבות יותר משפיע על צינורות משאבת או ? .....[לא ממש מבין גדול] ונגיד שקצת משפיע ,האם עד כדי אותו בלאי ?
תוקן על ידי חסדא ב- 04/07/2021 21:51:25
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2021 22:08 |
|
| |
כמו שכבר כתבו לך חלק מבלאי נגרם משימוש וחלק מזמן שעובר והרכב שנמצא לרוב בשמש זה משפיע על התפוררות חלקים וחיבורים וכו'. בנוסף כמו שכבר כתבתי לך צריך לבדוק טוב טוב כאשר רכב עם קילומטראז' נמוך בצורה משמעותית. פעמים רבות מדובר בזיוף (אין הרבה זייפנים אבל גם אין הרבה שנוסעים כל כך מעט ומה ההסתברות שרכב שעבר כמה ידיים בדיוק כולם היו כאלו שהחזיקו בו כרכב שני לצורך נסיעות מעטות) וגם אם לא מדובר בזיוף לפעמים זה רכב שנסע רק נסיעות עירוניות בעיר קטנה ולכן לא צבר הרבה קילומטר אך מבחינת בלאי הנסיעות העירוניות שחקו אותו כמו רכב שנסע פי 3 ו4 בנסיעות בינעירוניות. לפעמים באמת מצליחים ליפול על מציאה של רכב של קשישים שבקושי יצאו מהבית או רכב שני של משפחה שהחזיקה אותו למקרי צורך אבל לא היה הרבה כאלו (נניח שאחד מבני הזוג עובד במרחק הליכה מהבית וברכב אחד השתמשו לנסיעות לעבודה ושאר הצרכים וברכב השני רק כשהיה צורך והרכב הראשון גם בשימוש) אבל אז בדרך כלל מדובר על רכב שלא החליף ידיים ובדרך כלל גם יודעים לבקש עליו משמעותית יותר מהמחירון. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2021 22:18 |
|
| |
אני יגיד לך משהו לא כל כך מקובל,
בשביל אוטו טוב צריך להתפלל טוב טוב
יש כל כך הרבה נעלמים,
מה היה עם האוטו כשהוא היה אצל הבעלים הקודמים שלו,
ואצל ההוא שלפניו ואצל ההוא שלפני הקודם,
מילה של אדם שמוכר את האוטו שלו גם אם הוא ככלל אדם ישר,
צריך לקחת בערבון גדול
כי הוא פוגש את הכסף מיד עם השקר ואחר כך הוא לא יראה אותך אף פעם ! ! !
זו הסיבה שיש בציבור החרדי מתווכים למכוניות משומשות,
(לא סוחרי מכוניות שקנו מכוניות מאנשים וסוחרים בהם אלא מתווכים שאין להם מכוניות )
הם יודעים למצוא מכוניות משומשות במצב טוב,
הם מבינים במכוניות, ומהר מאוד מגלים אם זה אוטו טוב או לא,
זה עולה 1500-2000 אבל לרוב שווה כל אגורה.
נא לברר טוב טוב, מכמה אנשים שאותו אדם באמת מבין בצורה מעולה במכוניות.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 04/07/2021 22:19:18
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2021 22:57 |
|
| |
חסדא
באמת יישר כח לעונים ,אכן צריך להתפלל טוב ללא ספק, אני לא מדבר על דברים חשודים וכו, ובד"כ אלו שנוסעים הרבה בין עירוניות גם נוסעים עירוניות כך דתרתי לריעותא . אלא על יד ראשונה מקסימום שניה מאנשים לא צעירים או נכה וכו,או איש -אשה שנוסעים מדי יום לעבודה וחזור מעט קניות ולכן הק"מ נמוך . אכן יש את הטיעון של שמש ,השאלה כמה זה משמעותי לגבי רוב הבלאי לעומת הק"מ הכפול עם שנתון יותר גבוה, מכיר מתווך מעולה ואמין שירויח כמה שרוצה מהתיווך אם הוא מציע מחיר סביר לאוטו טוב , טוענים שיש מחסור היום בשוק יד 2 בגלל ירידה דרסטית של יבוא רכבים חדשים בשנתיים האחרונות ,
"בגדול" מהי התשובה לשאלת השאלות באוטו ללא קומבינות ,"קילומטראז או שנתון" ? כפי שהדגמתי כאן היום
תוקן על ידי חסדא ב- 04/07/2021 23:02:15
תוקן על ידי חסדא ב- 04/07/2021 23:03:43
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2021 23:26 |
|
| |
| חסדא כתב: |  | חסדא
באמת יישר כח לעונים ,אכן צריך להתפלל טוב ללא ספק, אני לא מדבר על דברים חשודים וכו, ובד"כ אלו שנוסעים הרבה בין עירוניות גם נוסעים עירוניות כך דתרתי לריעותא . אלא על יד ראשונה מקסימום שניה מאנשים לא צעירים או נכה וכו,או איש -אשה שנוסעים מדי יום לעבודה וחזור מעט קניות ולכן הק"מ נמוך . אכן יש את הטיעון של שמש ,השאלה כמה זה משמעותי לגבי רוב הבלאי לעומת הק"מ הכפול עם שנתון יותר גבוה, מכיר מתווך מעולה ואמין שירויח כמה שרוצה מהתיווך אם הוא מציע מחיר סביר לאוטו טוב , טוענים שיש מחסור היום בשוק יד 2 בגלל ירידה דרסטית של יבוא רכבים חדשים בשנתיים האחרונות ,
"בגדול" מהי התשובה לשאלת השאלות באוטו ללא קומבינות ,"קילומטראז או שנתון" ? כפי שהדגמתי כאן היום
תוקן על ידי חסדא ב- 04/07/2021 23:02:15
תוקן על ידי חסדא ב- 04/07/2021 23:03:43 |
|
שנתון או קילומטרז זה תלוי באיזה רכבים מדובר יש כאלו שעדיף שנתון ויש כאלו שעדיף קילומטרז וזה נכון כפליים אם זה שני רכבים מתוצרת שונה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2021 23:31 |
|
| |
כפי שהדגמתי ,שניהם טובים ,יפניות ואם תרצה ,גם אותו דגם ,
|
|
|
|