בית פורומים בחדרי חרדים

עם בנט בראש אני מרגישה הרבה יותר בטוחה.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/6/2021 07:28 לינק ישיר 
עם בנט בראש אני מרגישה הרבה יותר בטוחה.

כמובן," אם ה' לא ישמור עיר שווא שקד שומר" ואתם?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2021 17:58 לינק ישיר 

התחילו כבר למצוא את הכסף אצל החרדים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 01:51 לינק ישיר 

לא הייתה עבורי? אתה בטוח? כי לא נראה לי שהיית טורח להביא תמונות של א ר ב ע ה !!! ר"י ור"מ בשביל אוייויו.

אני עדין מוחמא, למרות הנסיון להכחיש שזה בשבילי.

תודה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 01:44 לינק ישיר 

נודניק
התשובה לא היתה עבורך

המציאות ממך והלאה, ידעתי שגם תיעוד לא מעניין אותך, לכן מראש לא עניתי לך אלא לההוא שאולי שאל באמת בכדי לדעת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 01:42 לינק ישיר 

תשקר פחות ותאמין לי שלא תשמע ממני. תהיה פחות צבוע ובקושי אסובב ראש לעברך. 

אבל לפחות אתה מתמיד בהתעלמות מעובדות, וחושב שבתמונות תעבוד על מישהו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 01:39 לינק ישיר 

נודניק
אתה חופר

התשובה לא היתה עבורך, אתה לא מעניין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 01:36 לינק ישיר 

אבל תודה על היחס והטורח להביא תמונות (ונסלח על כך ששתים מהן לא מצויין היכן זה. אולי זה הונגריה?)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 01:35 לינק ישיר 

וואו ארבעה ראשי ישיבות!!!

ואם נוריד שנים שאוייויו התכוון להם נותרנו עם שנים... 

הבן אדם אפילו לא מתבייש...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 01:21 לינק ישיר 

אויויוי כתב:
מה זה בטוח ? נהייה פה שוויץ

ששש

אל תהרוס לאדמו"רים וראשי הישיבות והר"מים את החופשה בשוויץ, עלולים עוד לעשות לנו את ה"בנאות דשא" כאן בארץ.

כן נוירולוג, נשמח לדעת מיהם אותם "ראשי ישיבות ור"מים" שנוסעים לשוויץ.
ולא, לא "ראש הישיבה והר"מ" (המקושרים ביניהם משפחתית) הידועים בקשריהם וחנפנותם רבת השנים לכל אדמור זוטר.
הם נוסעים לשם רק מתוך ניסיון מביך לנצל את ההזדמנות להתרועע עם האדמורים וללבוש קפוטה....

תוקן על ידי אויויוי ב- 27/06/2021 15:11:23

טוב
לא ביקרתי באשכול הזה (מה לעשות שאני לא הדביק הידוע של הפורום שתמיד מקפיד לומר את המילה האחרונה וממילא הוא לא מפספס שום דבר), אז רק אודות לדביק הנ"ל באשכול אחר הבנתי ששאלת שאלה ולא נענית.

מאחר וכתבת שתשמח לדעת, אז בהחלט אשמח לשמח אותך ואתן לך כמה דוגמאות

ראש ישיבת פוניבז' ר' בערל פוברסקי

הרב ברמן מישיבת פוניבז'

ראש ישיבת מיר ר' לייזר יהודה פינקל

ראש ישיבת בית שמואל הרב ארנפלד

שמחתי לשמח 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 22:06 לינק ישיר 
קלעפער

אויויוי כתב:
מה זה בטוח ? נהייה פה שוויץ

ששש

אל תהרוס לאדמו"רים וראשי הישיבות והר"מים את החופשה בשוויץ, עלולים עוד לעשות לנו את ה"בנאות דשא" כאן בארץ.

כן נוירולוג, נשמח לדעת מיהם אותם "ראשי ישיבות ור"מים" שנוסעים לשוויץ.
ולא, לא "ראש הישיבה והר"מ" (המקושרים ביניהם משפחתית) הידועים בקשריהם וחנפנותם רבת השנים לכל אדמור זוטר.
הם נוסעים לשם רק מתוך ניסיון מביך לנצל את ההזדמנות להתרועע עם האדמורים וללבוש קפוטה....

תוקן על ידי אויויוי ב- 27/06/2021 15:11:23

צדיק, אלו ליטוואקעס, לגביהם לא צריך מקורות. המקורות הם רק בשביל גור...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 21:53 לינק ישיר 

בנט נלחם למנוע חורבן "בית שלישי" אז הוא-חסך מאיתנו צומות מיותרים

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 27/06/2021 22:02:42

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 21:30 לינק ישיר 

איזה מהדר/ת, תשע וחצי בלילה ועוד לא שוברים את הצום...
נראה לי שאת/ה בין התומכים היחידים של הנוכלים שעוד צמו היום, שלא לדבר על חומרה של רבינו תם כפול:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 21:23 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
אם הבייס מוכן לחיות עם השקרים, משמע אין מדובר פה במעשה נוכלות

נותר לעיתונאים להביע את דעתם - אבל במדינה דמוקרטית אין ערך לדעתם יותר מאשר לדעה של כל אחד אחר...
(ו-שוב, בפעם האלף- גם לי הייתה שאיפה שביבי ירד, ואפילו לבושתי הייתה לי שאיפה שזה יקרה על ידי בנט כי משום מה האמנתי בו, אבל כשזה קורה בצורה בולשביקית כל כך ועוד עם כזאת זחיחות של הנוכלים זה בהחלט נראה כמו משהו קומוניסטי)...

בכל מקרה- מעשה נוכלות כזה קיצוני כמו של בנט, שהשתמש בשחיתות במשפחות שכולות כדי שיתמכו בו היות ובשונה מביבי "לא ישב עם מנסור עבאס " אין לזה הסבר אחר למעט ניסיון לגניבת קולות, בשונה מביבי שמשקר שקרים "קלים" והציבור שלו אוהב את זה...

ועוד לא דיברנו על היחס המגעיל אליהם אחר כך, כשרצו לבוא להביע את דעתם בכנס התמיכה של "פעילי" ימינה...

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 27/06/2021 21:06:32

אני רוצה ללכת לשבור את הצום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 21:05 לינק ישיר 
מצדרביעי

אם הבייס מוכן לחיות עם השקרים, משמע אין מדובר פה במעשה נוכלות

נותר לעיתונאים להביע את דעתם - אבל במדינה דמוקרטית אין ערך לדעתם יותר מאשר לדעה של כל אחד אחר...
(ו-שוב, בפעם האלף- גם לי הייתה שאיפה שביבי ירד, ואפילו לבושתי הייתה לי שאיפה שזה יקרה על ידי בנט כי משום מה האמנתי בו, אבל כשזה קורה בצורה בולשביקית כל כך ועוד עם כזאת זחיחות של הנוכלים זה בהחלט נראה כמו משהו קומוניסטי)...

בכל מקרה- מעשה נוכלות כזה קיצוני כמו של בנט, שהשתמש בשחיתות במשפחות שכולות כדי שיתמכו בו היות ובשונה מביבי "לא ישב עם מנסור עבאס " אין לזה הסבר אחר למעט ניסיון לגניבת קולות, בשונה מביבי שמשקר שקרים "קלים" והציבור שלו אוהב את זה...

ועוד לא דיברנו על היחס המגעיל אליהם אחר כך, כשרצו לבוא להביע את דעתם בכנס התמיכה של "פעילי" ימינה...

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 27/06/2021 21:06:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 20:59 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
בשורה התחתונה -ה"בייס" של ביבי נשאר אתו למרות תמרוניו, מה שאי אפשר לומר על הבייס של בנט, ואף פעם לא תפסנו את ביבי על רמאויות בסדר גודל כזה, לא יחזור כמה פעמים תמלמלו את מה שכתוב בקמיע גירוש השדים :
"ביבי-ביבי-ביבי"...

לגבי טענותייך על קלמן ליבסקינד וכיו"ב - אני לא מבין למה את/ה ממשיכ/ה לחזק את טענותי שאת/ה רוצה להחליף את העם, ושקבוצת עיתונאים ו"הוגי דעות" הם אלו שיחליטו מי ימשול....
אם הבנתי אותך טוב, אין לך בעיה שמנהיגים משקרים את העם לפני הבחירות, הכול תלוי אם הבייס יכול לחיות עם השקרים, או שלא. אז הבה נחכה אולי נגלה שגם הבייס של בנט מוכן לחיות עם השקרים!,והכול יבוא על מקומו בשלום!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 20:53 לינק ישיר 

אין מה לעשות בדמוקרטיה יש מקום להוגי דעות, עיתונאים. אבל האם אתה חושד שקלמן שמאלני או שיש לו אינטרסים זרים?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 27/06/2021 20:55:03

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > עם בנט בראש אני מרגישה הרבה יותר בטוחה.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext