בית פורומים בחדרי חרדים

ושוב החילונים המטומטמים מביאים עלינו קורונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/6/2021 12:36 לינק ישיר 
ושוב החילונים המטומטמים מביאים עלינו קורונה

כן, מטומטמים. מי שמעקם את האף ולא מאמין ב"ונטמתם בם" - אז יהיה לו אף עקום. ממילא חוש הריח שלו לא משהו.

בכל השנה האשימו את החרדים שמזלזלים בהנחיות, כאילו שההנחיות לא נכתבו במיוחד ל"משפחות" עם הורה1, הורה2, הורה15, כלב, כלב וחצי ילד בלי טיפת התאמה לחיים של ציבורים אחרים ונורמליים יותר (כולל ערבים. כן)

אבל חוץ מההנחיות, מי המטומטמים שפעם אחרי פעם מתנהלים ב"סמוך" בזוי, אגואיסטי ואופייני ומביאים עלינו את גלי הקורונה? אין להם שטריימל... גם לא קנייטש.

את הגל הראשון הביאו חכמולוגים שהיה להם דחוף לטוס לאיטליה כשזו היתה נגועה למוות. שלא לדבר על אותו בעל חנות באור יהודה שירה את יריית הפתיחה לקורונה בישראל אחרי שחזר מאיטליה (מילא, נניח שהיה חייב), הדביק חצי עיר ושיקר ביודעין בחקירה האפידמיולוגית שלא היה בחנות בכלל.

את הגל השני הביאו תלמידי גימנסיה בירושלים שהחליטו בשרירות ש"נגמרה הקורונה".

את הגל השלישי - המוני הערסים ששטפו את דובאי עם הווריאנט הבריטי שלה.

ואת הרביעי - בליינים בזויים ששנה, כן שנה שלימה(!!) התייסרו בייסורים נוראים בכך שנמנע מהם לצאת ולבלות בחו"ל ואיך שהיתה להם הזדמנות - הסתערו על נתב"ג לכל הרוחות והעברים וכמובן שלא חלמו בכלל להיזהר בגרוש.

הנה

''היה פיגוע המוני'': עשרות נדבקו במסיבה של האלפיון ברמת השרון
בין המשתתפים במסיבה: בנקאים בכירים, מנהלים במשק, אנשי שוק הון ופרסומאים • לפחות 20 מהחוגגים נמצאו חיוביים לנגיף • עשרות נשלחו לבידוד • אחת הסיבות שנבדקות: חלק מהנוכחים שבו מלונדון שם נדבקו בזן ההודי
חרדים 10 ט"ו תמוז התשפ"א / 24.06.2021

צילום: Flash90

מסיבה שהתקיימה בביתו של איש עסקים מוכר מאד בעולם העסקי ברמת השרון במוצ''ש – הסתיימה בהדבקה של 20 איש ובכניסה לבידוד של עשרות אנשי עסקים.

לפי דיווח ב'כלכליסט', בין המשתתפים במסיבה היו בנקאים בכירים, מנהלים במשק, אנשי שוק הון ופרסומאים.

משתתפי המסיבה ביצעו בימים האחרונים בדיקות קורונה ולפחות 20 מהם נמצאו חיוביים לנגיף.

לפי הדיווח, ככל הידוע אלה שאובחנו כמאומתים היו מחוסנים, אולם חלקם פיתחו תסמינים משמעותיים, וכך למעשה התגלתה ההדבקה.

בעקבות כך עודכנו משתתפי האירוע בממצאים, וחלקם נכנסו לבידוד.

אחת הסיבות שנבדקות היא שחלק מהנוכחים שבו מלונדון שם נדבקו במוטציה ההודית.

"היה שם פיגוע המוני", אמר אחד המשתתפים ל'כלכליסט'. "כל שעה אני מקבל שם חדש שהיה במסיבה ונדבק בקורונה".

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2021 13:04 לינק ישיר 

ושוב...

*מטה ההסברה למאבק בנגיף הקורונה*

זוהה בישראל הוראיינט שהתגלה במדינות דרום אפריקה.

מדובר כרגע בחוזר ששב ממלוואי ובנוסף קיים חשד לעוד שני מקרים של שבים מחו"ל שכרגע ממתינים לתוצאות הריצוף שלהם והם נשלחו לבידוד.

בשלושת המקרים מדובר במחוסנים שפרטי ההתחסנות שלהם נמצאים כרגע בתהליך אימות.

החקירה נמצאת בעיצומה אחר מגעים נוספים.

משרד הבריאות ממשיך לעקוב אחר המצב ויעדכן את הציבור בהתפתחויות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2021 14:19 לינק ישיר 
בהמות אגואיסטיות

850 שגרת קורונה
נוסעים לחו"ל למרות אזהרות המסע: "מה, נשב בבית? חייבים לבלות"
רה"מ קרא להימנע מטיסות לא-הכרחיות והקבינט אישר חובת בידוד לשבים עד לקבלת תוצאות הבדיקה - אך רבים יוצאים עדיין לחופשות בחו"ל, גם למדינות תחת אזהרה. "חושש, אבל כבר קנינו כרטיסים", אומר לאוניד שטס עם המשפחה לאבו דאבי. ומה עם שמירה על מסכות? "אם אעיר, אולי אקבל משהו בראש"
תמונה כללית
רועי רובינשטיין | עודכן: 00:33
Play Videoshare-iconshare-iconshare-icon
טסים לחו"ל למרות האזהרות: "מה, נשב בבית?" (צילום: אבי חי)
מה עומד מאחורי הטכנולוגיה של בי קיור לייזר?
בית ללא כאבים
-
ממומן
האיש החזק בפולין נגד לפיד: "דבריו לא מקובלים, אנו לא חייבים כלום לאף…
חדשות
בצל העלייה בתחלואה בקורונה בשבועות האחרונים, והחשש מהבאת זנים מסוכנים של הנגיף לארץ דרך נמל התעופה בן גוריון, ראש הממשלה נפתלי בנט קרא לאחרונה לישראלים להימנע מטיסות לא-הכרחיות לחו"ל. אמש (רביעי) אף אישר קבינט הקורונה הגבלות שכוללות חובת בידוד לכל החוזרים מחו"ל עד לקבלת תוצאות הבדיקה שנערכה להם בנתב"ג. למרות ההמלצה, ישראלים לא מעטים ממשיכים לטוס לנופש - וחלקם גם למדינות תחת אזהרת מסע לאור מצב התחלואה בהן.

ההנחיות החדשות בנתב"ג: מדריך לנוחתים בישראל
בסיור שערכנו בנתב"ג כדי לבחון אם "הפרצה" בשער הכניסה הראשי לישראל אכן נסתמה, שוחחנו בין היתר עם לאוניד שיכמן, תושב אשדוד, שטס לאבו דאבי עם משפחתו וחבריו. הוא סיפר כי הוא לא מוטרד מאוד מכך שגם לגבי איחוד האמירויות קיימת אזהרת מסע שכזו. "אני לא כל כך דואג כי ראיתי שיש ירידה בתחלואה. אני כן חושש, אבל קנינו כרטיסים, אז מה נעשה?".
צילום: מוטי קמחי
10
מחכים בתור בנתב"ג. הנמל מתעורר, אבל המספרים עדיין לא כשהיו (צילום: מוטי קמחי)
(צילום: מוטי קמחי)
שיכמן הוא אחד מני נוסעים רבים בימים אלו בנתב"ג: אף שמספרי הנוסעים כעת לא גבוהים כפי שהיו בשנים עברו בתקופת השיא של הקיץ, הנמל שהיה מעט מנומנם בחודשים האחרונים "מתעורר" מחדש, במיוחד לאחר תחילתו של החופש הגדול. אשתו של שיכמן, טליה וולפוביץ, אומרת גם היא שלמרות שהיא חשה חשש מסוים, הוא לא מצדיק את ביטול הנסיעה: "הילדים מחוסנים ואנחנו די בטוחים שם, כי מאוד מקפידים שם על מסכות. נכון, תמיד יש חששות אבל אנחנו מאוד מקפידים".

גינדי שטילמן, בן 65 מבת ים, טס לאוקראינה, שגם לגביה פרסם משרד הבריאות אזהרת מסע. "מה לא לנסוע? לשבת בבית?", הוא תוהה. "למה להיכנס לבידוד אם אני מחוסן? וגם אם כן, נשב בבידוד. חייבים לצאת לבלות".
אירה, תושבת תל אביב שטסה באותה טיסה בכדי לבקר את משפחתה באוקראינה, אומרת שהיא יותר מתרגשת מאשר חוששת: "האמת שאני מתרגשת כי שנתיים לא טסתי. אני מחוסנת אבל זה עדיין מפחיד אותי. לפי מה שאני יודעת צריך לשים מסכות, אבל הכול פתוח ואין סגר, ואני בכלל אהיה עם המשפחה. אני יודעת שאהיה עם מסכה אם אצא למקומות".
"אני מחוסנת, אבל זה עדיין מפחיד אותי". הנוסעים בנתב"ג (צילום: מוטי קמחי)
ניסים קלנדרוב, שטס לווינה, בירת אוסטריה, אמר כי הוא טס עבור מפגש משפחתי - וכי היה נמנע מהטיסה אם מטרתה הייתה נופש. "אוסטריה עוד לא אדומה ויש אישור לצאת ולחזור, מה גם שאני מחוסן", אמר. "התגעגענו לנוח ולהוריד את המסכות, אבל כרגע אני טס בשביל צורך מסוים".

בסיור שערך ראש הממשלה בנט בנתב"ג לפני כשבועיים, אחרי חשיפת הנתונים ב-ynet ובידיעות אחרונות המעידים על הפרצה שם, הוא קרא גם לנוסעים להקפיד ככל האפשר על שמירה על עטיית מסכות. האם קריאתו זוכה להיענות? נראה שלרוב התשובה היא כן. רוב גדול מבין הנוסעים והעובדים שבהם הבחנו בסיור בנתב"ג עטו מסכות. עם זאת, עובדי הנמל ומאבטחים שזו עבודתם המוגדרת נדרשו מדי פעם לגשת לנוסעים ולבקש מהם לעטות מסכה, או לעשות זאת נכון: להרימה כך שתהייה על הפה והאף.
יעקב דביר, שטס לאוסטריה, חש דווקא שהאכיפה בשדה אינה מספקת. "למרות שיש חובה אנשים מורידים מסכות וזה מפריע לי כי אני נזהר ומחוסן", הוא מספר. "אין פיקוח, אין אזהרה ואם אעיר אולי אקבל משהו בראש".
אכיפה בנמל? יש מי שמתלונן (צילום: מוטי קמחי)
ולדימיר ליומן מאשדוד, שטס לאבו דאבי, מביע כעס מהמראה של שורה ארוכה של נוסעים הממתינים לתשאול הביטחוני. "יש פה מחדל, אנחנו עומדים בטור כבר שעה והוא לא מתקדם. רוב האנשים ממושמעים ועם מסכות. צריך היה לפזר את האנשים ולא להכניס אותם לטור אחד ענק. היה ברור שיהיו אנשים, למה לא פתחו עוד עמדות?".

במסגרת הניסיונות לסתום את אותה "פרצה" בנתב"ג, הממשלה נקטה כמה וכמה פעולות בשבועות האחרונים. אמש החליט כאמור קבינט הקורונה לחייב את כל השבים לישראל להיכנס לבידוד עד לקבלת תוצאות בדיקת הקורונה הנערכת בנתב"ג - הנחיה שתיכנס לתוקף רק בעוד שבוע עד עשרה ימים.
בנוסף, במתחם מוקם כעת אוהל שישמש כמתחם בדיקות נוסף, על מנת לאפשר 2,500 בדיקות בכל שעה. בסוף החודש שעבר נכנסה לתוקף הנחיה נוספת: כל אזרח ותושב ישראלי מעל גיל 16 נדרש למלא טופס נוסע יוצא במהלך 24 השעות שלפני המראתו מישראל. בטופס יש למלא הצהרה שהנוסע לא יבקר במדינות המוגדרות ברמת סיכון מרבית.
בנט בנתב"ג: "קצב ההדבקה של הזן ההודי גבוה משחשבנו" (צילום: ליהי קרופניק)
ההגעה למדינות שמוגדרות כבעלות רמת סיכון מרבית אסורה, אלא באישור מיוחד מוועדת חריגים - ובממשלה החדשה הבטיחו לצמצם כמה שיותר את מתן האישורים הללו. נכון להיום מדובר בשש מדינות: ארגנטינה, ברזיל, דרום אפריקה, הודו, מקסיקו ורוסיה. בנוסף ישנן 14 מדינות שנמצאות על סף כניסה לרשימת המדינות המסוכנות על פי משרד הבריאות. בין המדינות הללו ניתן למצוא את אוגנדה, אורוגוואי, איי סיישל, אתיופיה ועוד. אחרי אלו ישנה רשימה ארוכה של מדינות אחרות שאליהן יש אזהרת מסע, ובהן כאמור איחוד האמירויות, אוקראינה ואוסטריה.
בישיבה שלו אתמול קיבל קבינט הקורונה המלצות נוספות של משרד הבריאות, מתוך מטרה לצמצם את התחלואה ואת התפשטות זן הדלתא (הווריאנט ההודי): בדיקות מהירות בכניסה למוסדות גריאטריים וביצוע בדיקות קורונה מהירות בקייטנות ובמחנות קיץ שבהם משתתפים יותר מ-100 ילדים. הבדיקות במוסדות ובקייטנות יהיו על חשבון המדינה, בעוד הבדיקות לשבים מחו"ל ימשיכו להיות בתשלום. כאמור החלטות הקבינט ייכנסו לתוקף בעוד כשבוע עד עשרה ימים, ומלשכת ראש הממשלה נמסר כי לא מדובר ב"מגבלות דרסטיות".
עבודות הקמת אוהל בדיקות הקורונה בנתב"ג (צילום: משרד הביטחון)
בלשכת בנט ציינו כי "במטרה להגביר את שיתוף הפעולה של הציבור באכיפת הבידוד, משרד הבריאות יקיים עבודת מטה לבחינת קיצור ימי הבידוד". הקבינט הסמיך את בנט ואת שר הבריאות, ניצן הורוביץ, לקחת החלטות שוטפות למימוש האסטרטגיה שנקבעה. בדיון נקבע כי האסטרטגיה הקיימת תימשך - "בלימה רכה" של התפשטות הנגיף, תוך מינימום פגיעה בכלכלה ובשגרת החיים.
בתוך כך, מנתוני משרד הבריאות שפורסמו אמש עולה כי נמשכת המגמה המתונה של העלייה במספר חולי הקורונה שמצבם קשה: 46 חולים מאושפזים כעת במצב קשה בבתי החולים ברחבי הארץ. בששת הימים האחרונים פונו בסך הכול לבתי החולים 33 חולים במצב קשה. עם זאת, מספר המונשמים נותר יציב והוא עומד על 17. גם מבחינת הנפטרים אין שינוי ומקרה הפטירה האחרון מקורונה אירע ביום רביעי לפני שבועיים. מאז חצות ועד לשעות הערב קיבלו 325 ישראלים הודעה שהם חיוביים לקורונה. בסך הכול פוענחו כ-46 אלף בדיקות ומספר החיוביים עומד על 0.7% - בדומה לימים האחרונים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2021 01:01 לינק ישיר 

מסתבר שמה שהביא למאות מאומתים!!
הן הפשלות שהיו!! בשדה התעופה!!
משלחת הספורט שהגיעה מאתיופיה ארץ אדומה !!
שלא שמרו על כללי הבידוד וגם המשטרה לא אכפה את הבידוד !!אלפי אנשים שיצאו משדה התעופה שהגיעו ממדינות אדומות ללא בדיקות קורונה ונסעו ברכבת וכך נוצרה שרשרת הדבקה נוספת !!
מקווה שמשרד הבריאות והממשלה יבינו שמדיניות הסגרים ההגבלות וההיסטריה וחרדות והפניקה שיש 5.5 מליון מחוסנים ועוד מליון מחלימים לא נחוצה !!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2021 22:17 לינק ישיר 
דבר_תורה

איש_חשוב כתב:
נכון, אבל הבעיה אצל החרדים שזה מגיע מלמעלה.

ראו מה בין בני לבין בן חמי.
אלו סיבות הביאו את המגזר שלך להפיץ קורונה, ואלו סיבות הביאו את החרדים 
ברור שהפצת קורונה כשלעצמה אסורה, אבל הסיבות -
חרדים מוסרים נפשם כדי שלא לחבל בסדר היום החרדי, מבלי להיכנס לויכוח מה נכון והאם, לא רוצים לוותר על מנין תפילה בציבור, לימוד בכולל, ילדים שמחסירים לא רק לימודים אלא גם מתחילים להתחצף בלי מסגרות, בחורים ונערים שבלי מסגרות ישיבתיות עלולים להתקלקל ולצאת לריק אליו יצאת.
חילונים, לא מוסרים את נפשם.. הם סתם פשוט ממש בא להם לבלות, זה כיף.. ואין כוח לשנות את סדר היום.. ומי יגיד לנו מה לעשות ולא לצאת לבלות במסעדות ופאבים מלאי שיכורים צחנה ושירה פרועה
על בתי הספר הם ויתרו, סגרו, את מקומות ההוללות לא סגרו, אי אפשר לוותר

כן זה בא מלמעלה, לא רק מהרבנים / אדמורי"ם, אלא מהרוחניות מלמעלה.
אצלכם זה בא מלמטה, מהבהמה שאתה, מהעגלה הריקה שאתה נושא
אנו רצים וכו'

לגזור ולשמור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2021 17:52 לינק ישיר 

בעיקרשומע כתב:

ראו מה בין בני לבין בן חמי.
אלו סיבות הביאו את המגזר שלך להפיץ קורונה, ואלו סיבות הביאו את החרדים 
ברור שהפצת קורונה כשלעצמה אסורה, אבל הסיבות -
חרדים מוסרים נפשם כדי שלא לחבל בסדר היום החרדי, מבלי להיכנס לויכוח מה נכון והאם, לא רוצים לוותר על מנין תפילה בציבור, לימוד בכולל, ילדים שמחסירים לא רק לימודים אלא גם מתחילים להתחצף בלי מסגרות, בחורים ונערים שבלי מסגרות ישיבתיות עלולים להתקלקל ולצאת לריק אליו יצאת.
חילונים, לא מוסרים את נפשם.. הם סתם פשוט ממש בא להם לבלות, זה כיף.. ואין כוח לשנות את סדר היום.. ומי יגיד לנו מה לעשות ולא לצאת לבלות במסעדות ופאבים מלאי שיכורים צחנה ושירה פרועה
על בתי הספר הם ויתרו, סגרו, את מקומות ההוללות לא סגרו, אי אפשר לוותר

כן זה בא מלמעלה, לא רק מהרבנים / אדמורי"ם, אלא מהרוחניות מלמעלה.
אצלכם זה בא מלמטה, מהבהמה שאתה, מהעגלה הריקה שאתה נושא
אנו רצים וכו'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2021 16:46 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2021 15:00 לינק ישיר 

כמובן שמצעד הבזיון שמתקיים בתל אביב לא תורם להתפשטות נגיפים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2021 14:35 לינק ישיר 

עוד כמה שבועות ישקיטו את הידיעה שהבאת בכותרות על החרדים שנתפסו באיזה טיש / לוויה בלי מסיכות.
מי יזכור את ה"מי התחיל"

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ושוב החילונים המטומטמים מביאים עלינו קורונה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext