| נשלח ב-27/6/2021 23:13 |
|
| |
יעקב אשר בצום י"ז בתמוז על ח"כ עידית סילמן : בושי והיכלמי לך
היה היום דיון בכנסת,
מתי?
בצום י"ז בתמוז,
ביקשו חברי הכנסת החרדים לדחות את הדיון לאחרי הצום,
כמקובל לטענתם בכנסת, מזה שנים ,
התעקשה חברת הכנסת מימינה לקיים את הדיון בצום י"ז בתמוז
אגב : היא צמה ?
למה אפשר לקיים את הדיון בצום י" בתמוז?
כי אם חברי הכנסת באו בבוקר הצום ליישוב 'אביתר' על מנת למנוע את הריסת היישוב,
כשהם מרגישים שביום שבו פרצו את חומות ירושלים להחריבה, הם חשים לבוא למנוע הרס יישוב יהודי,
אזי היא יכולה לעשות דיון בצום י"ז בתמוז,
ואז באמצע הדיון היא מפטירה לחבר הכנסת 'יעקב אשר'
"הרבה זמן לא ראיתי אתכם מזיעים ככה"
חבר הכנסת 'יעקב אשר' שהוא חבר כנסת רגוע בדרך כלל,
הגיב "מה זה החרדים המזיעים האלה?????"
בושי והיכלמי לך ! ! !
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2021 23:26 |
|
| |
ההתנהגות של הפוליטקאים החרדים בתקופה האחרונה מביישת אותם ואת הציבור שלהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2021 16:53 |
|
| |
יעקב אשר מאשים אשה באנטישמיות על לא דבר, כלומר מעליל את אחת העלילות החמורות על יהודי, והתגובה היא "הוא לא נהג נכון" יעני, בטעות עקף בכביש או עשה גרפס באמצע ישיבה ועדה...
אבל סילמן מבחילה.
הינדוס תודעה...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2021 13:04 |
|
| |
אחרי שהלכת בחום לאביתר אז היא אמרה בצדק החרדים מזיעים
ת ת ב י י ש ל ך ! !
התנהגותך במשך השבוע היא מתאימה לגנון ולא לח"כ מכובד
תוקן על ידי מוצש ב- 28/06/2021 13:06:16
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2021 12:14 |
|
| |
| קרשינדו כתב: |  | | אתר חרדי לתפארת. אתר עם המון אהבה ליהודי החרדי. ממש לחשוב שאנחנו בn12 או בynet.עם כמות ככ גדולה של שנאה עצמית לפעמים נדמה שרוב הכותבים כאן הם ישראל פריי ומקווים לקבל איזה פרס על חשבון הכפשת החרדים.
|
|
תראה
אני לא מתכוון להגיב בשם אחרים אלא בשם עצמי בשונה מכמה כאן אני לא מאוהב ומשועבד למנסור עבאס, ולא מסומם מרעל של התקשורת וקורבן לשטיפת מוח מבלי להכיר במציאות ועובדות. עכ"פ במקרה ספציפי זה יעקב אשר לא נהג נכון, ולא בגלל שעידית סילמן אינה מתנהגת בנבזות וכמו ילדה קטנה, היא אכן נוהגת כך, אלא שהניסיון לקשר את מה שאמרה למשהו בעל ניחוח אנטישמי פשוט לא מתחבר לדברים שאמרה. אתה מוזמן לשמוע, ועם כל הגועל שיש לי כשאני רואה את ההתנהלות שלה, היא אמרה שהם מזיעים היום במובן ובהקשר של לחץ שהם משדרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2021 09:31 |
|
| |
| עיבל כתב: |  | ר
איזה אדם חסר רגשות אנושיים אתה,
ללכת ולעזור לאנשים שלא יהרסו את ביתם,
בשבילך זה טיול בטבע
תתבייש לך ! ! !
אין על הגבעה שבה ביקרו חברי הכנסת "בתים" של אף אחד. יש שם התנפלות בלתי חוקית של פרחחים האוחזים באדמה לא-להם. יש לי בהחלט רגשות אנושיים כלפי המתנפלים, רגשות של דחייה, תיעוב והתנגדות. מי שצריך להתבייש הוא מי שתומך בעוולה הזאת. |
|
שוב ! איזה אדם חסר רגשות אנושיים אתה ! ! !
הגבעה הזו שייכת לעם ישראל כי היא חלק מארץ ישראל
הבתים הללו שייכים להם כי הם בנו אותם,
יש להם את כל האישורים החוקיים חוץ מאשר חתימה של שר הביטחון ! ! !
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2021 09:23 |
|
| |
אתר חרדי לתפארת. אתר עם המון אהבה ליהודי החרדי. ממש לחשוב שאנחנו בn12 או בynet.עם כמות ככ גדולה של שנאה עצמית לפעמים נדמה שרוב הכותבים כאן הם ישראל פריי ומקווים לקבל איזה פרס על חשבון הכפשת החרדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2021 01:55 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | ר
בשבילך זה טיול בטבע
תתבייש לך ! ! !
|
|
אין על הגבעה שבה ביקרו חברי הכנסת "בתים" של אף אחד. יש שם התנפלות בלתי חוקית של פרחחים האוחזים באדמה לא-להם. יש לי בהחלט רגשות אנושיים כלפי המתנפלים, רגשות של דחייה, תיעוב והתנגדות. מי שצריך להתבייש הוא מי שתומך בעוולה הזאת.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2021 01:20 |
|
| |
ממש היה ניכר ביעקב אשר הקושי בצעקות המזוייפות על סילמן, ממש במסירות נפש הוא צעק עליה.
אבל הבנתי למה רעיונביץ מחבב את אשר, כי הוא שיקר שסילמן אמרה משהו על זיעת החרדים. הוא מעליל עליות כמו רעיונביץ.
מצא מין את מינו.
או כמו שהגר"ש במשאו הבלתי נשכח בפורים שעבר, שציטט את בן סירא (ומיד הוסיף שמובא בתוס' כדי שחלילה לא יגידו שקורא בבן סירא..) שכתוב וכל עוף למינהו, ומוסיף בן סירא, ובן אדם בדומה לו...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2021 00:42 |
|
| |
החכם עיניו בראשו ולא יוצא לטיולים בצום או ביום עבודה "טעון רגשית" (או טעון בצל במקרה של דרעי ושות')
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2021 00:39 |
|
| |
| A_Smithee כתב: |  | | גם אני עבדתי היום, אין סיבה שיום עבודה רגיל יהיה יום חופש לחברי הכנסת |
|
גם אני עבדתי היום, ולא מעט שעות.....
אבל לא הייתי הולך לישיבה חשובה אחרי נסיעה ארוכה של כמה שעות וגם סיור בחום 35 מעלות,
בנושא כל כך טעון ריגשית כמו הריסת יישוב יהודי,
ואחר כך ללכת לישיבה חשובה עם נוכחות תקשורתית,
וכל הכבוד לחברי הכנסת של ש"ס שהלכו לשם,
להזדהות עם מאויימי ההריסה, בשמש הקופחת בצום י"ז בתמוז,
ואחר כך באו לישיבה בכנסת
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 28/06/2021 00:40:17
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2021 00:29 |
|
| |
גם אני עבדתי היום, אין סיבה שיום עבודה רגיל יהיה יום חופש לחברי הכנסת
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2021 00:26 |
|
| |
| עיבל כתב: |  | רעיונוביץ הסביר היטב והוא צודק בהחלט: מי שיוצא לטיולים בטבע בי"ז בתמוז, חזקה עליו שהוא יכול להשתתף בדיונים בכנסת בי"ז בתמוז. מי שרוצה לנוח, שינוח בזמן פגרת הכנסת.
את הניסיון של התיירים הנלהבים להתחמק מלבצע את תפקידם הפרלמנטרי יש לדחות. תודה לך, רעיונוביץ, על שהבהרת נקודה חשובה זאת.
תוקן על ידי עיבל ב- 27/06/2021 23:38:38 |
|
בשבילך זה טיול בטבע
תתבייש לך ! ! !
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2021 00:18 |
|
| |
עידית סילמן הזו מתנהגת בצורה מבחילה, שלא לדבר על זה שהיא כל הזמן מתעסקת בסלולרי שלה תוך כדי שמדברים אליה (להזכירכם, היא יו"ר הועדה), נראה שהיא מקבלת הוראות אונליין מהמפעילים שלה. עם זאת, ההתנהגות של ח"כ יעקב אשר רחוקה מלהיות מכובדת, וההתנפלות הספציפית שלו על האמירה שלה אינה במקום ולא לעניין. יש מספיק מה לתקוף את הילדה הקטנה הזו (מה לעשות, היא אכן זכתה ביושר לכינוי הזה) גם מבלי דמגוגיה מיותרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2021 00:13 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 23:37 |
|
| |
רעיונוביץ הסביר היטב והוא צודק בהחלט: מי שיוצא לטיולים בטבע בי"ז בתמוז, חזקה עליו שהוא יכול להשתתף בדיונים בכנסת בי"ז בתמוז. מי שרוצה לנוח, שינוח בזמן פגרת הכנסת.
את הניסיון של התיירים הנלהבים להתחמק מלבצע את תפקידם הפרלמנטרי יש לדחות. תודה לך, רעיונוביץ, על שהבהרת נקודה חשובה זאת.
תוקן על ידי עיבל ב- 27/06/2021 23:38:38
|
|
|
|
|