בית פורומים בחדרי חרדים

שבועיים בלי ביבי ויש חיים אחרי ביבי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/7/2021 08:58 לינק ישיר 
מצדרביעי

ברכת_החמה כתב:
חיים בלי מעונות...

נשלח מהאנדרואיד שלי

והקורונה חזרה אחרי שנגמרו החיסונים ובורלא הפסיק לענות לראש הממשלה...

אלפי ערבים מעזה יכולים לקבל אזרחות חפשי -אה, נכון האופוזיציה אשמה (למרות שהמושחתים לא הסכימו לנסות אפילו לדבר אתם מצד אחד, והתחנפו לחבריהם שונאי ישראל מצד שני ומכרו להם את כל המדינה)
- אולי נצביע הצבעת אי אמון באופוזיציה... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2021 09:50 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
נתניהו האיש שיש לו יתרונות רבים אך גם חסרונות לא מאוד מעניין ומעסיק אותי יומם ולילה (יש תופעות אחרות שאמורות להטריד כל אדם הגון ואזרח בישראל כתוצאה מהרדיפה שרודפים אותו), אני גם לא ישן פחות טוב בלילה מזה שהח"כים החרדים ועוזריהם אינם מחוברים לעטיני השלטון.

דווקא אתם אלו שלא מסוגלים להתנתק מביבי, זו מחלה קשה וחשוכת מרפא,
אוכלים ביבי, שותים ביבי, הולכים לישון עם ביבי, מתעוררים עם סיוטים עם ביבי, קמים בבוקר עם ביבי,
וכך במשך כל היום. אתם ממש פתטיים ואומללים, רחמנות עליכם.

המחלה הזו מתקשרת עם הערצה עיוורת של שטופי מוח מוסתים ורדודים לנוכל השקרן בנט ולמנסור עבאס (אצל השמאל האמיתי זה נובע רק כי הוא משמש כאידיוט שימושי עבורם, אבל אצל הרדודים ושטופי המוח זה באמת מגיע לאהבה).

תוקן על ידי נוירולוג ב- 30/06/2021 15:11:19

דפח"ח

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > שבועיים בלי ביבי ויש חיים אחרי ביבי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.