| נשלח ב-1/7/2021 08:17 |
|
| |
אין למדינה שום עניין לעצור את הקורונה. הזוי
נתב"ג עסקים כרגיל, חבורת אנשים לא מתפקדת. שם מקור התחלואה. אבל אנחנו אנשים רגילים שבחרנו לא לטוס ולא לסכן ולהסתכן השנה צריכים לחזור להגבלות של תו ירוק שאין בו שום היגיון כי מתחתנים מדביקים ומדבקים. רוצו לחסן ילדים שאין להם חם אחוזי תמותה, אבל כן סובלים מתופעות לוואי. חלם במקרה הטוב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2021 11:26 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
| קלעפער כתב: |  | מה שאמרת זה שקר מוחלט. |
|
האמת והשקר כבר מזמן הפסיקו לשחק תפקיד בנושא קורונה. שחקני הקורונה הם מכורי התקשורת מחד ואנשים בעלי חשיבה עצמאית מאידך. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2021 01:03 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | אדם_ה1 כתב: |  |
כשיפמפמו את השפעת כמו שפימפו את הקורונה ועולם שלם חוקרים, מחקרים ותחקירים יבדקו כל פיפס של כל אחד שעבר שפעת, יגיעו לאותם מסקנות בדיוק. ועכשיו כולם יקפצו ויגידו שאמרתי שהקורונה הוא רק שפעת.... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
שפעת גורמת לאיבוד טעם וריח?
|
|
|
|
איבוד חוש הטעם/ריח בשפעת בעיקרו בגלל הצינון, ואפשר עדיין להרגיש טעמים חזקים. בקורונה לפי מה ששמעתי זה פוגע לגמרי בחוש הטעם (אתה יכול לאכול כפית מלח בלי להרגיש) וזה יכול להמשיך שבועות אחרי ההחלמה, מה שבשפעת אף פעם לא שמעתי ומצביע על סוג של נזק נוירולוגי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 23:16 |
|
| |
זו הייתה תגובה לאך טוב וחסד שטען שעורך המחקר מכהן בדרקטיריון של פייזר. אז ציינתי שיש מחקרים נוספים. אני אפילו לא נכנס לדיון אם זה אכן נכון. ודעתי על כל המהלך לא תשתנה בגלל העובדה שאין השפעות נורולוגיות לטווח ארוך, זה רק מרכיב שולי בסוגיא זו.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 22:12 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | ידוע כבר שנגיף הקורונה יכול לגרום לנזקים נוירולוגיים, זאת הסיבה לאיבוד טעם וריח שנמשך גם לאחר המחלה.. |
|
אתה קבעת את זה, או שיש לך סימוכין לכך? דווקא ממה שקראתי עד היום, לא נשמע שזו פגיעה נוירולוגית. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 22:08 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
כשיפמפמו את השפעת כמו שפימפו את הקורונה ועולם שלם חוקרים, מחקרים ותחקירים יבדקו כל פיפס של כל אחד שעבר שפעת, יגיעו לאותם מסקנות בדיוק. ועכשיו כולם יקפצו ויגידו שאמרתי שהקורונה הוא רק שפעת.... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 22:02 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 21:45 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | קלעפער
| אךטובוחסד כתב: |  | | hhaavv כתב: |  |
ראש ה-FDA לשעבר: קיים קשר בין הקורונה לאובדן תאי מוח ד"ר סקוט גוטליב, שכיום מכהן בדירקטוריון פייזר, ציטט מחקר בריטי חדש לפיו הנגיף עשוי לגרום לפגיעה מוחית ארוכת טווח חדשות חוץ 20:01 , 18.06.21 ד"ר סקוט גוטליב, לשעבר ראש מינהל המזון והתרופות האמריקאי (FDA), מזהיר מפגיעה מוחית ארוכת טווח כתוצאה מהידבקות בקורונה. הוא ביסס את האזהרה על מחקר חדש שפורסם בבריטניה. "בקצרה, המחקר טוען שעלול להיות איבוד ארוך טווח של תאי מוח בגלל הקורונה ויהיו לכך השלכות ארוכות טווח", אמר בריאיון לאתר CNBC, "אפשר לפצות על כך במשך הזמן, כך שהסימפטומים עשויים לעבור, אבל אי אפשר להחזיר את התאים אם אכן נהרסו בגלל הנגיף". גוטליב מכהן בדירקטוריון חברת התרופות פייזר המייצרת חיסון נגד קורונה. המחקר הבריטי בחן דימות מוחי לפני ואחרי ההידבקות בקורונה, ובדק ספציפית את ההשפעה הפוטנציאלית על מערכת העצבים. לפי גוטליב, ההרס של תאי מוח יכול להסביר מדוע חולי קורונה מאבדים את חוש הריח שלהם. "ההרס של תאי המוח קרה באזורים שקרובים למקומות שאחראים לריח", הוא הסביר, "ההנחה היא שאובדן חוש הריח הוא התסמין של תהליך בסיסי יותר שיצא לדרך, והתהליך הזה מצמצם את תאי המוח".
|
|
|
|
מחקרים זהים נערכו ע"י עשרות מדענים מדיסיפלינות שונות. והתוצאה זהה. חיפוש בגוגל הביא לי מיד שלושה מחקרים לא של גוטליב. Covid19 and brain cells damage בנוסף שאחד המחקרים התפרסם במאגזין "נייצ'ור" שזה עובר ביקורת עמיתים קפדנית. והעמיתים אסור להם להיות קשורים בחברות כל שהן. |
|
כשיפמפמו את השפעת כמו שפימפו את הקורונה ועולם שלם חוקרים, מחקרים ותחקירים יבדקו כל פיפס של כל אחד שעבר שפעת, יגיעו לאותם מסקנות בדיוק. ועכשיו כולם יקפצו ויגידו שאמרתי שהקורונה הוא רק שפעת.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 21:04 |
|
| |
ידוע כבר שנגיף הקורונה יכול לגרום לנזקים נוירולוגיים, זאת הסיבה לאיבוד טעם וריח שנמשך גם לאחר המחלה..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 20:57 |
|
| |
קלעפער
| אךטובוחסד כתב: |  | | hhaavv כתב: |  |
ראש ה-FDA לשעבר: קיים קשר בין הקורונה לאובדן תאי מוח ד"ר סקוט גוטליב, שכיום מכהן בדירקטוריון פייזר, ציטט מחקר בריטי חדש לפיו הנגיף עשוי לגרום לפגיעה מוחית ארוכת טווח חדשות חוץ 20:01 , 18.06.21 ד"ר סקוט גוטליב, לשעבר ראש מינהל המזון והתרופות האמריקאי (FDA), מזהיר מפגיעה מוחית ארוכת טווח כתוצאה מהידבקות בקורונה. הוא ביסס את האזהרה על מחקר חדש שפורסם בבריטניה. "בקצרה, המחקר טוען שעלול להיות איבוד ארוך טווח של תאי מוח בגלל הקורונה ויהיו לכך השלכות ארוכות טווח", אמר בריאיון לאתר CNBC, "אפשר לפצות על כך במשך הזמן, כך שהסימפטומים עשויים לעבור, אבל אי אפשר להחזיר את התאים אם אכן נהרסו בגלל הנגיף". גוטליב מכהן בדירקטוריון חברת התרופות פייזר המייצרת חיסון נגד קורונה. המחקר הבריטי בחן דימות מוחי לפני ואחרי ההידבקות בקורונה, ובדק ספציפית את ההשפעה הפוטנציאלית על מערכת העצבים. לפי גוטליב, ההרס של תאי מוח יכול להסביר מדוע חולי קורונה מאבדים את חוש הריח שלהם. "ההרס של תאי המוח קרה באזורים שקרובים למקומות שאחראים לריח", הוא הסביר, "ההנחה היא שאובדן חוש הריח הוא התסמין של תהליך בסיסי יותר שיצא לדרך, והתהליך הזה מצמצם את תאי המוח".
|
|
|
|
מחקרים זהים נערכו ע"י עשרות מדענים מדיסיפלינות שונות. והתוצאה זהה. חיפוש בגוגל הביא לי מיד שלושה מחקרים לא של גוטליב. Covid19 and brain cells damage בנוסף שאחד המחקרים התפרסם במאגזין "נייצ'ור" שזה עובר ביקורת עמיתים קפדנית. והעמיתים אסור להם להיות קשורים בחברות כל שהן.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 20:13 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 19:55 |
|
| |
hhaavv
| קלעפער כתב: |  | כשאתה מכריז שהלוויות ירדו ללא החיסונים (או הסגרים, מסכות וכדומה) אתה בודאי יודע שאתה משקר. כדי להוכיח שאני טועה ואינך משקר, די שתביא כמה מדינות שאצלם ללא סגרים או חיסונים הלוויות פסקו. |
|
הוא כבר הסביר שמבחינתו אין הבדל בין אמת לשקר...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 18:55 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | | את החופש הישראלי לא מעוניינים לקלקל. כך היה גם בשנה שעברה. ואז עלתה התחלואה לקראת היו"ט. |
|
לא לגמרי מדוייק, הראיתי פה פעם שדווקא באוגוסט שנה שעברה היתה ירידה, והעליה הרצינית התחילה בספטמבר. (אולי בגלל שהוירוס מתפשט יותר בקלות בבתי הספר)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 18:32 |
|
| |
כשאתה מכריז שהלוויות ירדו ללא החיסונים (או הסגרים, מסכות וכדומה) אתה בודאי יודע שאתה משקר.
כדי להוכיח שאני טועה ואינך משקר, די שתביא כמה מדינות שאצלם ללא סגרים או חיסונים הלוויות פסקו.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 18:22 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | מה שאמרת זה שקר מוחלט. |
|
האמת והשקר כבר מזמן הפסיקו לשחק תפקיד בנושא קורונה. שחקני הקורונה הם מכורי התקשורת מחד ואנשים בעלי חשיבה עצמאית מאידך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 18:10 |
|
| |
מה שאמרת זה שקר מוחלט.
|
|
|
|