כתבתי באופן הכי ברור שאין לתגובתי קשר לתביעה נגדו זה מה שכתבתי לפני הכול - לא בדקתי מה אמר יאיר נתניהו ועל מה בדיוק תבעו אותו הקישור ששמתי אינו מויקי אלא מאתר "מידה" https://mida.org.il/ שאני ממליץ בכל פה לקרוא את המאמרים שם, ומי שיכול גם שיעשה מנוי על האתר המצוין ההוא ומכאן שלא ניסיתי להטעות אף אחד ! ! !
תנוח דעתך (אם יש בזה נחת רוח מסוג שהוא), הוא התכוון אליי ולא אליך. כשהוא תוקף אותי, זה סימן מובהק בדרך כלל שאני בכיוון הנכון.
נשלח ב-21/7/2021 20:50
כל זה התחיל מהודעתו הבומבסטית של נתניהו (1 ביולי למניינם) ש"עוד הערב" תוגש תביעת דיבה ע"ס 500,000 ש"ח נגד ערוצי החדשות, ונגד הכתבים גיא פלג ואביעד גליקמן. הערבים חלפו עברו. ימי בין המצרים גם הם מאחורינו. התביעה לא הוגשה.
נשלח ב-21/7/2021 20:59
קלעפער
hhaavv כתב:
במקום להתנצל על הנסיון להטעות אותנו כאן אתה מביא לינק מויקי שאין לו ולתביעה הזו או להשמצה הזו ולא כלום.
עצוב שזו הרמה שלך. שיקרת, תגיד סליחה טעיתי, לא ידעתי, שכחתי, זה בן של ביבי, משהו...
לא הבנתי. אם לטענתך אני שיקרתי ועשיתי ניסיון להטעות, למה עליי עכשיו לשקר שוב ולומר עכשיו שטעיתי או ששכחתי? או שזו רמת האמת שאתה מכיר... זו גם רמת האמת באמירה שלך שאין קשר בין הלינק לנושא. הסברתי את עצמי היטב, אני לא רואה צורך לחזור על כך. מה שחשוב כאן, זו ההטיה הכל כך חד צדדית שלך בנושא נתניהו, כאילו שהוא טראמפ השנוא שלך בכבודו ובעצמו.
זה ששיקרת זו מציאות. השאלה אם במכון אם לאו. נתתי לך להנות מהספק שיתכן שזו טעות. לא שהצעתי לך להמשיך לשקר. קצת הבנה לא הזיקה לאיש.
ואני מבין שזה בסדר ששיקרת אך אם אני מגלה זאת ברבים אז סימן שאתה צודק, חבל שאין מבחני קרומע קאפ בישיבות.
הלינק הזה מראה שוקסנר היה לו קשר עם פדופיל, אבל זה לא אומר שבוגרי הקרן הם כת פדופילים. כל כך קשה להבין?
הנה משל שיעזור לך להבין, נניח שיאיר לפיד יגיד על פלג הגר"ח שהם כת פדופילים כי הגר"ח השתתף בסעודת שבע ברכות של צאצא של פדופיל מורשע, האם לא תתקומם? אני אתקומם. ולא רק כי הם שו"מ אלא כי אסור להוציא דיבת אנשים רעה גם אם הם לא מקיימים מצות.
תוקן על ידי קלעפער ב- 21/07/2021 20:59:52
תוקן על ידי קלעפער ב- 21/07/2021 21:00:52
תוקן על ידי קלעפער ב- 21/07/2021 21:06:53
נשלח ב-21/7/2021 21:03
קלעפער
רעיונוביץ כתב:
במקום להתנצל על הנסיון להטעות אותנו כאן אתה מביא לינק מויקי שאין לו ולתביעה הזו או להשמצה הזו ולא כלום.
עצוב שזו הרמה שלך. שיקרת, תגיד סליחה טעיתי, לא ידעתי, שכחתי, זה בן של ביבי, משהו...
כתבתי באופן הכי ברור שאין לתגובתי קשר לתביעה נגדו
זה מה שכתבתי לפני הכול - לא בדקתי מה אמר יאיר נתניהו ועל מה בדיוק תבעו אותו
סליחה שזה היה נראה כך. בפעם הבאה אשתדל לצטט את ההודעות כדי שלא יהיה בלבול.
נשלח ב-22/7/2021 23:22
הסיפור (שלא היה ולא נברא?) נפתח בקול רעש גדול, ועטו עליו כל חולי השנאה ושטופי המוח רפי השכל, וזה מה שנצרב בתודעה.
העדכון מהערב כבר לא מעניין את אותם אכולי שנאה ושטופי המוח, אך בכל זאת ראוי להביא את העדכון עם הנוסח המתפתל של הכתב שמתקשה לרדת מהעץ.
בתחילת החודש דווח על בדיקה חדשה של המשטרה בחשד לניצול לא חוקי של כספים בסך עשרות אלפי שקלים שיועדו לצרכי ביטחון במעונם הפרטי של משפחת נתניהו בקיסריה – בתקופה שבנימין נתניהו היה ראש הממשלה. הערב (חמישי) פרסמנו במהדורה המרכזית שככל הנראה הבדיקה הזו לא תהפוך לחקירה פלילית.
לפני מספר ימים גבו חוקרי להב 433 עדויות מכמה בעלי תפקידים. נציין כי לא מדובר בבני משפחת נתניהו שמלכתחילה לא היו חשודים בפרשה. עם סיום הבדיקה, התיק יועבר לבחינת פרקליטות המדינה שתצטרך להחליט אם להפוך את הבדיקה לחקירה פלילית.
עם זאת, ההערכה שמתגבשת כרגע היא שממצאי הבדיקה שנעשו עד כה מעלים שאין הצדקה שהפרשה תתפתח לכדי חקירה פלילית. זאת ההערכה נכון לעתה, ונראה שבכך תסתיים הפרשה.
נזכיר שהחשד שנבדק דיבר על שימוש לא חוקי לכאורה בתקציב משרד ראש הממשלה לצורך עבודות שיפוץ במעון של משפחת נתניהו בקיסריה בעלות של כ-50 אלף שקלים בעת שבנימין נתניהו היה ראש ממשלה.
החקירה נפתחה לאחר שהחומר בעניין הועבר מהיועצת המשפטית של משרד ראש הממשלה, שלומית ברנע-פרגו, ליועץ המשפטי לממשלה, אביחי מנדלבליט. אחרי ישיבות ארוכות שנערכו בסוגיה, הוחלט להורות למשטרה על פתיחה בבדיקה.
(מאקו)
נשלח ב-22/7/2021 23:40
סתם, למען ההשכלה הכללית: יש לטענתם בדיקה לחשד לפלילים. כשיש חשד לפלילים - אמור להיות אדם או גוף החשוד בכך, לא? כתוב בפירוש שלא ראש הממשלה או בני משפחתו חשודים בכך. אז מי כן חשוד? האפשרויות הם: הקבלן, שהפנה על דעת עצמו חלק מהכספים לשיפוצים שלא הוזמנו ע"י ראש הממשלה. בעברית קוראים לזה שהוא נתן להם משהו חינם, לא ש'הוא הפנה כספים' שקיבל עבור משהו אחר. אם זה לא הוא, אז זה משרד ראש הממשלה, שהחליט לפרגן לראש הממשלה ג'קוזי חדש בלי שביקש, ולשם כך הפנה כספים שנועדו למשהו אחר. מי זה 'משרד ראש הממשלה'? ומי אמור ליתן את הדין במקרה כזה? יש עוד אפשרות?
נשלח ב-22/7/2021 23:55
מה משנה העובדות?
מעצבי התודעה וסוכני הכאוס והשנאה הצליחו להחדיר למוחו של הציבור (שבחלקו רפה שכל ושטוף מוח מזה זמן רב) שביבי ושרה קיבלו ג'קוזי חדש ב-50,000 ש"ח.
המסוממים זקוקים למנות ההירואין הללו, וקל לספק להם את זה.
הערב מתפרסם כי יו"ר האופוזיציה ביקש לפני מספר חודשים מהמדינה לתקן את המזגן בביתו הפרטי בקיסריה בעלות של עשרות אלפי שקלים, בינתיים נהנה נתניהו מהנחות סלב משמעותיות בסוויטות פאר בישראל | מלון דן כרמל: "ראש הממשלה לשעבר התארח בדן כרמל ושילם בעצמו"
נשלח ב-18/11/2021 20:03
חבל שוולדר לא למד איך פועלים...אם רק היה מגיש תביעת דיבה מיד...