בית פורומים בחדרי חרדים

רבקה רביץ: "אני רוצה להיות ח"כית ביהדות התורה, אני יודעת שיבואו לבקש ממני לשאת בתפקיד"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/7/2021 15:25 לינק ישיר 

קרוב מאד היום שנשים חרדיות תכהנה בכנסת. זה לא יקרה מרצונם הטוב של הח״כים החרדיים, אלא בעקבות העברת חוק שיחייב את המפלגות לכלול גם נשים. כמו בעניין הקמת וועדת החקירה לאסון מירון, כך יהיה גם בעניין הזה, יאלצו אותם לכך על אפם וחמתם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2021 17:01 לינק ישיר 

שום דבר לא יוכל לבוא על אפם ועל חמתם של הציבור החרדי, כמו ש/לא יגייסו נשים על אפם ועל חמתם של אף אחד, וכמו שלא יגייסו בחורי ישיבות על אפם ועל חמתם של אף אחד, תהיה רגוע וקח אויר ואולי קצת מים, הדברים או שייעשו בקצב של החיים או שלא ייעשו בכלל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2021 17:14 לינק ישיר 

נשיאת העליון לשעבר דורית ביניש כבר קראה לפני כשנה וחצי למנוע מימון מפלגות מש"ס ויהדו"ת בשל הדרת נשים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2021 21:31 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:
שום דבר לא יוכל לבוא על אפם ועל חמתם של הציבור החרדי, כמו ש/לא יגייסו נשים על אפם ועל חמתם של אף אחד, וכמו שלא יגייסו בחורי ישיבות על אפם ועל חמתם של אף אחד, תהיה רגוע וקח אויר ואולי קצת מים, הדברים או שייעשו בקצב של החיים או שלא ייעשו בכלל.

סלח לי. זו השוואה מטומטמת.  העסקנות בכנסת המינים אינה ציפור הנפש של היהדות החרדית. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2021 21:56 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

נשיאת העליון לשעבר דורית ביניש כבר קראה לפני כשנה וחצי למנוע מימון מפלגות מש"ס ויהדו"ת בשל הדרת נשים.

בוא נעשה עסק: למנוע מימון מפלגות מכל מפלגה, כל מפלגה שאין בה ספר מתפקדים וגם פריימריז כל שלש ארבע שנים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2021 22:15 לינק ישיר 

אתה מנסה להכתיב לנו את העקרונות שלך? זה הקפיטליזם (החרות) שלך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2021 23:41 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
אתה מנסה להכתיב לנו את העקרונות שלך? זה הקפיטליזם (החרות) שלך?

יש לך בעיה עם פריימריז באגודת ישראל? 
לליצמן יש, אני יודע, אבל לך? 
(בכל מקרה אני הגבתי כלפי שיטתה של דורית בייניש, הנאקה שלא רואה את הדבשת שלה) 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2021 23:45 לינק ישיר 

יש לי בעיה עם פריימיריס ביש עתיד... 

אתה כמדינה מכתיב   איך אנשים יחליטו למי להצביע? זוהי הבשורה החירותית של זהות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2021 23:52 לינק ישיר 

אני מסכים שיהיו פריימריז באגודת ישראל, ואת התנאים להתמודדות במפלגה זו יכתיבו רבנים/דיינים/גדולי ישראל, מכל החוגים, ועדיין זה לא יגרום א. שנשים תתמודדנה ב. שהנבחרים יתנהגו יותר טוב. חברי אגודת ישראל עם כל חסרונותינם מייצגים יותר טוב מבל צפלגה אחרת את בוחריהם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2021 22:57 לינק ישיר 

ראש הסגל של הנשיא ראובן ריבלין רבקה רביץ וראש העיר בית שמש ד"ר עליזה בלוך בקפה של בוקר. שוחחו על מנהיגות, עשייה ציבורית והשינויים בחברה הישראלית.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > רבקה רביץ: "אני רוצה להיות ח"כית ביהדות התורה, אני יודעת שיבואו לבקש ממני לשאת בתפקיד"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.