בית פורומים בחדרי חרדים

באנגליה קיבלו סוף סוף שכל והכריזו על ביטול כל הגבלות הקורונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/7/2021 22:17 לינק ישיר 
באנגליה קיבלו סוף סוף שכל והכריזו על ביטול כל הגבלות הקורונה

באנגליה הכריזו על 'ביטול המגיפה' ובעולם כולו יעקבו במתח אחר תוצאות הניסוי.

על פי החלטתו של ראש ממשלת אנגליה מעתה יתייחסו בממלכה אל הקורונה כאל "שפעת רגילה" ויבוטלו כל המגבלות.

"עלינו ללמוד לחיות עם הקורונה" קבע ג'ונסון. לדבריו, הציבור ישתמש בשיקול דעתו לגבי המסיכות

והמדינות האחרות כולל ישראל משטים באזרחיהם ומשלים אותם שאם רק ילכו עם מסיכות או יחייבו בידוד וכדומה, המגיפה תיעלם.

המציאות כבר הוכיחה לכולם את האמת, ומשום מה מתעקשים החכמולוגים (גרוטו, אלרעי פרייס, אדלר, וכל שום וחניכא דאית להו) לחזור על הטעויות.
"מודה על האמת" זה כנראה לא דבר של מה בכך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2021 16:41 לינק ישיר 
hhaavv

חריף_ומקשה כתב:

אפשר להסתפק בהגבלה אחת ויחידה. להשית על סרבני החיסונים את מלוא עלות הטיפול הרפואי.
זה כבר יעשה את העבודה..

אם לא איכפת להם למות, יהיה להם איכפת תשלום?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2021 15:52 לינק ישיר 

פצקו כתב:

חריף_ומקשה כתב:

אין שום חשש לקריסת בתי החולים.

מה עם חשש לקריסת בתי הקברות?

ולא שאני לא מסכים עם שאר מה שכתבת, אבל צריך א. להחמיר את ההגבלות ללא מתחסנים .
ב. לבנות את האפשרויות למי שרוצה להשמר, כגון קפסולות/שעות בחנויות ובבתי כנסת לנשמרים ,וכו'.

אני מסכים מאוד עם החלק השני.

לגבי החלק הראשון, זה צריך להיות בתנאי שהמדינה מספקת בדיקות סרולוגית בחינם כל ׳ חודשים, ומי שיצא חיובי לא יצטרך להתחסן.
ומבחינתי אפשר להסתפק בהגבלה אחת ויחידה. להשית על סרבני החיסונים את מלוא עלות הטיפול הרפואי.
זה כבר יעשה את העבודה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2021 15:29 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

מה עם חשש לקריסת בתי הקברות?

ולא שאני לא מסכים עם שאר מה שכתבת, אבל צריך א. להחמיר את ההגבלות ללא מתחסנים .
ב. לבנות את האפשרויות למי שרוצה להשמר, כגון קפסולות/שעות בחנויות ובבתי כנסת לנשמרים ,וכו'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2021 15:12 לינק ישיר 

תמניא
אל תעשה את עצמך חסר מוח.
גם אני שהייתי בעד מרבית ההגבלות. והתווכחתי איתך על זה המון.
היום אני נגד.
המצב אחרי החיסונים שונה בתכלית!
התמותה בקרב המחוסנים הטריים היא מזערית.
למעשה, החל מהרגע שבו כל המבוגרים בני ה40 ומעלה שרצו להתחסן, עבר להם שבועיים אחרי המנה השנייה.
החל מאותו רגע הייתי נגד מרבית ההגבלות. (היום אנחנו משלמים על כך שלא הסרנו אז מיד את כל ההגבלות. כי הגענו לגל הזה עם פחות מחלימים)
וגם עכשיו, כאשר כל המבוגרים בני ה40 ומעלה שרצו להתחסן, עבר להם שבוע מהמנה השלישית.
אז צריך לבטל כמעט את כל ההגבלות, כולל הקלות נרחבות בנושא הבידודים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2021 14:33 לינק ישיר 

מאז הסרת ההגבלות בבריטניה, האוכלוסייה הידלדלה בחצי....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2021 19:01 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

אתה בטח גם כופר בעולם הבא, כי זה בעוד שלושה שבועות ולא כאן ומיד.
אגב, אלטע פיקסלר תירצח על פי אותו חוק בריטי, הרואה בחיי אדם בדיוק מה שתמניא רואה בהם - נטל על הסביבה שעדיף להתפטר מהם כמה שיותר מהר.
אני מניח שתמניא תומך גם ברצח ההוא. הרי התינוקת תמות רק לאחר כמה שניות לאחר ניתוקה ולא מיד - זה כמו שלושה שבועות.

מקווה שכשאתה לומד דף גמרא, ההנחות שלך הן יותר הגיוניות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2021 18:58 לינק ישיר 

אתה בטח גם כופר בעולם הבא, כי זה בעוד שלושה שבועות ולא כאן ומיד.

אגב, אלטע פיקסלר תירצח על פי אותו חוק בריטי, הרואה בחיי אדם בדיוק מה שתמניא רואה בהם - נטל על הסביבה שעדיף להתפטר מהם כמה שיותר מהר.
אני מניח שתמניא תומך גם ברצח ההוא. הרי התינוקת תמות רק לאחר כמה שניות לאחר ניתוקה ולא מיד - זה כמו שלושה שבועות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2021 18:48 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
קלעפער

England's Covid unlocking is threat to world, say 1,200 scientists

בעוד שלושה שבועות....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2021 18:33 לינק ישיר 
קלעפער

England's Covid unlocking is threat to world, say 1,200 scientists

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2021 08:16 לינק ישיר 

מוחה על החוצפה והעזות כנגד דבר ה' בפי כ"ק אדמו"ר מקארלין, בחג השבועות: נתקיים בנו הפסוק "אנה מפניך אברח". אי אפשר לברוח מקורונה, אי אפשר לברוח מהשתתפות המונית במירון. הקב"ה מלמד אותנו כי אי אפשר לברוח מפניו. והנה גם אנחנו בכלל זה.
- דברי אלוקים חיים.

זו מסקנא נכונה השקפתית. ממי שניסה - בתום לב, ובמלוא כובד הראש - להבריח עצמו ואת חסידיו מהמגיפה הכללי. אי אפשר לנצח את מידת הדין.
ואכן עינינו רואות, מלוא האברכים הקרלינאים, אשר למרות שמחצות יום שישי שעבר, נגזרה שוב גזירת המסכות. הרי הפעם הם משתמטים כשאר אחיהם החרדים לדבר ה'.

ויובהר שוב: יש אמנם מגיפה, וצריך להתפלל במלוא המרץ. אך אי אפשר לתעתע עצמינו בכל מיני דרכים 'עוקפים', שאין להם ביטחון של ממש. ואינם בכלל חיוב ההשתדלות כמו שכבר ראינו כולנו יחד.
בכל קרן רחוב יש עדויות חיות, על תוצאות הרסניות של הסיבוב הקודם, בדמות יושבי קרנות בעלי קוקו וגוף משחית, שאיבדו את צלם האלוקים בעוון ראשי ישיבות תמימים שלא ידעו כיצד לא מגזימים. 

"אנה מפניך אברח"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2021 01:57 לינק ישיר 

muki28 כתב:

אם אתה סומך על נתונים ממדינות עולם שלישי, כנראה שאתה חי בעולם כזה. ולא מדבר על זה ששם הגיל הממוצע הרבה יותר צעיר עקב תוחלת חיים נמוכה

במדינות הG8 המפותחות חישבו את מספר המתים מקורונה בצורה פחות מפותחת ממדינות העולם השלישי הבלתי מפותחות.

בבריטניה עד לפני חצי שנה מי שנדבק בקורונה, ובתוך 28 יום נהרג בתאונת דרכים או מכל סיבה אחרת חוץ מקורונה, מוגדר כמת מקורונה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2021 01:53 לינק ישיר 

סגנו_של כתב:

בממלכה המאוחדת לקחו את ההימור של החיים.

הנוסח אמור להיות

"בעוד שבועיים נראה"...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2021 01:36 לינק ישיר 

בממלכה המאוחדת לקחו את ההימור של החיים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2021 01:11 לינק ישיר 

אם אתה סומך על נתונים ממדינות עולם שלישי, כנראה שאתה חי בעולם כזה. ולא מדבר על זה ששם הגיל הממוצע הרבה יותר צעיר עקב תוחלת חיים נמוכה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2021 00:00 לינק ישיר 

אני מניח שאתה מאוד מקנא בהצלחה של מדינות עולם השלישי האפריקאיות, סומליה אוגנדה וקניה ועוד, שמקרי המוות כתוצאה מקוביד אפסית לעומת ישראל.

אההה...
הם כנראה החמירו יותר בהנחיות ולכן....

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 06/07/2021 00:04:36

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > באנגליה קיבלו סוף סוף שכל והכריזו על ביטול כל הגבלות הקורונה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext