בית פורומים בחדרי חרדים

ברכות לתמניא לרגל מינויו ליועץ רה"מ למלחמה בקורונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/7/2021 03:15 לינק ישיר 
ברכות לתמניא לרגל מינויו ליועץ רה"מ למלחמה בקורונה

אתם יודעים שאנחנו מגרדים את ה10 חולים קשה חדשים ביום?????

למישהו יש מושג למה נתב"ג עדיין פתוח?

למה בעצם הממשלה לא עושה כלום כלום כלום,
חוץ מלפרסם "קריאה של בי"ד מחזיקי הדת ללכת עם מסכות"?

ולא, אני לא מצפה לתגובת תמניא.הוא בסדר יגיד שהוכח שצדק ומי שלא מבין הוא עיוור וכו'.
כמובן גם לא לתגובת רעיונוביץ שיסביר שבנט בכלל לא ראש ממשלה.הוא רק נוכל .וגם שקד.ובכלל למה סער התפטר ב2014?

אני מצפה -ובכנות.לתגובותיהם של דוברי בנט כאן. 
למה הוא מחכה?
שבאמת בתי חולים יקרסו?

ולא, אל תגידו לי הנגיף הודי בין כך כבר נמצא בארץ אז אין עניין.

לזה בדיוק קוראים תמניא .

פליז, תביאו משהו קצת יותר משכנע.

תוקן על ידי פצקו ב- 08/07/2021 03:33:25

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2021 03:30 לינק ישיר 

אני אומנם דובר מנסור עבאס ולא של בנט, אבל להערכתי הם חוששים מדעת הקהל שלא יאהבו שוב הגבלות. ולפי דעתי הם מסתכנים בגלל זה. ולא יהיה להם על מי להטיל את האחריות על כך.
ביחוד, כך אומרים כאן בתקשורת, שהמחקר הישראלי מראה שיעילות החיסון מול הויראנט ההודי יורד ל64 אחוז.

כל בעל נפש ידע לבד מה צריך לעשות ובמה להקפיד ולא להמתין להוראות של פוליטיקאים שמענין אותם הכסא יותר מכל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2021 03:37 לינק ישיר 

תראה אם זה התגובה שהסכמת להנפיק זה נראה שאתה יותר שייך לאלחרומי וגנאים, מקסימום לאלי אבידר.

כנראה הקואליציה רעועה יותר ממה שחשבתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2021 03:42 לינק ישיר 

לא ממש יודע מי הם, אבל כדובר עבאס אני יכול להתחייב לך שהקואליציה הזו תחיה עד הסוף, אם זה יהיה תלוי כמובן בעבאס ומועצת השורא...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2021 06:11 לינק ישיר 

בספר איך ממגרים מגיפה לא כתוב מה עושים כשאני ראש ממשלה אלא מה עושים כשביבי ראש ממשלה, לכן עדיף לא לעשות כלום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2021 12:00 לינק ישיר 

מיגור מגיפה זה לא נושא ליבתי. אין צורך בכלל לדון בזה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2021 12:01 לינק ישיר 

שדות התעופה של כל המדינות בעולם פתוחים כל הזמן. העולם היום הוא גלובלי ואי אפשר יותר לסגור מדינות. בדיוק כמו שלא מפרידים בין עיר לעיר לא מפרידים בין מדינה למדינה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2021 15:36 לינק ישיר 

אין פה שום חידה.
הממשלה פשוט מסתכלת על מה שקורה בבריטניה ומתרשמת שהמצב היום לאחר החיסונים הוא שונה בתכלית.
בבריטניה כמחצית מהאוכלוסייה מחוסנת ב2 מנות (כ65% האוכלוסייה הבוגרת) ורואים שם פער גדול בין מה שהיה בגלים הקודמים לבין הגל הנוכחי. מספר המאומתים מזנק בחדות אך לא גורם לעליה משמעותית במספר המתים בניגוד למה שקרה בגלים הקודמים. כי בזכות החיסון גם אלו שמגיעים למצב קשה יוצאים מזה ממש במהירות ולכן אין חשש לקריסת בתי החולים.
כמובן שעלול להגיע זן חדש ומסוכן יותר, והכול יכול להשתנות במהירות..

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 08/07/2021 15:37:22

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ברכות לתמניא לרגל מינויו ליועץ רה"מ למלחמה בקורונה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext