בית פורומים בחדרי חרדים

סערה ב"איחוד הצלה": רבני הארגון מאיימים להתפטר מאחר והארגון הפך ליותר ישראלי מחרדי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/7/2021 23:02 לינק ישיר 
סערה ב"איחוד הצלה": רבני הארגון מאיימים להתפטר מאחר והארגון הפך ליותר ישראלי מחרדי

פרסום ראשון: סערה בארגון איחוד הצלה: ארבעת רבני הארגון הרב אוירבך, הרב דביר, הרב סילמן ור' שריאל רוזנברג מאיימים להתפטר מהארגון. לטענתם: הארגון הפך עם הזמן לפחות חרדי - יותר ישראלי. אחת הדרישות של הרבנים: להפריד את המתנדבים החרדים תחת עמותה שונה מיתר המתנדבים.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2021 01:46 לינק ישיר 

הסגת גבול?  הגיון של "כל יסוד סטמר אהרונים בחטא יסודו, כי יש זאלונים"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2021 01:06 לינק ישיר 

כל האיחוד הצלה יסודו בחטא, היה בבני ברק את ארגון הצלה הותיק שכיום עומד בראשו אושי שלומוביץ והיה בהכוונת הרב שמואל אליעז שטרן ובנשיאות הרב ואזנר זצ"ל, ואז הגיעו המתחרים איחוד הצלה וכשהרב ואזנר תמה האם הם עומדים תחת סמכות תורנית התבטא אחד הרבנים הליטאים  שנתן להם גיבוי : 'שהרב ואזנר הזקן לא יתערב לי '  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2021 00:09 לינק ישיר 
רק אני מריח שארגון חדש עומד להיוולד רשמית בימים הקרובים?

נוירולוג כתב:

התפתחות. הגר"ע אוירבך כתב מכתב בו הוא דורש מכל המתנדבים החרדים לפרוש מאיחוד הצלה. שלושת הרבנים הנוספים, הרבנים דביר, סילמן ורוזנברג כתבו מכתב נפרד בו הם מתפטרים מהארגון. הטענות: אירועים שאינם תואמים צביון דתי ועירוב בין גברים לנשים. הרבנים נותנים צ'אנס אחרון והמכתבים טרם פורסמו.

לה''ו. הצלה מאוחד. רווח והצלה. חרד להצלה. הצלה והלכה ...
הרגישו חופשיים לתת עוד רעיונות לשמות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2021 23:28 לינק ישיר 

התפתחות. הגר"ע אוירבך כתב מכתב בו הוא דורש מכל המתנדבים החרדים לפרוש מאיחוד הצלה. שלושת הרבנים הנוספים, הרבנים דביר, סילמן ורוזנברג כתבו מכתב נפרד בו הם מתפטרים מהארגון. הטענות: אירועים שאינם תואמים צביון דתי ועירוב בין גברים לנשים. הרבנים נותנים צ'אנס אחרון והמכתבים טרם פורסמו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2021 08:09 לינק ישיר 

hot_tr כתב:
הם יותר ממוזמנים לעשות קורס, לעטות אפוד ולצאת להציל חיים, ולא רק להיות עייצה גיבער'ס

-

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי hot_tr ב- 12/07/2021 23:07:43

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2021 01:14 לינק ישיר 

סוף סוף ישנם רבנים שמעמידים אותם על המקום. מעולם לא שמענו שארגון שקורא לעצמו חרדי יתנהל ויתנהג כחילוני למהדרין וד״ל....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2021 23:51 לינק ישיר 
והשטעלע מה תהיה עליה? ופארונסע?

נוירולוג כתב:

ואם יתפטרו, אז מה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2021 23:11 לינק ישיר 

ואם יתפטרו, אז מה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2021 23:07 לינק ישיר 
הם יותר ממוזמנים לעשות קורס, לעטות אפוד ולצאת להציל חיים, ולא רק להיות עייצה גיבער'ס

-

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי hot_trend ב- 12/07/2021 23:07:43

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > סערה ב"איחוד הצלה": רבני הארגון מאיימים להתפטר מאחר והארגון הפך ליותר ישראלי מחרדי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext