האם זה פשוט בגלל חוסר אכפתיות מהציבור החרדי שעלול להידבק ללא שמירה על הגבלות (הרבה יותר מאשר בקניונים למשל, או חתונות וכו'), או שמדובר בהתעלמות בכוונה תחילה, רצון לראות תחלואה גבוהה אצל החרדים שנואי נפשם? (לפנות גופות של נספי קורונה במריצות למזבלה זה יותר קל...)
נשלח ב-22/7/2021 20:25
על פי התו הירוק החדש - ילדים מתחת לגיל 12 לא יורשו להתפלל במניינים בהם יש יותר מ-100 איש - בשום צורה, גם לא במקומות פתוחים, וגם לא עם בדיקה שלילית. אבל למסיבות - גם במקומות סגורים - מותר להם ללכת, גם אם יש שם אלף איש...
נשלח ב-19/7/2021 21:29
אם כך אני מתנצל.
נשלח ב-19/7/2021 20:04
לא. אני שמח להצהיר שבפירוש לא עשיתי כך מעולם, לא כאן ולא במקום אחר.
נשלח ב-19/7/2021 16:46
קלעפער
hhaavv כתב:
א. אני באופן עקרוני נמנע מלשאול על רבנים מהמפלגה שלי. שמחתי לתקן. מילא אדם יש לו יצר הרע לשקר (ואתה נוהג להתפאר בזה שאתה איש אמת). אבל לשמוח בעבירה?
תוקן על ידי hhaavv ב- 19/07/2021 09:40:33
נעשה בוחן קטן, האם לא שאלת שאלות על הרש"א אוירבך, על הרב עובדיה, על הרבי מחב"ד, על הרבי מגור? על מי אתה מנסה לעבוד כאן? שמחתי לתקן אותך בחלומות שלך...
נשלח ב-19/7/2021 09:51
להזכירכם גם בשנה שעברה לפני החופש הגדול אמרו לנו שבחגים יהיה סגר. כל הקיץ חגגו (כי אוי למי שיפריע לציבור הכללי לחגוג) ואז בשמחה רבה סגרו אותנו בחגים. זה בדיוק מה שממשלת השינוי והתיקון בראשות אנשים שאין להם מושג בדת למדו מנתניהו אותו הם מחקים ויעשו גם.מה שממש מעניין אותי לבדוק זה השפעת הרבנים שגיבו את הממשלה שנלחמת נגד כל הדת והדתיים. (אולי לכן גם רצו להחריג את המעונות דל הדתיים לאומיים?
נשלח ב-19/7/2021 09:37
hhaavv
קלעפער כתב:
א. אני באופן עקרוני נמנע מלשאול על רבנים מהמפלגה שלי. שמחתי לתקן.
מילא אדם יש לו יצר הרע לשקר (ואתה נוהג להתפאר בזה שאתה איש אמת). אבל לשמוח בעבירה?
תוקן על ידי hhaavv ב- 19/07/2021 09:40:33
נשלח ב-19/7/2021 07:07
קלעפער
hhaavv כתב:
א. אני באופן עקרוני נמנע מלשאול על רבנים מהמפלגה שלי.
שמחתי לתקן.
נשלח ב-19/7/2021 01:47
hhaavv
גינגישראלי כתב:
למה הממשלה? אם כבר, כדאי שהרבנים ידונו בזה!
א. אני באופן עקרוני נמנע מלשאול על רבנים. ב. עדיין הממשלה דנה בכל מיני מקומות התקבצות ומתעלמים מזה שיש התקבצויות בבתי כנסת. ולמעשה, יש להניח שההגבלה בוא תבוא לבסוף, באיזה שלב. אכן כדאי שהציבור החרדי יקבל על עצמו הגבלות מרצון לפני הוראות הממשלה, מכמה סיבות: א. כמובן שאי אפשר לסמוך על האחריות ושיקול הדעת שלהם - כשלאורך כל הדרך הם מוכיחים שאין להם כאלה ומניעים מפופוליזם חסר אחריות בלבד, ולכן עלינו לפעול בעצמינו. ב. גם ההוראות שכבר חלים כרגע על הציבור כולו לא מפורסמים בציבור החרדי בכלים שלו - מודעות רחוב וכו' - וזה פשע בפני עצמו של ממשלת הזדון הרעה הזאת. ג. כאשר תגיע ההוראה, תהיה תחושה ורצון לעשות להם דווקא, וחבל. ד. אם ארגוני הרפואה הגדולים יחתמו על קול קורא כזה וכדומה ויצרפו לזה גם תמיכה של רבנים - זה יועיל הרבה יותר.
האם זה פשוט בגלל חוסר אכפתיות מהציבור החרדי שעלול להידבק ללא שמירה על הגבלות (הרבה יותר מאשר בקניונים למשל, או חתונות וכו'), או שמדובר בהתעלמות בכוונה תחילה, רצון לראות תחלואה גבוהה אצל החרדים שנואי נפשם? (לפנות גופות של נספי קורונה במריצות למזבלה זה יותר קל...)
בינתיים החילונים מביאים קורונה בכמויות מסחריות דרך נתב"ג. כמה קטנים אותם האנשים שלא יכולים בלי החו"ל שלהם, וגם אחריו לא מונעים את עצמם מלהסתובב ולהדביק.
נשלח ב-18/7/2021 21:47
אין צורך ואין תועלת
ראינו כבר כמה פעמים שכוסות רוח למת מועיל יותר מסגר לקורונה