| נשלח ב-19/7/2021 00:12 |
|
| |
ידוי אבנים בדרך לכותל המערבי אב תשפ''א
להוי ידוע, כמה משפחות משלומי אמוני ישראל, שנסעו הערב מוצאי תשעה באב בסולטן סולימאן, נרדמו באבנים ע''י פורעים ערביים ימ''ש, בתקשורת התפרסם על משפחה שנפצעה, אבל יש עוד כמה וכמה משפחות שחוו אירוע טראומטי ביותר, הוו זהירים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2021 08:11 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | חוסר האחריות של ממשלת בנט בהתרת עליה להר הבית מפחיד. דוקא בזה נתניהו וזהירותו עדיפים. |
|
דוקא בזה?! כאילו שחוץ מזה בנט ועבאס עדיפים, אני אישית ממש לא חסיד של נתניהו, וקיויתי לראות אותו זז מכאן, אבל לצערי, אני רואה שבנט וסייעתו לא טובים בכלום, פשוט אין להם את זהב ואת מה שאין להם, לביבי יש!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2021 08:10 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  | | מחודד כתב: |  |
ללכת לכותל משמעו להתגרות בערבים?חבר שלי, שהוא ממש משלומי אמוני ישראל, נסע לתומו עם בני משפחתו בדרכו לכותל, ונרגם באבנים, ובנס לא היה נזק בנפש, בנס!ואתה עסוק בהתגרות באומות?מה נסגר?
תוקן על ידי מחודד ב- 19/07/2021 02:46:23 |
|
ממש משלומי אמוני? מה זה משנה לנו או לערבים המרצחים אם הוא ממש שלומי או ממש אמוני?
ישנם הסוברים שהליכה במקומות הכבושים (במיוחד בעת זעם הישמעאלים) היא התגרות באומות, והם גם טוענים שהם הם שלומי אמוני ישראל האמיתיים.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי גינגישראלי ב- 19/07/2021 02:54:01 |
|
זהו, שאני לא אמרתי שזה שלא הולך הוא לא משלומי אמוני, כולם משלומי אמוני, איש על מחנהו ואיש על דגלו. אבל זה לא משנה את עצם הענין. בפרט שאמש היה בעיות עם הכניסה לרובע.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2021 07:13 |
|
| |
חוסר האחריות של ממשלת בנט בהתרת עליה להר הבית מפחיד. דוקא בזה נתניהו וזהירותו עדיפים.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2021 02:53 |
|
| |
| מחודד כתב: |  |
ללכת לכותל משמעו להתגרות בערבים?חבר שלי, שהוא ממש משלומי אמוני ישראל, נסע לתומו עם בני משפחתו בדרכו לכותל, ונרגם באבנים, ובנס לא היה נזק בנפש, בנס!ואתה עסוק בהתגרות באומות?מה נסגר?
תוקן על ידי מחודד ב- 19/07/2021 02:46:23 |
|
ממש משלומי אמוני? מה זה משנה לנו או לערבים המרצחים אם הוא ממש שלומי או ממש אמוני?
ישנם הסוברים שהליכה במקומות הכבושים (במיוחד בעת זעם הישמעאלים) היא התגרות באומות, והם גם טוענים שהם הם שלומי אמוני ישראל האמיתיים.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי גינגישראלי ב- 19/07/2021 02:54:01
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2021 02:46 |
|
| |
ללכת לכותל משמעו להתגרות בערבים?
חבר שלי, שהוא ממש משלומי אמוני ישראל, נסע לתומו עם בני משפחתו בדרכו לכותל, ונרגם באבנים, ובנס לא היה נזק בנפש, בנס!
ואתה עסוק בהתגרות באומות?
מה נסגר?
תוקן על ידי מחודד ב- 19/07/2021 02:46:23
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2021 01:04 |
|
| |
שלומי אמוני ישראל לא יודעים שאסור להתגרות בערבים?!
|
|
|
|
|