| נשלח ב-19/7/2021 20:01 |
|
| |
פלאי פלאים!! מנפלאות הקורונה!! דבר והיפוכו!!
באשכול הזה יובאו נפלאות הקורונה, דברים והיפוכם, רופאים ופרופסורים שסותרים אחד את השני, נבואות זעם שפעם אחר פעם לא מתגשמות משום מה, ועוד ועוד מנפלאות המחלה המסתורית שכל המי ומי מתיימר לפתור אותו עם בידודים, חיסונים, אקונומיקה ולבונה, ולבסוף מתגלה במערומיו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2021 12:46 |
|
| |
מצד אחד, כדי לעודד חיסונים, המנטרה היא ''מוקדם לדעת מה ההשלכות של קורונה על צעירים'' לעומת זאת לגבי עצם החיסון המנטרה היא ''מחקר שבדק את השפעות החיסון על צעירים מצא שהוא בטוח לגמרי'' דבר והיפוכו אמרנו?? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2021 22:04 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | מירב כהן: עדכון נפטרי הקורונה של משרד הבריאות בבוקר - 7043 מתים. עדכון נפטרי הקורונה של משרד הבריאות הערב - 7030. לצערי, אף אחד לא יודע להגיד לי איך החיו 13 בני אדם והאם זו טעות. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בוקר טוב אליהו.
אני מזמן שמתי לב לזה שלפעמים מוחקים מתים. ההסבר הפשוט שעולה על דעתי הוא שעושים בירורים נוספים ומתגלה שהם לא מתו מקורונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2021 19:48 |
|
| |
מירב כהן: עדכון נפטרי הקורונה של משרד הבריאות בבוקר - 7043 מתים. עדכון נפטרי הקורונה של משרד הבריאות הערב - 7030. לצערי, אף אחד לא יודע להגיד לי איך החיו 13 בני אדם והאם זו טעות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2021 17:20 |
|
| |
שוטה. נחמת שוטים.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2021 17:03 |
|
| |
דיווח מהשטח: 4חולים אונקולוגים במצב קשה שנכנסו לבי"ח שליליים נמצאו חיוביים בבדיקה מהירה, נחשבים מיד כחולי קורונה קשים. חולה אחד אמור לעבור להוספיס כדי למות,החליטו לא לחכות לPCR והעבירו למחלקת קורונה הPCR חזר שלילי אבל ברגע שנכנס למחלקה לא היו מוכנים להעביר להוספיס,הוא מת כחולה קורונה מקור: אלון ביר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2021 10:23 |
|
| |
כולנו רואים שטיפולים כימותרפיים במקרים רבים לא מועילים.
גם חגורות בטיחות לא יכולות להציל הרמטית מתאונות דרכים.
הגיע הזמן להפסיק עם הרעלת וההתעללות החולים בטיפולים כימותרפיים, ואת ההתעללות והקושי לנוסעים עם חגורות בטיחות המציקות.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2021 02:13 |
|
| |
אם כל מי שמגיע לארץ (מקרים מיוחדים/הומניטריים) נכנס אוטומטית לבידוד של שבוע בלי צחוק זה לא יקרה. כמובן שבהינתן אחוזי התחלואה והתמותה שירדו (בעיקר בזכות החיסון, ואולי הוריאנט הספציפי הזה קצת יותר חלש) למה ינתן יותר משקל. (וכמובן תמיד יכול ח"ו להיכנס וריאנט יותר מסוכן)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2021 02:01 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | על זה שפירצת נתב"ג הביאה עלינו את גל הקורונה האחרון אין חולק, הסוסים כבר ברחו מהאורווה, אבל אם ייכנס עוד סוס דרך הנתב"ג זה כבר יהיה מאוחר מדי לעשות הגבלות אחרי שהוא כבר פה.. |
|
אי אפשר לסגור הרמטית את נתב"ג אי אפשר לסגור הרמטית את נתב"ג אי אפשר לסגור הרמטית את נתב"ג אם בן אדם אחד יכול להכניס את הוריאנט ולהדביק רק שלושה אנשים, לא יקח הרבה זמן עד שהוריאנט יופץ במלא עוצמתו, ואין שום דרך למנוע זאת. הרי גם אם יסגרו את נתב"ג, תמיד יש פה ושם את היחידים שיהיו מורשים ליכנס לארץ, ואז איבדת את הכל. חבל על הזמן חייבים לחיות לצד הקורונה, ולהשתמש באנרגיות לדברים מועילים יותר, מאשר לבזבז את הכוח והכסף ואיכות חיי האנשים לשווא נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2021 01:46 |
|
| |
על זה שפירצת נתב"ג הביאה עלינו את גל הקורונה האחרון אין חולק, הסוסים כבר ברחו מהאורווה, אבל אם ייכנס עוד סוס דרך הנתב"ג זה כבר יהיה מאוחר מדי לעשות הגבלות אחרי שהוא כבר פה..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2021 01:31 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
פשוט בונים תזות, תחזיות ותיאוריות מצוצים מהאצבע, והכל על פי מידת הפרסום והחשיפה התקשורתית שממציאי הנ"ל יקבלו. כל אחד מחליט את הלוקשים של מי הוא קונה ועל מי הוא מעוניין לסמוך. הכל הבל והכל זבל.
|
|
בשם ותיקי הפורום: אוח, אוח...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2021 01:21 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  | הכתבת מוריה אסרף וולברג מדווחת בגל"צכי במהלך דיון הקבינט נרשם ויכוח בין ראש שירותי בריאות הציבור הד"ר שרוןאלרעי-פרייס לשר התיירות יואל רזבוזוב. לפי הדיווח, אלרעי-פרייס הציגהנתונים לגבי תחלואה של החוזרים ארצה, ושר התיירות זעם ואמר: "הנתונים לאנכונים, רק 0.33% מהחולים מקורם בנתב"ג. תפסיקו עם השיח הזה", ביקש שרהתיירות המסקנה: מי שנוסע לחו"ל מסכן את חייו ואת חייו של בני ביתו... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
גם אלרועי פרייס טועה (הסבר בציטוט בהמשך) אבל גם רזבוזוב לא מדייק פה: 0.33% מהנכנסים חיוביים, לא מכלל החולים.
ראש שירות בריאות פרופ' שרון אלרעי פרייס טענה בדיון כי בין 10 ל-13 אחוז מהחוזרים מחו"ל מאומתים לקורונה. שר התיירות התקומם על הדברים ואמר: "אתם מחשבים חוזר מחו"ל פלוס 10 ימים קדימה כחולה קורונה אם נמצא מאומת. אבל נניח אם אדם חזר לארץ ונדבק אחרי יומיים - למה אתם מחשבים אותו כנדבק בחו"ל? אסור לשכוח שאנחנו מדינה לא נטולת וריאנטים. כל העיסוק בנתב"ג יוצא מפרופורציה, תפסיקו את העליהום הזה". https://www.ynet.co.il/news/article/rkkrt7d000
|
|
וזה הבעיה האמיתית פה אף אחד פשוט לא מדייק וכל אחד מפריח מספרים לפי האינטרסים שלו לסגור את נתב"ג או לא, להתיר התקהלויות או לא, להחזיר את החינוך לשגרה או לא, וזה עוד במקרה הטוב. במקרה הפחות טוב, פשוט בונים תזות, תחזיות ותיאוריות מצוצים מהאצבע, והכל על פי מידת הפרסום והחשיפה התקשורתית שממציאי הנ"ל יקבלו. ובתווך עומד הציבור מבולבל ומתוסכל מרוב דעות הסותרות אחת את השנייה, וכל אחד מחליט את הלוקשים של מי הוא קונה ועל מי הוא מעוניין לסמוך. ועל אלו אנו אמורים לסמוך בענייני חיים ומוות. הכל הבל והכל זבל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2021 01:09 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
הכתבת מוריה אסרף וולברג מדווחת בגל"צ
כי במהלך דיון הקבינט נרשם ויכוח בין ראש שירותי בריאות הציבור הד"ר שרון
אלרעי-פרייס לשר התיירות יואל רזבוזוב. לפי הדיווח, אלרעי-פרייס הציגה
נתונים לגבי תחלואה של החוזרים ארצה, ושר התיירות זעם ואמר: "הנתונים לא
נכונים, רק 0.33% מהחולים מקורם בנתב"ג. תפסיקו עם השיח הזה", ביקש שר
התיירות
המסקנה: מי שנוסע לחו"ל מסכן את חייו ואת חייו של בני ביתו...
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
גם אלרועי פרייס טועה (הסבר בציטוט בהמשך) אבל גם רזבוזוב לא מדייק פה: 0.33% מהנכנסים חיוביים, לא מכלל החולים.
ראש שירות בריאות פרופ' שרון אלרעי פרייס טענה בדיון כי בין 10 ל-13 אחוז מהחוזרים מחו"ל מאומתים לקורונה. שר התיירות התקומם על הדברים ואמר: "אתם מחשבים חוזר מחו"ל פלוס 10 ימים קדימה כחולה קורונה אם נמצא מאומת. אבל נניח אם אדם חזר לארץ ונדבק אחרי יומיים - למה אתם מחשבים אותו כנדבק בחו"ל? אסור לשכוח שאנחנו מדינה לא נטולת וריאנטים. כל העיסוק בנתב"ג יוצא מפרופורציה, תפסיקו את העליהום הזה".
https://www.ynet.co.il/news/article/rkkrt7d000
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2021 20:49 |
|
| |
הכתבת מוריה אסרף וולברג מדווחת בגל"צ כי במהלך דיון הקבינט נרשם ויכוח בין ראש שירותי בריאות הציבור הד"ר שרון אלרעי-פרייס לשר התיירות יואל רזבוזוב. לפי הדיווח, אלרעי-פרייס הציגה נתונים לגבי תחלואה של החוזרים ארצה, ושר התיירות זעם ואמר: "הנתונים לא נכונים, רק 0.33% מהחולים מקורם בנתב"ג. תפסיקו עם השיח הזה", ביקש שר התיירות המסקנה: מי שנוסע לחו"ל מסכן את חייו ואת חייו של בני ביתו... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2021 16:58 |
|
| |
בלי קשר לוויכוח הצחיק אותי הדרמה בכתבה על כך ששיעור המאומתים של הנכנסים לארץ הוא נמוך משיעור המאומתים הכללי בבדיקות. הדביל שכתב את הידיעה לא יודע שכל הנכנסים לארץ מחויבים בבדיקה? איך אפשר להשוות אותם לאנשים שהולכים מיוזמתם להיבדק כי יש להם חשד שנדבקו?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2021 16:43 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | בידיעה הראשונה, במשך חודש שלם התגלו בנתב"ג 1,411 מאומתים, רק 0.33% מכלל בדיקות הנכנסים לארץ שזה שיעור נמוך בהרבה משיעור המאומתים הכללי בתוך ישראל.
בידיעה השנייה, ביום אחד! התגלו בנתב"ג 120 מאומתים, לעומת זאת בשאר הארץ התגלו 1216 מאומתים שיוצא לפי זה שהבדיקות החיוביות בנתב"ג הן 10% של המאומתים החיוביים בכל הארץ.
|
|
אתה לא סופר נכון ומשווה תפוחים לאגסים.
חוצמזה, מכיון שאתה לא יודע כמה נוסעים היו באותו יום ואם כל ה-120 האלה נדגמו ביום אחד אתה לא יכול להשוות, אבל נזרום עם זה..
בכתבה מהיום מצויין שהתגלו 120 וש-41 אלף עוברים ביום בנתב"ג, מתוכם 24 לטיסות יוצאות מה שאומר שנכנסו כ-17 אלף.
120 מאומתים מתוך 17,000 זה 0.7% (לעומת 0.33% בחודש שעבר, ובל נשכח שהיו מחדלי בדיקות בחודש הקודם)
אז איפה הסתירה הגדולה בדיוק?
|
|
|
|
|