בית פורומים בחדרי חרדים

מגילת איכה ילד קטן בחיידר ומלמד מרושע וסדיסט !!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/4/2026 09:34 לינק ישיר 

הטענות על המוסדות לעיתים לא תמיד  ממש מצחיקות 

גם באשכול זה גם באשכולות אחרים משתמע כאילו הבתים החרדים מוגנים רוחנית נפשית ופיזית יותר מהמוסדות 
החרדים והם משמשים מגדלור לחינוך  ואחריות 
וזה לא ברור בכלל ישנם המון מקרים שהמוסדות הרבה יותר מוגנים מאשר הבתים בהם הצעירות והצעירים גדלים 

התקוששו וקושו אמר רייש  לקיש  קשטו עצמכם ואחר כך קשטו אחרים

תוקן על ידי ברנהארד ב- 16/04/2026 09:34:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2026 18:58 לינק ישיר 
יוסי ריינר מפרסם היום

‏הבוקר אני מפרסם את שמו ותמונתו של מלמד לשעבר בחיידר בעלזא באשדוד. שמו אלעזר מוסקוביץ. אני לא כותב את זה מבחוץ. אני הייתי בכיתה הזו. הייתי ילד בן 8 או 9, ובמו עיניי נחשפתי לדברים שילד לא אמור לראות, לא אמור לחוות, ולא אמור לשאת איתו כל החיים. יש עיניים שראו דברים שלא יוצאים מהראש גם אחרי שנים. יש זיכרונות שהגוף גדל סביבם, אבל הם נשארים תקועים שם, בכיתה, מול אדם שהיה אמור להיות מחנך, ובפועל הפך למפלצת לא אנושית. בשנה האחרונה אספתי אליי עדויות קשות מאוד מבני כיתתי. לא שמועה אחת. לא סיפור בודד. צבר עדויות של תלמידים לשעבר, שכל אחד מהם תיאר לי את הזוועות בכיתה. אלימות, השפלות, פחד יומיומי ופגיעה בילדים קטנים שלא היה להם שום כוח לעמוד מולו. אחד מספר על השפלות בכיתה, ילד בן 9 שאולץ לזחול ככלב מול התלמידים כאקט של ענישה. האחר מזכיר ילדים  שנתלו על מתלים ע"י המלמד. בנוסף היו גם טריקות דלת על אצבעות של ילדים. עדות נוספת מדברת על מכות קשות, על ילד שהוכה כי ''הפריע'', ועל תלמיד שנזרק במדרגות. אחרים כותבים לי גם היום, אחרי יותר מעשור ויותר משני עשורים, שהם עדיין הולכים לטיפול בגלל מה שעברו שם. וזה אולי הדבר הכי מטלטל בסיפור הזה. הילדים ההם כבר לא ילדים. אבל הפחד נשאר. הגוף גדל, הזקן צמח, החיים המשיכו, אבל הזיכרון נשאר תקוע שם, בחיידר, מול אדם שהיה לו כוח מוחלט על ילדים קטנים. אני יודע על מה הם מדברים, כי הייתי שם. ראיתי. שמעתי והבנתי. כמו ילדים אחרים, גם אני גדלתי בתוך מציאות שבה מבוגר יכול לרמוס ילד, והמערכת ממשיכה הלאה כאילו זה חלק מהחינוך. חשוב לציין כי לפני הפרסום פניתי אליו. נתתי לו הזדמנות אמיתית לקחת אחריות, להתנצל, להביע חרטה, להגיד משהו לנפגעים. לא חיפשתי נקמה. חיפשתי הכרה במעשיו. אני מאמין כי התיקון הראשון של מעשה רע הוא קודם כל ההודאה וההכרה בו. מה הוא עשה? הוא בחר לנתק לי את השיחה ולחסום אותי בוואטסאפ. אז הבוקר זה נגמר. לא עוד שתיקה. לא עוד "יוסי תעזוב, עברו מלא שנים". לא עוד ילדים שנושאים לבד את מה שמבוגרים היו אמורים לעצור בזמן אמת. הפרסום הזה הוא לא קריאה לפגיעה באיש. הוא קריאה לאחריות. הוא קריאה לאמת. הוא קריאה לכל מוסד חינוכי להבין שילד שנפגע לא שוכח רק כי המבוגרים החליטו להמשיך הלאה. מי שפגע בילדים, השפיל ילדים, הרים יד על ילדים וחשב שאפשר לקבור את זה מתחת לשטיח, צריך לדעת דבר אחד פשוט: הילדים גדלו. והפעם הם מדברים.

תוקן על ידי קלעפער ב- 14/06/2026 18:58:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2026 09:15 לינק ישיר 

מלח_דק כתב:
באיזה חיידר מדובר?
אם כל התיאורים הללו נכונים,
ואני יכול להעיד שבילדותי ראיתי את חברי, ואף לעיתים חוויתי על בשרי, אלימות וסדיסטיות נוראיים.
אזי המקום המתאים למפלצות הללו הוא הצינוק בבית הסוהר או במחלקה הסגורה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2026 10:21 לינק ישיר 

מעניין האם אין אירגונים שמטפלים בכל התלונות האלה ? 

האירועים בערימות חלקיק מסופר חלקיק מזה עוד מגיע לאינטרנט 
וזה  רק מראה ובבואה למה שקורה לדוגמא בחברה הערבית איפה המימסד שאמור להגן 

וזה מדבר רק על החיידרים מה קורה בכל מיני סוגי ישיבות למיניהם 
מה קורה לפרטים מטעם עצמם שמוכרים את עצמם כאנשי חינוך ללא כל בקרה 

הרי כל מה שקורה בעולם התשובה והשפעתו על העולם החרדי 
זה כאין וכאפס למה שקורה בעולם הנושרים והמטפלים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2026 11:03 לינק ישיר 

מן הצדק לפרסם כאן את תמונתו של המלמד לשעבר אלעזר מוסקוביץ, שהתעלל
בתלמידיו, כדי להכיר בסבל הנפגעים, ולהבהיר שעל המעשים האלה אין התיישנות
מוסרית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2026 11:15 לינק ישיר 

מצאתי את תמונתו:

הבוקר אני מפרסם את שמו ותמונתו של מלמד לשעבר בחיידר בעלזא באשדוד. שמו אלעזר  מוסקוביץ. אני לא כותב את זה מבחוץ. אני הייתי בכיתה הזו. הייתי ילד בן 8 או  9, ובמו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2026 17:54 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
כולנו חטפנו מכות, ויצאנו מחונכים היטב.
יותר מהחילונים המסוממים בהמוניהם, משתכרים ויושבים בבתי סוהר.
לך תברר אצל בעלי חנויות איזה איזורים הם מעדיפים כי גונבים שם פחות, איזורים חילוניים או חרדיים.

יצאנו מחונכים למרות המכות ולא בגלל המכות. חלקינו סוחבים צלקות גם 40 ו 50 שנה אחרי כולל כותב השורות. אז במטותא ממך, אל תזלזל. זה שיש עוולות גדולות יותר לא אומר שלא צריך לדאוג שהעוולות הללו יעלמו מהנוף ולא יחזרו לעולם.

בסדר, בוא נחלק בין הדבר שאני דיברתי עליו, סטנדרט של מכות קלות, על פי רוב עם סרגל על היד.. (כל מלמד ושיטותיו) היו נהוגות כמעט בכל המלמדים, עליהן דיברתי ואמרתי שיצאנו די טוב.
לבין מכות סדיסטיות, כאלו שמותירות צלקות, שהן לא היו נפוצות בנוף החרדי של לפני 40-50 שנה, היו אבל יוצאי דופן,
לא כולם עברו את זה, אני בכל אופן, ואיתי עוד מאות ילדים שלמדו בזמני (40-50 שנה) לא חוינו את אותה אלימות סדיסטית, בכל הת"ת לא היה אפילו מלמד אחד עם הכאות סדיסטיות תודה לקל, לא אוכל כמובן לצערי לחשוף את שם הת"ת.
היה מקרה מסוים עם מלמד שהתפרץ פעם אחת על תלמיד במכות מטורפות, ממש איבד שליטה, התלמידים עירבו את ההורים והמנהל, והמלמד הורחק כבר למחרת!

יצאנו מחונכים בגלל המכות, ולא למרות!
אבל אני מדבר על מכות קלות, לעומת החינוך החילוני הקלוקל, האוסר על הרמת יד קלה של המורה, ומה שקורה, שהתלמידים מכים את המורים באלימות, והמורים כמובן ידם מוגבלת, התלמידים גדלים פרא, ואין פלא שתוצאות החינוך החילוני מגדלים גידולי פרא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2026 17:58 לינק ישיר 

מה זה סטנדרט של מכות
איך בכלל  המילה 
סטנדרט  הולכת עם המילה  מכות

שלא לדבר שאין למדינה כל פיתרון לאלימות כזאת 
הרי אם נלך לעולם מקביל של אלימות במשפחה ואלימות נגד נשים , הרי  במקום להעניש את הגברים 

מענישים את הנשים ושמים אותם במקלט לנשים מוכות 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2026 22:12 לינק ישיר 

ברנהארד כתב:
מה זה סטנדרט של מכות
איך בכלל  המילה 
סטנדרט  הולכת עם המילה  מכות

כשאתה מצטט מישהו, ומוחק ממנו מילים משמעותיות, אתה עושה את מלאכתך רמיה..
כתבתי "סטנדרט של מכות קלות"
אין צורך להכביר במילים, יש כזה סטנדרט, והוא די נפוץ.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מגילת איכה ילד קטן בחיידר ומלמד מרושע וסדיסט !!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 13 14 15 סך הכל 15 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.