| נשלח ב-20/7/2021 04:00 |
|
| |
לקראת שנת השמיטה: כדאי לבדוק לפני שתורמים
כפי שאתם רואים, אנו לפני שמיטה והרבה נוכלים רוצים להינות מהפסוק "וציויתי את ברכתי" על ידי כל מיני שקרים שטיקים וטריקים בכל מיני סיפורים אודות חקלאים וקרקעות ועצים, וליצים וכו,' ואחרים משווקים ברכות מזויפות מכאילו שר התורה, ולאחרונה צמח לו גוף חדש אשר לדעתי מדובר בסיקריקים, שגם למדו את המלאכה, על כל הסטיקרים שלהם אינו מופיע שום שם של אחראי, ובגב הגליון מופיע תמונות של רבניהם בלי שמות, כנראה שלא יזהו שמדובר בסיקריקים, וכפי ששמעתי אי אפשר לסמוך עליהם כלל וכלל, לכן הזהרו לברר טוב טוב להיכן הכסף הולך, לפני שאתם רוצים לתרום להם. הסיסמה שלהם הינה 'השבתת המיליון' והלוגו שלהם הינה, 'ברכת הארץ'
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2021 17:12 |
|
| |
הגיוני אתה נשמע מאד תמים ואני לא יודע אם אתה עושה את עצמך, או שאתה באמת כזה, וד"ל
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2021 17:10 |
|
| |
יוחנן, אתה מדבר גבוהה גבוהה כאילו שהאינטלגנציה והדאגה עליה מדברת מתוך גרונך, ממתי כשאחד מדבר על הסיקיריקים שואלים הבריות מה הם עשו לך? וכי למי הם לא עשו? וכי זה סוד שהם אבן נגף לבית ישראל? וכזה טיפש אתה שרק עכשיו גילית שאני אכן נמנה על רוב מניין ובניין של כלל ישראל ששונאים את הסיקריקים? ועוד, מי ביקש ממך נאמנות? כתבתי שמי שרוצה לתרום להם שיברר היטב לאן הכסף הולך, וכי צריך נאמנות לזה? אתה נשמע ככה משובש, את פרצופך האמיתי כבר גילינו מאז שהגבת באשכול בנוגע לשלוחי חב"ד
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2021 10:20 |
|
| |
אני רציתי לראות איך מתנהלת "קרן השביעית" נכנסתי לדוחות שלם ברשם העמותות לאורך שנים, ועל פניו הם הוגנים (יכול כל אחד לומר הם מסדרים את הדוחות וכל מיני כאילו דברים), אבל כאחד שיודע לקרוא דוחות, וזה חלק ממקצועו, אני אומר , כי עמותה שבמשך 5 שנים אין לה כל פעילות ורק בשנות השמיטה יש פעילות, אין משכורות מנופחות, ואין דברים מוזרים, בגדול אני חושב שזה תקין לגמרי. והם מחלקים ממש הרבה כסף לחקלאים, יתרה מכך רוב הכסף מתרומות הינו מחו"ל וד"ל. זה לגמרי נכון כי אדם שעובד מקבל משכורת, ולפי המשכורות שם וגובהם הם תקינים לגמרי. אני חושב כי ניתן בגדול לסמוך עליהם. אחרים לא בדקתי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2021 09:03 |
|
| |
בדרך כלל כשאדם מדבר על פלוני או על ציבור מסויים, שואלים הבריות: מה אתה רוצה, הם עשו לך משהו?
במקרה דידן, כשאתה גילית שהם אכן עשו לך משהו - כבר אין לך נאמנות. כי מעתה ואילך מדובר בשנאה אישית ונקמנות.
יתכן שדבריך צודקים ואמיתיים ויתכן שלא, אבל אל נא תזלזל באינטליגנציה שלנו, לדבר כתמים, ולהנפיק כל יומיים אשכול על שנואי נפשך האישיים.
מלב אל לב, וכולנו משתתפים בצערך.
|
|
|
|
|