בית פורומים בחדרי חרדים

ליברמן מכפיל את מחיר החד פעמי למשפחות עניות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/7/2021 22:26 לינק ישיר 

אני מאוד מתאפק שלא לצחוק בקול, בלוג מקרי של "יעקב" זה לא נתונים. 
חשוב מאוד לברור מקורות בצורה טובה. אבל מניסיון אני יודע שזה לא משהו שמלמדים בישיבות. 

לשם הדיון, הנה מקור של נתונים שפורסם ב nature שהוא כתב עת נחשב מאוד בעולם המדע. המחקר מדד את כמות הפעמים שמכשירים ימיים למעקב אחרי פלנקטון נתקעו בפלסטיק במשך 60 שנים  את הגרף אפשר להבין גם בלי לדעת מילה באנגלית.   www.nature.com/articles/d41586-019-01252-0

ובכל מקרה לא טענתי שהים מלוכלך בגלל החד פעמי שהחרדים צורכים חד פעמי, הים מלוכלך כי *כל העולם* משתמש בפלסטיק שבסוף נזרק לים. 
מדינות מערביות ובכללן ישראל מצמצמות את השימוש בפלסטיק לרוב על ידי מיסים ותקנות זיהום למיניהן.
כמובן שעדיין יש את הבעיה של מדינות עולם שלישי, אבל תגיד לי אתה איפה אתה מעדיף לחיות. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2021 22:30 לינק ישיר 

בנושאים שלתקשורת יש אג'נדה ברורה אי אפשר לדעת אמיתותן של דברים.

אם הם מסוגלים לקחת את גרטה טונברג ולשים אותה בקדמת הבמה לשווק את משבר האקלים זה אומר דרשני על הכוחות הפועלים מאחורי (ולפני) הקלעים.

והאמת תהא נעדרת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2021 00:42 לינק ישיר 

רפיק כתב:
אני מאוד מתאפק שלא לצחוק בקול, בלוג מקרי של "יעקב" זה לא נתונים. 
חשוב מאוד לברור מקורות בצורה טובה. אבל מניסיון אני יודע שזה לא משהו שמלמדים בישיבות. 

לשם הדיון, הנה מקור של נתונים שפורסם ב nature שהוא כתב עת נחשב מאוד בעולם המדע. המחקר מדד את כמות הפעמים שמכשירים ימיים למעקב אחרי פלנקטון נתקעו בפלסטיק במשך 60 שנים  את הגרף אפשר להבין גם בלי לדעת מילה באנגלית.   www.nature.com/articles/d41586-019-01252-0

ובכל מקרה לא טענתי שהים מלוכלך בגלל החד פעמי שהחרדים צורכים חד פעמי, הים מלוכלך כי *כל העולם* משתמש בפלסטיק שבסוף נזרק לים. 
מדינות מערביות ובכללן ישראל מצמצמות את השימוש בפלסטיק לרוב על ידי מיסים ותקנות זיהום למיניהן.
כמובן שעדיין יש את הבעיה של מדינות עולם שלישי, אבל תגיד לי אתה איפה אתה מעדיף לחיות. 
אתה מציג בעיה ("פלסטיק בים") ומצמיד אותה לפתרון לכאורה ("צמצום צריכת הפלסטיק ע"י מס"). גם חסר השכלה מבין שאתה קושר ביניהם. אז זהו, שלא. הים מזוהם לא כי מישהו צורך חד פעמי אלא כי יש הפקרות בטיפול בפסולת. כך שגם אם אישית אני בעד צמצום צריכה של חד פעמי מטעמי איכות סביבה, צריך להיות צמוד לעובדות ולא להפוך את זה לאידיאולוגיה דתית עד כדי לכפות את האידיאולוגיה הזאת שהשפעתה האמיתית זניחה - על כלל הציבור. כאמור עניין "איכות הסביבה" הפך מערך חשוב לאידיאולוגיה דתית שכרגע מנוצלת ע"י פקידים באוצר להעשיר את אוצר המדינה כדי לכסות את ההתחייבויות הכספיות העתידיות של הממשלה המוגבלת הזאת (בלשון עדינה).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2021 07:30 לינק ישיר 
אכן השפיע דרסטית בחג הסוכות

רעיונוביץ כתב:

ליברמן החליט להכפיל את מחירי החד פעמי למשפחות עניות,

הוא מתכנן לתת מס של 11 ש"ח לק"ג של מוצרי חד פעמי,

נכון להיום בחנויות החד פעמי למשפחות עניות עולה 1 ק"ג צלחות חד פעמיות בין 9.90 ל11 ש"ח לק"ג צלחות חד פעמיות,

תוספת של מס 11 ש"ח תכפיל את מחיר הצלחות החד פעמיות לפי שניים ! ! !

ומי יסבול מכך, אלו המשפחות העניות ברוכות הילדים, חבל

אגב: זה היה המטרה מלכתחילה, להכפיל את המחירים, הנה כתבה

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 27/07/2021 12:42:37

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ליברמן מכפיל את מחיר החד פעמי למשפחות עניות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.