בית פורומים בחדרי חרדים

קורונה והנתונים החסרים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/8/2021 20:48 לינק ישיר 
קורונה והנתונים החסרים

בזמן שמתחילים לטפטף ולהכין את הציבור לסגר בחגי תשרי, ובעוד שדוחפים את המבוגרים לחיסון שלישי, מן הראוי שהממשלה תציג את הנתונים לציבור הרחב ותעשה קצת סדר בדיס-אינפורמציה שמתקבלת מכל הכיוונים. 

הציבור רוצה לדעת מהו אחוז המחוסנים בקרב המאומתים ובקרב החולים קשה וכמובן בקרב המונשמים והמתים, וזאת על פי חלוקה של כל שכבות הגיל והסיכון. וכמובן מהי ההגדרה של חולה קשה. 

מספר אתרי חדשות פרסמו היום שחצי מהנפטרים מקורונה ביממה האחרונה (כ10) הם מחוסנים, אבל מצד שני מסבירים שהחיסון עדיין יעיל מאוד במניעה של מחלה קשה ומוות...

למה הממשלה מפחדת להציג נתונים ברורים ??

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2021 20:51 לינק ישיר 

אני מתאר לעצמי שאם בציבור המבוגר יש 90% פלוס מחוסנים אבל הם מהווים רק 50% מהמתים זה סימן ליעילות החיסון..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2021 21:06 לינק ישיר 

איך אתה יודע שכל הנפטרים הם מבוגרים ?והאם זה אומר שהחיסון יעיל רק כחמישים אחוז במניעת מוות אצל מבוגרים ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2021 21:54 לינק ישיר 

lamden כתב:
איך אתה יודע שכל הנפטרים הם מבוגרים ?והאם זה אומר שהחיסון יעיל רק כחמישים אחוז במניעת מוות אצל מבוגרים ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2021 22:05 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

אני מתאר לעצמי שאם בציבור המבוגר יש 90% פלוס מחוסנים אבל הם מהווים רק 50% מהמתים זה סימן ליעילות החיסון..

השאלה המרכזית זה מתי בדיוק חלו אלו שמתו לאחרונה.

סביר שחלק לא קטן חלו עוד מטרום עידן החיסונים ואז ההוכחה על יעילות החיסונים מצטמקת, ויידרש עוד זמן להוכיח על יעילותם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2021 22:35 לינק ישיר 

ועוד שאלה: למה לא מודיעים בתקשורת את מספר המתים בכל יום/בכל שבוע, כפי שעשו בדיוק רצחני - ובהבלטה - בתקופה המקבילה אשתקד?

האם נגד תקשורת עוינת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2021 22:49 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
אדם_ה1 כתב:

השאלה המרכזית זה מתי בדיוק חלו אלו שמתו לאחרונה.

סביר שחלק לא קטן חלו עוד מטרום עידן החיסונים ואז ההוכחה על יעילות החיסונים מצטמקת, ויידרש עוד זמן להוכיח על יעילותם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא סביר, לפני תחילת הגל הנוכחי ירדנו עד 20 חולים קשה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2021 23:15 לינק ישיר 

אדם, ראוי לך ניק בסגנון 'הלל הזקן', כמה רוגע..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2021 13:03 לינק ישיר 

והנתון שהכי מסתירים. מה אחוז המאומתים בקרב מחלימים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2021 14:36 לינק ישיר 

קהלת כתב:
והנתון שהכי מסתירים. מה אחוז המאומתים בקרב מחלימים.

אני לא יודע אם יש (אפשרות) מעקב מספרי במאומתים מי מחלים או לא, אבל כן אמרו שיש הרבה פחות מאומתים מאשר מחוסנים שחלו שנית. (כנראה כי חולי ממש יוצר תגובה הרבה יותר קשה וכמות הנוגדנים / זיכרון חיסוני נשארים לטווח יותר ארוך)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2021 20:55 לינק ישיר 

רודףסמלים כתב:
ועוד שאלה: למה לא מודיעים בתקשורת את מספר המתים בכל יום/בכל שבוע, כפי שעשו בדיוק רצחני - ובהבלטה - בתקופה המקבילה אשתקד?

האם נגד תקשורת עוינת

נשלח מהאנדרואיד שלי

מה השאלה בכלל? אנחנו בתקופת שינוי וריפוי ואסור חלילה להפר את הפסטורליה והשלווה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > קורונה והנתונים החסרים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext