| נשלח ב-4/8/2021 16:53 |
|
| |
הגל הרביעי בישראל: המאומתים מובילים לתמותה נמוכה יותר מהגלים הקודמים

|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2021 21:33 |
|
| |
חחח...לא הבנת את העקיצה עליך ושכמותך...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2021 19:17 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | כשהרפיון כבר בבית זה ברור. לי אמר ראש ישיבה ליטאי חשוב שכמות הנושרים אחרי תשמ"ח\ט עלתה מאד למשל, בגלל העיסוק בפוליטיקה והיציאה לרחוב.
============================================= ברור שכשיש רפיון אז בשולים זה יפגע, אבל לא צריך להכנס לחרדות מיותרות. רוב הנושרים אם הוריהם היו יותר נינוחים ולא מתרגשים, בלשון עממית, "זורמים" וממשיכים בסדר יומם כרגיל מבלי להתייחס למגפת הנשירה, זה ס"ה כמו בין הזמנים ארוך, היו חוזרים לטובם תיכף ומיד ממש. אבל הנערוון, ה"מה יאמרו", השכנים יראו את הילד עם צ'ופיק וכו' זה מה שגורם להעמקת הנשירה. אין חכמה ואין עצה ואין תבונה. רק שמחה ורוגע. |
|
כשמדובר בקורונה צילי הרים נראים לך כהרים. כשמדובר בנושרים הרים נראים לך כצילי הרים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2021 18:47 |
|
| |
כשהרפיון כבר בבית זה ברור. לי אמר ראש ישיבה ליטאי חשוב שכמות הנושרים אחרי תשמ"ח\ט עלתה מאד למשל, בגלל העיסוק בפוליטיקה והיציאה לרחוב.
============================================= ברור שכשיש רפיון אז בשולים זה יפגע, אבל לא צריך להכנס לחרדות מיותרות. רוב הנושרים אם הוריהם היו יותר נינוחים ולא מתרגשים, בלשון עממית, "זורמים" וממשיכים בסדר יומם כרגיל מבלי להתייחס למגפת הנשירה, זה ס"ה כמו בין הזמנים ארוך, היו חוזרים לטובם תיכף ומיד ממש. אבל הנערוון, ה"מה יאמרו", השכנים יראו את הילד עם צ'ופיק וכו' זה מה שגורם להעמקת הנשירה. אין חכמה ואין עצה ואין תבונה. רק שמחה ורוגע.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2021 18:23 |
|
| |
צא וראה ברחוב שלי את הנושרים החדשים, אשכנזים למהדרין, אליטה שבאליטה, בני שיתסר ושיבסר, והלב נכמר. והמבינים הקהילתיים גילו לי שהנשירה הטרייה הזו היא תוצאה ישירה מסגירת הישיבות לחודשים ארוכים כמה פעמים.
אם יש ריח של תורה בבית ברוב שעות היממה, כמו בחממת הישיבה, לא היתה תוצאה הרסנית כזו.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2021 18:07 |
|
| |
מי שמקפיד על בריאות ומשאיר את ילדיו בבית (בית של תוי"ש) ומארגן להם שיעורים וכו וכו נחשב למרחיקם מכל ריח של תורה ולימוד?
מה אתה עושה בבין הזמנים?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2021 17:42 |
|
| |
זיפים דייקא והבן
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2021 16:08 |
|
| |
יוחנןש
יש סתירה בשיר שלך (יודגש: ע"פ ראיית עולמך הצרה)
מצד אחד: לא בלזאי, ולא חוסיד חניוק, ..האייפון .. מציץ כסדר מתוך דש מכנסיך מצד שני: עם זיפי זקן מזיע
הכיצד?? אתמהה
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2021 19:50 |
|
| |
פעם פעם, ראינו אותך ברחוב עטוי מסכה תמיד, ראינו שאתה לא פוקד את בית הכנסת, ואם הגעת, התרחקת מאנשים, עטית מסיכה, והיית הרבה בחוץ, ואת ילדיך, שמרת לידיך, הרחקת אותם מכל ריח של תורה ולימוד, בעיקר שיהיו חסינים מפני ווירוס נורא נורא,
והיום, הנתונים חמורים יותר, החוכמולוגים בממשלה מכילים מתים, ואתה יודע מזה,
ועדיין, אני רואה אותך ברחוב נטול מסיכה, כמו כן גם באוטובוס העירוני, כמו כן גם ילדיך, כמו כן גם בכיתות של הילדים כמו כן גם כל המגזר שלך, כמו כן אתה וחבירך - הפחדנים של פעם - מעמיסים את אולמות השמחה, ואתם, גם מתנשקים עם זיפי זקן מזיע, וגם מתחבקים חזק חזק,
ואתה לכאורה, לא בלזאי, ולא חוסיד חניוק, ואפילו האייפון עם צימאון המדע והאימון באנשיהם [למשל שהעולם נברא מעצמו, דארווין], מצייץ כסדר מתוך דש מכנסיך,
ולמרבה הפלא והצביעות, אתה ב'כאילו' עדיין במאבק עם תמניא... ושאר האנשים, שבמגזר שלהם ב"ה הנוער לא נשר ולא התקלקל בצורה נוראית [ומזילה דמעה] במשך השנה האחרונה...
כי אתה נטוע הרבה הרבה במחר, נוהג כמוהם ועושה כמוהם, וממשיך כמו 'מצוה' את וויכוחי האתמול.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2021 19:39 |
|
| |
פעם פעם, בגל הראשון של מכחישי הקורונה, נטען בכלל שכל משפחה ש'מסכימה' שיכתבו בתעודת הפטירה שהסיבה היא קורונה (הרי ברור שהמשפחה היא זו שקובעת את סיבת המוות), מקבלת חלק ממאתיים אלף הדולרים שבית החולים מקבל על כל מת מקורונה מ'משרד הבריאות העולמי' (עוד צ'יזבט מבית הנ"ל)...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2021 19:28 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | חבל שאתה מסלף את דבריו, או לפחות מוציאם מקוטעים ולא בהקשרם. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2021 19:09 |
|
| |
בזמנו חיפשתי בנהלים של משרד הבריאות והיה כתוב שזה לפי קביעת רופא את סיבת המוות היסודית. כמו בכל מערכת עם טעויות, יש מספר זניח של נפטרים *עם* קורונה שנפטרו בלי קשר לקורונה שמשתרבבים לרשימת הנפטרים. על כל נפטר נעשה בירור, ולפעמים מחקו אנשים מרשימת הנפטרים ואז אנשים התלוננו איך משרד הבריאות עושה "תחיית המתים". נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2021 19:02 |
|
| |
חבל שאתה מסלף את דבריו, או לפחות מוציאם מקוטעים ולא בהקשרם.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2021 18:46 |
|
| |
ידוע שהתו הירוק זה כמו הדם במצרים וכשהוירוס רואה אותו הואממדלג מעל הבנאדם ולכן הוא פטור מכל בדיקה ובידוד.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2021 18:18 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | לקלעפר - אבל זה עדיין יכול לעוות את הסטטיסטיקות שמציגים לנו כדי להראות את השפעת החיסונים... לצורך העניין, לא ידוע לי שבפילוחים שמראים לוקחים רק את המקרים בהם יש סימפטומים ייחודיים לקורונה... |
|
לא ברור לי מה ההגדרות במאושפזים, (מעניין האם אדם שעבר תאונה והתגלה כמאומת, נספר כמאושפז קורונה) אבל בנפטרים, נספרים רק אלו שהרופא כתב באבחנה בהודעת הפטירה ש*סיבת המוות היסודית* היא מנגיף הקורונה. (לצד פירוט מחלות רקע אחרות שתרמו למצב) וגם בנפטרים רואים את הפערים בין המחוסנים לאלו שאינם מחוסנים. כך שאין ספק שהחיסונים מצילי חיים.
|
|
|
|
|