בית פורומים בחדרי חרדים

ח"כ דיסטל מהליכוד: אלאור עזריה לא היה גיבור!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/8/2021 21:27 לינק ישיר 
מצדרביעי

לקלעפר:
הנה, מגוגל ראשוני (את דרישת התשלום תמורת העבודה העיתונאית שאני כל הזמן מבצע עבורך אגיש בסוף בל"נ:))
מרדכי קידר:

https://mida.org.il/2016/10/10/%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%95%D7%94-%D7%9C%D7%90-%D7%94%D7%99%D7%99%D7%90%D7%95%D7%A9-
%D7%94%D7%99%D7%90-%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%9D-%D7%9C%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%A8%D7%93%D7%9B%D7%99/

בנוסף, גם גיא בכור חזק בנושא (שמעתי ממנו הרצאה פעם, אבל לא מוצא קישור ברשת), כך גם צבי יחזקאלי שאמנם לא מזרחן רשמי אבל אין חולק שהוא מכיר את התרבות הערבית טוב, גם על צבי לא מצאתי בנתיים הרבה חומר למרות שבעבר קראתי דברים נוקבים, אבל הנה משהו שכן מצאתי:

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 05/08/2021 21:37:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2021 21:38 לינק ישיר 

קודם נוריד את גיא בכור. הוא משקר ביודעין וכל מאוויו זה קליק-בייט.

הבאת שתי כתבות מקידר, שאין ספק שהוא מזרחן דגול, אבל באחת מדובר על תקוה כללית, לא פרטית. הרי ידוע לנו שהם מתאבדים, אז איך רציחתם תועיל?
והכתבה השניה מוכיחה ההפך, מדובר באנשים שהמוות לא מפחיד אותם אלא, על פי קידר, עונש של "כבוד" אחר מותם, ירתיע אותם.

מה יחזקאלי אמר לא ידוע לי. אבל אני מסכים שהוא מבין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2021 21:49 לינק ישיר 

אירועי חודש אייר מפריכים את התאוריה המסוכנת הזאת. המחבלים ממזרח ירושלים לא מבינים את השפה של להבה, ומרדכי קידר לא מבין את השפה של ערביי ישראל...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2021 22:22 לינק ישיר 
מצדרביעי

YYona כתב:
אירועי חודש אייר מפריכים את התאוריה המסוכנת הזאת. המחבלים ממזרח ירושלים לא מבינים את השפה של להבה, ומרדכי קידר לא מבין את השפה של ערביי ישראל...

נשלח מהאנדרואיד שלי

הפוך-גוטה, הפוך...

מה מפגע ערבי צריך לחשוב כשהוא רואה איך בורחים כמה שאפשר מכל עימות? כשנותנים כאפה לתלמידי ישיבה ואף אחד לא עושה כלום? (נכון, זה כביכול משהו "קטן" אבל הכבוד משחק שם הרבה....).

כששורפים תחנת משטרה בלוד ואף אחד לא עושה כלום?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2021 22:23 לינק ישיר 
מצדרביעי

קלעפער כתב:

הבאת שתי כתבות מקידר, שאין ספק שהוא מזרחן דגול, אבל באחת מדובר על תקוה כללית, לא פרטית. הרי ידוע לנו שהם מתאבדים, אז איך רציחתם תועיל?
והכתבה השניה מוכיחה ההפך, מדובר באנשים שהמוות לא מפחיד אותם אלא, על פי קידר, עונש של "כבוד" אחר מותם, ירתיע אותם.

לגבי גיא בכור - אשמח להוכחות שהוא "משקר ביודעין".

לגבי קידר - נכון, הכול זה עניין של כבוד, וכנראה הסיפור של אזריה פגע בכבוד שלהם, (מניח שכשברור להם שכל מי שמעז להרים ראש דמו בראשו זה גם פוגע להם בכבוד).

לגבי יחזקאלי - כן הבאתי לך מקור אחד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2021 22:38 לינק ישיר 
קלעפער

מצדרביעי כתב:

לגבי גיא בכור - אשמח להוכחות שהוא "משקר ביודעין".

לגבי קידר - נכון, הכול זה עניין של כבוד, וכנראה הסיפור של אזריה פגע בכבוד שלהם, (מניח שכשברור להם שכל מי שמעז להרים ראש דמו בראשו זה גם פוגע להם בכבוד).

לגבי יחזקאלי - כן הבאתי לך מקור אחד...

לגבי בכור, הוכח כבר בסיפור עם הבחירות בארה"ב. הוא שיקר ביודעין או שהוא שווה לצור על פי צלוחיתו...

לגבי קידר, לא ברור למה הפגיעה במחבל ע"י אזריה פגעה בכבודם. ופגיעה בכבוד לא גרמה לערבים לא להתפרע, בכל מקרה זו כבר פרשנות שלך לא של קידר.

לגבי יחזקאלי, הוספת לאחר או תוך כדי תגובתי, ולכן לא שמתי לב אליה. קראתי. אותה בעיה. מדובר על מדיניות כללית לא על הכלל שכל מחבל לא יוצא חי.

זכור לכולנו האימרה של רבין (?) שהערבים פוחדים מהמוות ולכן הם פגיעים. אז בסוף באו המתאבדים.

בנתיים לא עושה רושה שזו הדרך היחידה. מבחינה זו נתניהו היה הטוב בראשי ממשלות ישראל, כי לא היגג בהזיות השלום של השמאל, "אם רק ניתן להם עוד קצת הכל יסתדר", וגם לא הלך שבי אחרי דמיונות הימין, ש"עוד מכה אחת" תבהיר לערבים עם מי יש להם עסק. ואין לזה סוף, כי כמו השמאל שמבקש "לתת עוד קצת", הימין גם מבקש לתת עוד קצת.
זה לא הולך כך. זה ענין של ניהול ארוך ומייגע.
כנראה שממשלה זו פועל בכיון של נתניהו וכך הכי טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2021 22:45 לינק ישיר 

אשמח להבין למה המדיניות של ביבי נראית לך "הכי טובה"?
האם סבבים בלתי נגמרים המכניסים כל כך הרבה תושבים וילדים בדרום לחרדות הם "דרך טובה"?
האם פרעות תרפ"ט/תשפ"א שחזינו לאחרונה הם "דרך טובה"?

כבר אמרתי בעבר, המציאות היא שאחרי ששת הימים ה"פלשתינים" היו מורתעים ויכלו להסתובב חפשי באזורים שלהם ללא חשש, וככל שנתנו להם יותר -הם הרימו יותר את הראש...

לגבי המוות - המערב בכלל ואתם בארה"ב בפרט, טועים יותר מידי לשפוט אותם בכלים רציונליים כאילו הם אנשים מערביים בעצמם ופועלים בצורה קרה והגיונית...

כל מי שמכיר קצת - מבין שהרגש עובד אצלם חזק, ולכן אפשר להלהיט אותם די בקלות כשמזהים פרצות מצד אחד, ואפשר גם להרתיע אותם די בקלות כשמראים להם מי בעל הבית באופן מיידי ובלי לגמגם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2021 22:53 לינק ישיר 

זה כמובן לא אומר שמדיניות הכלה טובה כל פעם, ופעמים שצריך להכות הכל הכוח. אבל מצד שני גם מדיניות של כוח ללא גבול (תאורטית) לא משיגה את התוצאות מכמה וכמה סיבות הן פנימיות והן חיצוניות.

לנהל את זה נכון, או הכי טוב, זה מה נתניהו עשה, לנסות לא לגרום למלחמת דת על הר הבית, ולהכות מפעם בפעם חזק אבל גם לתת משהו.
קשה להיכנס לדיון ארוך ומפורט, אבל הטענה  הימנית שאני מקבל שבתקופת ביבי היו הכי פחות פיגועים, כנראה שמשהו כן עבד במדיניות הזו, מעבר לכך שהיא נשמעת טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2021 23:11 לינק ישיר 

מחכה להוכחה שמדיניות של כוח חזק (בדגש על ה"פלשתינים") לא משיגה תוצאות טובות, יש לי קצת סבלנות אז אשתדל לחכות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2021 23:28 לינק ישיר 

תקשיבו דוסים, עם ניסיון ברבנות הצבאית מקסימום,
הוא פעל בניגוד לנהלים ולפקודות והסירטון גם מוכיח שלא היה שום צורך בווידוא הריגה
הוא פשוט ילד מושפע מאנשים כמוכם או מימניים עם חורים בהשכלההיה מגיע לו מאסר ממושך 

(מפק"צ לשעבר בפלס"ר 7) 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2021 23:34 לינק ישיר 

דווקא מי שמגיע מחוץ למערכת יודע לפעמים להביא חשיבה רעננה ומקורית נגד ה"קונספציה" (עיין ערך התרומה של בעלי תשובה לעולם החרדי להבדיל...).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2021 01:42 לינק ישיר 

אני מחכה להוכחה שמדיניות ויתורים ושלום לא מביאה לתוצאות טובות. גם לי יש סבלנות.

הפואנטה היא שלא ניתן להוכיח כי אין לזה טוף, כל פעם שאראה לדוגמה חוסר הצלחה במדיניות תקיפה אקבל תשובה שזה לא היה  "מספיק חזק". בדומה לטענה משמאל ש"לא נתנו מספיק"...

רוצה דוגמא? לא היה יותר תקיף וחזק (כולל גירוש והרג) כמו אחרי מלחמת 48 וכבר מיד אחרי זה החלה מסע חדש נגד ישראל. כך גם אחרי ששת הימים.

ומאידך השלום עם מצרים מחזיק נגד כל המהמורות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2021 03:24 לינק ישיר 
איך אני 'אוהב' את האלה שריחם מתנשא לרחוק

helpy3 כתב:

תקשיבו דוסים, עם ניסיון ברבנות הצבאית מקסימום,
הוא פעל בניגוד לנהלים ולפקודות והסירטון גם מוכיח שלא היה שום צורך בווידוא הריגה
הוא פשוט ילד מושפע מאנשים כמוכם או מימניים עם חורים בהשכלההיה מגיע לו מאסר ממושך 

(מפק"צ לשעבר בפלס"ר 7) 

לה''ו. החתימה הנכונה לענ''ד היא: (מהפקצ'ה בהווה בפלוצ"ר ביום ה7)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ח"כ דיסטל מהליכוד: אלאור עזריה לא היה גיבור!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.