בית פורומים במה אישית

סיפור מעניין שקרה לי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/8/2021 00:13 לינק ישיר 
סיפור מעניין שקרה לי

בס"ד

שלום,

אני אברך בן 34.

אני מאוד נהנה בכולל ואני אוהב מאוד לעסוק בכושר כושר גופני בעיקר.

יום אחד. בחול המועד פסח. הייתי לבוש שחור לבן ועם עניבה. אני הולך לעשות כושר בדשא עם קבוצה של אברכים. כולנו בארבעה אברכים מתאספים ועושים כושר כשאני עוזר להם ועושה תרגילים(כפיפות בטן, שכיבות סמיכה, אגרופים באוויר וכו')

עד שהגיע אברך מגודל אחד. בשם הר' גלאט והתחיל להתאמן איתנו ולהביס אותנו אחד אחד. 
זה הקרב:

לצערי הרב. הרב גלאט נתן לי בוקס חזק ומהיר לפנים ונפלתי לנוקאאוט...

חבריי שאלו: יצחק אתה בסדר?

הם אמרו לי בסוף שלא עניתי כי הייתי מחוסר הכרה. הרב בטובסקי צעק: הרב גלאט! אתה תשלם על זה. הרב מלכה התקיף את הרב גלאט. אבל הרב הביס גם את הרב מלכה באגרוף אחד...

הרב בטובסקי התמלא חמה ששניים מחבריו התעלפו מהאגרופים של הרב גלאט. הרב בטובסקי צעק: "אני אנקום!" אבל אסור לנקום לפי התורה... לצערי הרב. שמעתי שהרי לא יכולתי לראות כי שכבתי בנוקאאוט. שמעתי שהרב גלאט חסם את האגרוף של הרב בטובסקי והביא לרב שתי סתירות חזקות והרב בטובסקי גם איבד הכרה כמונו...

המשך יבוא...

תוקן על ידי itsik695 ב- 05/08/2021 00:19:02

תוקן על ידי itsik695 ב- 05/08/2021 00:50:36

תוקן על ידי itsik695 ב- 05/08/2021 01:11:22

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2021 01:15 לינק ישיר 

המשך יבוא...

[/quote]

תוקן על ידי itsik695 ב- 05/08/2021 01:17:32

תוקן על ידי itsik695 ב- 05/08/2021 01:18:12

תוקן על ידי itsik695 ב- 05/08/2021 01:19:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2021 15:04 לינק ישיר 

הרב גלאט צחק עלינו: "לא נמאס לכם להפסיד?"

הרב חדד היה מפוחד אבל הרב גלאט הביא לו אגרוף לפנים ועילף גם אותו...

הרב גלאט צחק עלינו שכולנו היינו מעולפים, שוכבים על הדשא בנוקאאוט טוטאלי בלי הכרה...
"כנראה שאתם לא בכושר מספיק..."

כן. המחזה היה נראה מאוד מטופש... ארבעה אברכים שוכבים על הגב יושנים...
הרב גלאט דרך לי על החזה ועל הבטן ושמח...

תוקן על ידי itsik695 ב- 05/08/2021 15:31:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2021 16:55 לינק ישיר 
המשך

כן. המחזה היה נראה מאוד מטופש... ארבעה אברכים שוכבים על הגב יושנים...
הרב גלאט דרך לי על החזה ועל הבטן ושמח...

הוא אמר: "סוף סוף הבסתי את יצחק וחבריו..."

הרב גלאט עמד ונח בנתיים...

לפתע פתאום. שמעתי קול: "יצחק! תתעורר!!! אתה צריך להוביל ולהנהיג את חבריך! תאחד את כולם ורק אז תוכל להביס את הרב גלאט!"

לא קיבלתי הכרה בנתיים. אבל הרגשתי שאור עובר לי מהרגליים לבטן ומהבטן לפנים...

"תתעורר..." שמעתי בקול עדין. ואז הרגשתי ששפכו לי מים על הפנים ומרימים לי את הרגליים...

בחסדי השם לאט לאט התעוררתי וקיבלתי הכרה. כבר יכולתי לפתוח את עיניי...

ולאחר מכן קמתי על רגליי ברוך השם!

הבנתי שמי שדיבר איתי זה היה המאמן אישי המהולל הרב קרקובסקי! שנתן לי מורל להמשיך בקרב ולאחד את כולם...

הערתי את כולם מהנוקאאוט על ידי ששפכתי מים עליהם...

לפתע, כל האברכים התעוררו וקמו, הם קמו מעושרים וחיוך גדול על פניהם. איחדתי אותם ואמרתי להם: "בואו נתאחד כולנו ביחד ונביס את הרב גלאט!"

כולנו עמדנו עממידה של איגרוף והבאנו כולנו בבת אחת אגרוף לרב גלאט ועשינו לו כאב קצת כבד לכאורה...

וכמובן המכות שהבאו לו היה  חזקות מיד והפילו את  הרב גלאט לנוקאאוט עמוק. הרב גלאט ישן שינה עמוקה מיום לימודים מעמיק בכולל...

ברוך השם! רקדנו שמחנו וקפצנו ורצינו לחזור לבית המדרש ללמוד רק לא היה נעים לנו לראות הרב גלאט עדיין שוכב בנוקאאוט מחוסר הכרה... אז שפכנו גם עליו מים.

הודו להשם. הרב גלאט התעורר חיבקנו אותו ורקדנו איתו ביחד לכבוד החג. לאחר מכן כלנו חזרנו לבית המדרש עם כוחות ללמוד...

אחח אחחח... איזה מוסר גדול יש בסיפור הזה. כמה חשוב כח האחדות כדי להצליח בעבודת השם... רק עם אחדות מצליחים וכמה נהנתי מפעילות ספורטיבית שגם חשובה לעבודת השם.

הסוף!

תוקן על ידי itsik695 ב- 05/08/2021 15:31:35

תוקן על ידי itsik695 ב- 05/08/2021 17:04:47

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2021 14:22 לינק ישיר 
השלמת תמונות

itsik695 כתב:
בס"ד
שלום,
אני אברך בן 34.
אני מאוד נהנה בכולל ואני אוהב מאוד לעסוק בכושר כושר גופני בעיקר.
יום אחד. בחול המועד פסח. הייתי לבוש שחור לבן ועם עניבה. אני הולך לעשות כושר בדשא עם קבוצה של אברכים. כולנו בארבעה אברכים מתאספים ועושים כושר כשאני עוזר להם ועושה תרגילים(כפיפות בטן, שכיבות סמיכה, אגרופים באוויר וכו')
עד שהגיע אברך מגודל אחד. בשם הר' גלאט והתחיל להתאמן איתנו ולהביס אותנו אחד אחד. 
זה הקרב:
לצערי הרב. הרב גלאט נתן לי בוקס חזק ומהיר לפנים ונפלתי לנוקאאוט...
חבריי שאלו: יצחק

אתה בסדר?הם אמרו לי בסוף שלא עניתי כי הייתי מחוסר הכרה. הרב בטובסקי צעק: הרב גלאט! אתה תשלם על זה. הרב מלכה התקיף את הרב גלאט. אבל הרב הביס גם את הרב מלכה באגרוף אחד...

הרב בטובסקי התמלא חמה ששניים מחבריו התעלפו מהאגרופים של הרב גלאט. הרב בטובסקי צעק: "אני אנקום!" אבל אסור לנקום לפי התורה... לצערי הרב. שמעתי שהרי לא יכולתי לראות כי שכבתי בנוקאאוט. שמעתי שהרב גלאט חסם את האגרוף של הרב בטובסקי והביא לרב שתי סתירות חזקות והרב בטובסקי גם איבד הכרה כמונו...המשך יבוא...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > במה אישית > סיפור מעניין שקרה לי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext