| נשלח ב-5/8/2021 21:17 |
|
| |
איכה הייתה חסידות פולין המעטירה ל...
אין עיני צרה בתשלום הנאה שאתר בחדרי וכל השאר מקבלים עבור היחצנ"ות. כואב לי השטחיות, כך נראית חסידות נוסח 2021 ובהמחשה חזותית. התרגשות...השיירה של הרב'ה מגיעה לשדה התעופה... וואו....הרב'ה נכנס למעלית.. גיוועלדיק, הרב'ה באולם טיסות יוצאות... לעושה נפלאות....הרב'ה נכנס למטוס... נורא נוראות...., המטוס עם הרב'ה ממריא...( הוכחה לכך שהוא אכן משוטט בשמי מרום) לא להאמין...המטוס של הרב'ה נחת... הרב'ה בשרוול היציאה.. זו הרמה שלנו? לא נמאס מהשטחיות והשטויות ? יושב לו, בבית כנסת צדדי בצפת, מיוחס בדיוק כמוהו, וכל כולו שקוע בלימוד ובעבודה..למדנים, ליטאים, חסידים וסתם 'מבקשים' מחכים למוצא פיו. אז את הגאון הגדול ,הלמדן, שהוא מהנעלבים ואינם עולבים, משאירים בקרן זווית. ואילו ההוא שפיו חתום וכל חסידותו נמצאת בתמונות של מצדסים, מטוסים, אולמות וכדו' מעלים על נס. כמה צביעות ושקר יש בעולמנו!
תוקן על ידי momeir ב- 05/08/2021 21:19:54
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2021 17:28 |
|
| |
| דבר_תורה כתב: |  |
מה יש לו למכור חוץ מיח"צ?????
שמעתם ממנו פעם אחת בחייו שיעור תורה????
סתם יחסן ותו לא
חצוף
התגלה קלונך אינני גרער, ואני לא אוהב פולנים, אבל אדם שכך כותב על מנהיג עדה ענקית, של יראיםושלמים, הוא שוטה רשע וגס רוח, וזה מה שאתה |
|
יש בעדה הזו הרבה יראים ושלמים, חלקם אני מכיר אישית מקרוב,
זה לא משנה כהוא זה את העובדה שכתבתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2021 16:34 |
|
| |
לא חצוף ולא נעליים. אמר בפרצוף את האמת הפשוטה שכל ילד מבין. זה שיש הרבה בהמות בעדר, לא הופך את מנהיג העדר לחכם יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2021 11:03 |
|
| |
דבר_תורה
| רעיונוביץ כתב: |  |
סתם יחסן ותו לא
|
|
חצוף
התגלה קלונך אינני גרער, ואני לא אוהב פולנים, אבל אדם שכך כותב על מנהיג עדה ענקית, של יראיםושלמים, הוא שוטה רשע וגס רוח, וזה מה שאתה
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2021 10:44 |
|
| |
בתחילה הוא לחץ על החסידים שישלמו לו את כל ההוצאות החתונה + נסיעות בני המשפחה ואז זה יצא בקול רעש גדול והרבה דיברו בזה בסוף החליט שהכל יעבור בשקט
כידוע הוא נקרא אחד מעשירי העולם
כל היחצנות היא להראות לכל העולם שגם בארה"ב שנקראת אנשי מרן ראש הישיבה יש לו קהל צופים גדול
דהיינו להראות לצד השני
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2021 08:27 |
|
| |
ישר כוח על הוידיו מדברי ראש הישיבה הגאון האדיר ר' שאול אלתר שליט"א בשם האלפים מכל גווני הקשת החרדית, שצמאים לראות ולשמוע דברי אלוקים חיים, מפי האי קדוש, צדיק, ועניו.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2021 01:01 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2021 23:14 |
|
| |
כמה חסידים יצאו מארץ לחתונה?? האם האיחוד או אחד התורמים עזרו להם בתשלום עלות הנסיעה ??? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2021 20:16 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
| שרית560 כתב: |  | נער צעיר שאל למה שיש אדמור עשיר צריכים לממן לו חופשות וחתונות ??, ומהו תשלום הכוללות ולמה הוא הולך לכאורה לקופת האדמור ולא לקופת החסידות ?,
|
|
נשמע 'חכם' כמו אמו. |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2021 19:57 |
|
| |
סתם יחסן ותו לא
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2021 19:14 |
|
| |
| בעיקרשומע כתב: |  | | אהמ קוצק ויח"צ, קוצק ויח"צ, קוצק ויח"צ?
לא זה לא הולך, פשוט לא הולך. |
|
מתי תבין שהיח"צ אינו למטרת יח"צ, אלא "העמדת הצדק ,בירור האמת,והוכחת אפסיותו של השני"?
בדיוק כמו שליטאים לא נלחמים אף פעם על כבוד עצמם אלא על "ההשקופה." פולנים לא נלחמים אף פעם על כבודם אלא על "האמת והצדק."
רק הונגרים ורומנים מיח"צנים סתם כך לשם יח"צ.
תוקן על ידי פצקו ב- 09/08/2021 19:15:04
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2021 19:07 |
|
| |
אהמ קוצק ויח"צ, קוצק ויח"צ, קוצק ויח"צ?
לא זה לא הולך, פשוט לא הולך.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2021 16:37 |
|
| |
| שרית560 כתב: |  | נער צעיר שאל למה שיש אדמור עשיר צריכים לממן לו חופשות וחתונות ??, ומהו תשלום הכוללות ולמה הוא הולך לכאורה לקופת האדמור ולא לקופת החסידות ?,
|
|
נשמע 'חכם' כמו אמו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2021 14:44 |
|
| |
שאלה על כל החסידיות !!
נער צעיר שאל למה שיש אדמור עשיר צריכים לממן לו חופשות וחתונות ??, ומהו תשלום הכוללות ולמה הוא הולך לכאורה לקופת האדמור ולא לקופת החסידות ?, נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2021 19:24 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2021 00:25 |