בית פורומים בחדרי חרדים

פרופ' ברבש מכה שנית תוך שבוע. מה התירוץ הפעם?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/8/2021 21:21 לינק ישיר 
פרופ' ברבש מכה שנית תוך שבוע. מה התירוץ הפעם?

4/8/21 פרופ' ברבש: אנחנו לא יכולים לצפות לזה שאנשים יילכו להתחסן בכוחות עצמם, אם לא נכפה עליהם ללכת להתחסן.

טענו שזו הייתה פליטת פה...

היום 10/8/21 פרופסור ברבש ערוץ 12: חובה להתחיל לחסן אנשים בכפיה...

הפעם זו פליטת כדור!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2021 11:51 לינק ישיר 
כל אחד מגיב ומתנהג לפי הסיכון האישי שלו

ביבי וגנץ מבוגרים יותר מבנט ושקד. הנקודה היא שהמבוגרים לא מזלזלים בכלכלה, והצעירים מזלזלים בחיי אדם...

קולולו כתב:
לכלכלה יש משמעות ברורה בחיי אדם. תקופה ארוכה של התנהלות בסגרים גורמת לכך שאין כסף להרבה תהליכים שמצילים חיים. בשני הצדדים יש חיי אדם שמונחים על כף המאזניים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2021 10:09 לינק ישיר 

לכלכלה יש משמעות ברורה בחיי אדם. תקופה ארוכה של התנהלות בסגרים גורמת לכך שאין כסף להרבה תהליכים שמצילים חיים. בשני הצדדים יש חיי אדם שמונחים על כף המאזניים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2021 04:33 לינק ישיר 
hhaavv

ברכת_החמה כתב:
הבעיה בקורונה שהשמיכה קצרה ,אפילו קצרה מאוד ולאן שתמשוך את השמיכה אז החלק שלא כיסית אותו יצעק עליך. אין שום סיכוי לצאת מוצלח מהענין הזה ובכל זאת יש דרך נכונה יותר ונכונה פחות לטפל בקורונה ולדעתי הדרך של ביבי המחמירה יותר היא יותר נכונה במגיפה הזו. אם תזלזל בטיפול בקורונה לא תרוויח חיים וגם הכלכלה תחטוף מזה .
לגבי הדברים המטומטמים שאמרה איילת שקד נשאיר למישהו אחר שיפתח אשכול בנידון.

זה בדיוק הסיפור. נתניהו משך את השמיכה לכיוון של חיי אדם (למורת רוחו של תמניא), ע"ח הכלכלה, כשהוא אומר שכלכלה אפשר לשקם, גם אם זה ייקח שנים, ואילו חיי אדם אי אפשר להחזיר. זו גם דעת היהדות, כמובן. ואילו שקד מסבירה שאת השמיכה צריך למשוך לכיוון הכלכלה, שזה מה שבאמת חשוב, ואילו חיי אדם - מילא, לא נורא. מגיפה, אז מתים אנשים. זו הסיבה האמתית לגרירת הרגליים ולהתנגדות לסגר ולסגירת נתב"ג. שימותו, זה המחיר לכלכלה.
מתברר, שההתקפות על ניהול המגיפה של נתניהו לא היו בגלל שלא הציל מספיק חיי אדם, אלא בדיוק להיפך, בגלל שהציל יותר מידי, על חשבון הכלכלה. 'כך מחסלים מגיפה' - פשוט מתעלמים ממנה.
אני לא מאמין (אף פעם) בפליטות פה. כאן פרויד צדק - אדם תמיד פולט ממעמקי תת ההכרה, ושום התנצלות והסברים לא יעזרו. זו האמת שהיא - וכנראה גם שאר השמאל - מאמינים בה.
אגב, כנראה שגנז יותר קרוב לנתניהו בעניין זה.

תוקן על ידי hhaavv ב- 11/08/2021 04:39:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2021 02:02 לינק ישיר 

"אין כניסה לכלבים וללא מחוסנים"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2021 23:48 לינק ישיר 

צודק.
הבעיה בקורונה שהשמיכה קצרה ,אפילו קצרה מאוד ולאן שתמשוך את השמיכה אז החלק שלא כיסית אותו יצעק עליך. אין שום סיכוי לצאת מוצלח מהענין הזה ובכל זאת יש דרך נכונה יותר ונכונה פחות לטפל בקורונה ולדעתי הדרך של ביבי המחמירה יותר היא יותר נכונה במגיפה הזו. אם תזלזל בטיפול בקורונה לא תרוויח חיים וגם הכלכלה תחטוף מזה .
לגבי הדברים המטומטמים שאמרה איילת שקד נשאיר למישהו אחר שיפתח אשכול בנידון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2021 23:03 לינק ישיר 

מי שיוריד את בנט מהשלטון זה בנט בעצמו שברוב יהירותו נפנף עם מומחיותו ולבסוף התגלה כבלון נפוח

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2021 22:28 לינק ישיר 

לא אמר לחסן בכפיה אלא להגביל אותם בתנועה .כמו סוג של מצורעים .
הבלתי מחוסנים הללו עוד יורידו את בנט מהשלטון. כמו שאמר בזמנו אלי אבידר .לא להתחסן לפני הבחירות כדי שלביבי לא תהיה הצלחה בקורונה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2021 21:28 לינק ישיר 
שאלה בפרטי: אולי התכוון בכאפיה?

תשובה: פרופ' מסעד ברהום, מנהל המרכז הרפואי לגליל, מעריך שישראל בדרך להגבלות נוספות. "קרוב לוודאי שאנחנו הולכים לסגר". נתונים על תושבי ישראל שטרם התחסנו לקורונה מגלים כי חלק גדול מהלא-מחוסנים שייכים למגזר הערבי. ערוץ 7,  103FM , א' באלול תשפ"א, 09/08/21 הקורונה בחברה הערבית: 50% מהחולים הקשים מתחת לגיל 55 הם ערבים – רובם לא מחוסנים. מוחמד מג'אדלה, טוויטר, 10.8.21, 18:31 כשליש מהציבור הערבי לא התחסן; מומחים: על הממשלה לאמץ גישה פעילה. בוועד למאבק בנגיף בחברה הערבית קוראים להפעיל ניידות חיסון בשכונות ולהגיע באופן אישי למסרבים להתחסן כדי לשנות את המגמה..לפי נתוני הדסק הערבי בתוכנית הלאומית "מגן ישראל" למאבק בקורונה, מספר בני ה–12 ומעלה בחברה הערבית שלא התחסנו הוא כ–400 אלף איש — שהם 36% מתוך 1.1 מיליון אזרחים ישראלים שכשירים לקבל חיסון אך לא עשו זאת…", ג'קי חורי, הארץ, 10.8.21

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי hot_trend ב- 10/08/2021 21:36:29

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > פרופ' ברבש מכה שנית תוך שבוע. מה התירוץ הפעם?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext