| נשלח ב-18/8/2021 10:26 |
|
| |
צריך לתת לטבע לעשות את שלו
לא חייבים להסכים אבל חזק לדעתי:)

|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2021 23:56 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
|
|
אתה מתכוון לרמוז לכך ששני המנהיגים הרוחניים המרכזיים של דת מכחישי הקורונה,האחד שמן והשני מעשן?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2021 08:36 |
|
| |
אשכול מצחיק, באמת. אבל לאן הגענו, רק לפני שנה וחצי אילו היה מישהו מעלה את הקונספירציות על הממסד הרפואי בעולם כולו, זה היה מצחיק אז בדיוק כמו קונפירציה נגד מכבי אש, ולכאורה - אף יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2021 01:33 |
|
| |
אילו היתה השריפה טבעית, הייתי שומע אבל מישהו הצית אותה, ומישהו צריך לכבות אותה אגב, אילו הבית שלו היה נשרף, היה ממתין גם לטבע לעשות את שלו?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2021 01:05 |
|
| |
hhaavv
| A_Smithee כתב: |  | בעיקר כשהוכח שכיבוי אש לא עוזר - כיבו וכיבו ונשרפו 25,000,000 מטרים רבועים
|
|
יותר גרוע: תוך כדי כיבוי הם טענו שבעוד כמה שעות הכל יכבה. פחחחחחחחחחחחח - תמיד הכל בעוד שבועיים, בעוד כמה שעות. אני מחקתי מהסידור שלי את המילים 'ואף על פי שיתמהמה, עם כל זה אחכה לו בכל יום שיבוא'. אני רק מאמין במה שכאן ועכשיו. אפילו בתחזית מזג האוויר כשמדברים על גשם מחר - אני לא לוקח מטריה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2021 23:31 |
|
| |
ארנונה
| מצדרביעי כתב: |  | לא חייבים להסכים אבל חזק לדעתי:)
אין עליו פשוט גאונות צרופה.
אפשר להמשיך הלאה.
למה להתערב כשמחבל עם נשק יורה?? בסוף הרי תיגמר לו המחסנית והכל ייגמר.
למה להילחם באוייב כשיורה עליך טילים. תן לזמן לעשות את שלו.
מדהים כמה מטורלל נהיה העולם.
הקורונה דפקה להם את ראיית המציאות.
אכן,
תמשיכו כך לחיות בפחדים, עם סגרים או איום בסגרים כל כמה חודשים.
בכלל כל המחשבה האווילית שרק למי שתומך בהגבלות וסגרים אכפת מחיי אדם, ולאחרים לא.
זה בדיוק כמו שהימין רק רוצה מלחמות.
והשמאל רק רוצה להחריב את המדינה.
אנשים לא מסוגלים להבין שיש אנשים עם גישה שונה.
האמת, הרבה יותר קל להתמסר לשטיפת המוח התקשורתית, להפחדות של משרד הבריאות ,
להמשיך להתבכיין כל היום שאם רק היו סוגרים בזמן ,ואם כולם היו שמים מסכות (גם ברבש באולפן).
ואם ואם ואם,,,,,
וזה כבר לאחר שלושה וחצי סגריוככלב השב על קיאו לא מנסים אפילו לחשוב קצת שאולי צריך לשנות משהו בדיסקט.
אבל מה לעשות, זה שאתם נמצאים בצד של הרוב לכאורה, לא הופך אתכם לצודקים.
הרי ברור שלאחר הסגר החמישי או השישי, ביום שהתקשורת תחליט לשנות את הדיסקט,
כולכם כמו עדר תשנו את דעתכם גם..
אבל עד אז תיהנו מהטרללת
 |
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2021 15:44 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | תמיד מעניין לשמוע מחשבות מקוריות. למה לעצור בשריפות? אפשר ללכת עם הרעיון קדימה. להסב את גופי ההצלה מד"א והצלה רק לשינוע יולדות לבתי חולים. במקרים אחרים שבהם אנשים חשים בלבם, למשל, אזי יש לתת לטבע לעשות את שלו.. |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2021 12:28 |
|
| |
בעיקר כשהוכח שכיבוי אש לא עוזר - כיבו וכיבו ונשרפו 25,000,000 מטרים רבועים
תוקן על ידי A_Smithee ב- 18/08/2021 13:17:27
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2021 12:14 |
|
| |
תמיד מעניין לשמוע מחשבות מקוריות. למה לעצור בשריפות? אפשר ללכת עם הרעיון קדימה. להסב את גופי ההצלה מד"א והצלה רק לשינוע יולדות לבתי חולים.
במקרים אחרים שבהם אנשים חשים בלבם, למשל, אזי יש לתת לטבע לעשות את שלו..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2021 11:14 |
|
| |
איפה תמניא אפי כשצריך אותו ?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2021 10:26 |
|
| |
Shalev Schwarzאלפי אנשים פונו מבתיהם בגלל שריפה קטנה, כבאות והפחדה לישראל משקרת לציבור שלם ומונעת מהם מלחזור הביתה בפשיזם שמזכיר תקופות אפלות, זכותי להישאר בביתי ולהגן עליו עם צינור המים של הגינה, באיזו זכות יש למדינה להגיד לי לעזוב את ביתי? שריפה מומצאת בשביל להפחיד אותי שיש "סכנת חיים ממשית לחיי" הכל כחלק מסדר עולמי חדש, כל הנתונים של כבאות והפחדה לישראל מוטים ונגועים באינטרס לתקציבים נוספים. אתם מכירים מישהו שנספה בשריפת חורש? כמה אנשים נספו בשריפת חורש בשנים האחרונות? אל תאמינו לכבאות והפחדה לישראל!
|
|
|
|
|