ראשית אני מצביע בקביעות ג מאז היותי בן 18 בנוסף אני מלמד קצת בישיבה לנוער מתקשה
ישבתי ליד הגמרא של כמה תלמידים ואני אוהב להתבונן בשירבוטים שהם מקשקשים בזמן שיעור כללי והופתעתי לראות שהם משרבטים סיסמאות לביבי (זה היה לפני הבחירות) הערצה מעוררת פליאה
הם בוודאי לא הצביעו לג או שס - הם הצביעו לרודן שחקן ביבי ירום הודו ותפארתו
אז נעשה קצת סדר ביבי ולא אחר היה זה שהציע לקצץ עד לאפס את קיצבאות הילדים (הרב שך צדק שאסור לסמוך עליהם) אלפי שקים נמחקו באיבחת קולמוס ממשפחות מרובות ילדים
ביבי הסתובב להצתלם בכל רחבי העולם לעשות לביתו ולשמו ירום הודו אפילו נסע בשיירה משוריינת לשדה התעופה בכדי להצתלם ליד החיסונים של פייזר שהגיעו מכל דבר עשה מסיבות עיתונאים ודחק הצידה כל מפריע , שלא ייקחו לו ח"ו את הקרדיט
ביבי חיסל פוליטית אנשים ראויים ממנו כמו אבי דיכטר
ובנתיים בממשלת בנט לא ראיתי עדיין גזירות כלכליות שנוגעות לאנשי שלומינו יש הצעה של ליברמן אבל לכל מי שבעסק שזה לא ייצא לפועל
מה שלא מונע מיתד נאמן לכתוב מאמרים לעגניים למהלך שבכלל לא יצא לפועל
אבל הדבר המכוער פולטית הכי גדול שלו היה להחתים את החרדים שיתמכו בו בכל קונסטלציה מה שהוסיף שמן על מדורת שנאת החרדים וכל זה עוד לפני הבחירות... פשוט גועלי
זה היה ביבי הוד רוממותו - בבי טוב ליהודים כשמשתלם לו ולארבעת בני ביתו שלא סומכים על אף אחד מלבד עצמם - דהיינו סממני דיקטטור
ואני אומר לו - יאללה לך או בערבית רוח רוח ומה תיז'ון
נשלח ב-22/8/2021 18:27
ועכשיו ברוך השם הגיע בנט, ועמו הגיעה הרווחה לאברכי הכוללים שמשכורתם גדלה מ600 ש"ח עלובים ל300 ש"ח (אני כותב כמובן גדלה לפי שיטת החשבון של פותח האשכול) שלא לדבר על מעונות הגנים.. גן עדן ורפורמת הכשרות, והגיור, איפה היינו כל השנים שרצינו ביבי ולא חשבנו על כמה בנט יכול להיות טוב לחרדים אה בעצם חשבנו על זה קצת כשהוא עשה ברית אחים עם לפיד לפני כמה שנים..
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 22/08/2021 18:27:39
נשלח ב-22/8/2021 15:14
hhaavv כתב:
חבל. היית כותב את זה לפני חודשיים - אולי אז מישהו עדיין היה מאמין להזיות שלך.
עכשיו הוא נזכר שיש לו גם את הניק הזה.
נשלח ב-22/8/2021 09:50
חבל. היית כותב את זה לפני חודשיים - אולי אז מישהו עדיין היה מאמין להזיות שלך.
נשלח ב-22/8/2021 04:48
אגב, בנט הבטיח וגם ביבי שעל כל בלון גז שישגרו לעבר עוטף עזה - תבוא תגובה צבאית לביבי הספיקו 3 שנים לא לעשות דבר ולבנט הספיק בלון אחד והתקיף בעזה כבר 3 פעמים בגלל בלונים ספורים הופתעתי בגלל הקואליציית טלאים שתפר אבל ביצע - מגיע לו שאפו על האומץ (הוא רוהמ בקושי חודשיים וסיכון כזה שוכב לו חזק על הגב) וביבי שפםפם את כל העולם התורני שבנט הוא רכיכה או שבלול מסכן חסר עמוד שידרה, יצא אפס